Cilt Bakımı Ürünleri Yagli cilt..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Benim de oldukça yağlı bir cildim var, her gece yatmadan önce gül suyu ile temizliyorum. Gül suyu yağlı ciltler için inanılmaz bir nimet.
Hatta bir de kremini kullanıyorum, her duştan sonra o kremle nemlendiriyorum cildimi, çünkü öbürleri yağlandırmaktan başka hiçbir işe yaramıyor.
Bana en iyi gül suyu ürünleri geldi, uzun yıllardan itibaren sadece bu ikisini kullanıyorum.
Sivilcem var mı var, hala yağlı bir cilde sahip miyim, evet ..
Ama en azından bunlarla en aza indirgemeye çalışmaktayım, başardığımı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Gul suyunu burdan bir arkadasta onerdi.onu mutlaka deniycem.Yagli cilde sahip olmak cok zor,yaninda sivilce,acik gozenek hepsini getiriyor.Yuzde yuz hicbir urun bunu duzeltemez,benimde istegim en aza indirgemek
Yorumunuz icin Tesekkur ederim

Limon surme durumunu duymustum ama yakar diye korkup suremedim acikcasi.Ama Bu gidisle deniycem:)
Tesekkurler verdiginiz bilgiler icin

Canim yaglanmayi dengede tutabilirsem sivilce olmaz diye dusunuyorum.Temizleme jellerini kullaniyorum.Belkide Baska bir marka denemeliyim.Yorumunuz icin cok Tesekkur ederim.
elma sirkesını suyla sulandırıp yuzunu sılersen cılttekı fazla yagları parçalayıp yok edıyor nettende bakabılırsın.

Cok Tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin..

Aynen cildim senin gibi çok sivilce çıkardı şimdi inanılma azaldı yok denecek gibi yaptığım şey her akşam yüzümü önce makyajdan temizleyin bildiğimiz sade soda maden suyu ile yıkamak ve kurulamamak yüzümde hemen kuruyo zaten 1 şişe 2 gün yetiyi yarısını kullanıp kapağını kapatıyorum ertesi güne asidi kaçmıyor sonuca inanamayacaksın düzenli yaparsan

Deniycem canim onuda ekledim listeme:) umarim daha az yaglanan bir cildim olur.Yaptigim makyaj bile goz kalemim bile akiyor yaglanmadan..Verdiginiz bilgiler sayesinde cildim duzelicek umarim,hepinize Tesekkur ederim

Benim cildimde karma cilt (T bölgem yağlı) ve ben la roch posay ın temizleme sabunundan (gözeneklere kadar temizliyor) çok memnun kaldım. Yüzdeki yağı dengeliyor ve çene ve kaş arasında sivilcelerim çıkmıyor daha.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Gozeneklere kadar temizlemesi muthis bir durum:) Verdiginiz bilgi icin Tesekkur ederim.Sevgiler

Ben uzun zaman sivilce problemi yaşamış biriyim, hatta geçen sene roaccutane tedavisi gördüm. Hala da tek tük çıkar sivilce.
Bir haftadır Olay'ın temizleme ürününü ve pembe renkte bir nemlendiricisini kullanıyorum. Yüzüm mermer gibi oldu, yumuşacık ve ışıl ışıl. Sivilceleri de geçirdi. Bayıldım ürünlere, artık değiştirmem herhalde. Yüz temizleme ürünü dediğim sey, yüz temizleme jelli bezler. Kuru bezi ıslatınca içindeki sabun köpürüyor. Güzel birşey, Türkiye'de Olay var ama tam olarak bu ürün var mı bilmiyorum ama tavsiye ederim.
Birsürü marka tavsiyesi almışsın. Gittiğin dükkanlarda bunların denemelik testerlerini iste. Hangisi daha iyi gelirse gider onu alırsın.
Gül suyu konusunda da dikkatli ol. Birçok kişiye iyi gelse de bazılarında sivilceye yol açar gülsuyu. Ben 100% doğal Rosense kullanmıştım tavsiye üzerine. Mide bulandıracak kadar beter sivilceler çıkardı yüzümde. Ben tabi gülsuyundan şüphe etmedim, geçirir diye kullandıkça kullandım aylarca, sonra suratımı sivilceden tanıyamadım. Beni ancak Roaccutane kurtarabildi gülsuyu felaketinden. O yüzden aman diyim, gülsuyuna başladıktan sonra sivilcelenmende artış olursa gülsuyundandır, hemen kullanmayı bırak. Her cilde iyi gelmiyor o.

Benim de cildim yağlıdir ama yüzümde hic sivilce çıkmaz. Çünkü iki senedir uygulamaya geçtim, yağlı yiyecek tüketmiyorum her gün 2 litre su ve bir fincan yesil çay icerim. Sadece yüzüm icin sabah ve aksam lavanta sabunu kullanıyorum tertemiz bir cildim oluyo oyle her bulduğunuzu da yüzünüze sürmeyin nem dengesi bozuluyor.

Yuzum cok yagli boyle olunca Minik Minik sivilceler oluyor.Oyle herseyi surmem bende sadece fikir aliyorum.Belki burdan tavsiye edilen birsey ise yarar.Tavsiyenizi dikkate aliyorum yorumunuz icin Tesekkur ederim:)

Canim cok guzel bilgiler vermissin.Oncellikle Tesekkur ederim.Gul suyu hakkinda Bu bilgileri bilmiyordum.Sivilcelerim cogalsaydi panik yapardim.Dedigin gibi urunlerin testerlarini alip deniycem.Artik bir urunun bana iyi gelmesini Evet Bu cildimi duzeltiyor diyip kullanmak istiyorum.O urunden,Bu urune gecmek istemiyorum.Olay urunleri burdada var,onuda listeme ekliyorum.
Tekrar Tesekkur ederim.Sevgiler:)

Temizledikten sonra uygun nemlendiriciyle nemlendirmek gerek.
Fakat ben bi nemledirici bulamadım bütün nemlendiricilerde silikon var silikonsuz nemlendirici bulamadım.
Bilen varsa bi zahmet yazıverse

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Heh ben de bunu kimse yazmamış mı dedim... :)) la roche posay effaclar gel mutlaka dene.. eczanelerde satılıyor sadece.. tonigi ve nemlendiricisi de var.. ben yazın birde güneş kremini kullanıyorum..

Balin icine limon damlatarak haftada bir yuzune maske yap tatlim.

Temizleme jellerini bırakıp sabuna geçtiğimden beri sivilcelerim ve yağlanmam azaldı. Nemlendirici ile destekliyorum kurulukta yaşamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…