Cilt Bakımı Ürünleri Yagli cilt..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Lillsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
120
17
68
Merhaba kizlar,
Cok buyuk bir sorunum yok,cok sukur..
Sadece tavsiye istiyorum.Benim cildim cok yagli,ozellikle burun kenarlari ve cenem..sivilce cikiyor o bolgelerimde,sivilce dedigimde Minik minik seyler,artik rahatsiz etmeye basladi.Neler yapabilirim,bildiginiz dogal karisimlar ya da onerebileceginiz kozmetik bir marka var mi ?
Hepinize simdiden cook Tesekkur ediyorum.

Merhaba kizlar,
Sadece tavsiye istiyorum.Benim cildim cok yagli,ozellikle burun kenarlari ve cenem..sivilce cikiyor o bolgelerimde,sivilce dedigimde Minik minik seyler,artik rahatsiz etmeye basladi.Neler yapabilirim,bildiginiz dogal karisimlar ya da onerebileceginiz kozmetik bir marka var mi ?

benimde öyle yağlı cilt :2::2:

sivilce gibi de değil delik delik bişeyler :25::25:

Merhaba kizlar,

benim de karma cilt. t bölgesi yani alnım burnum çenem hep yağlı. ve genelde alnımda sürekli minik minik sivilceler olur senelerdir. çok takılmıyorum artık ama bir ara gülsuyu kullandım, hoşuma gitmişti. sanki o fazla yağı alıyor gibi hissediyordum. insanın yüzünü daha bir fresh yapıyor. aklında olsun :112:

benimde öyle yağlı cilt :2::2:

sivilce gibi de değil delik delik bişeyler :25::25:

Gozenekler var canim,dedigin gibi delik delik.Bundan ziyade ufak sivilceler cok cikiyor.Belki yaglanmayi dengede tutarsam sivilceler olmaz diye dusunuyorum.

benim de karma cilt. t bölgesi yani alnım burnum çenem hep yağlı. ve genelde alnımda sürekli minik minik sivilceler olur senelerdir. çok takılmıyorum artık ama bir ara gülsuyu kullandım, hoşuma gitmişti. sanki o fazla yağı alıyor gibi hissediyordum. insanın yüzünü daha bir fresh yapıyor. aklında olsun :112:

Cok Tesekkur ederim oneriniz icin.Benim Minik sivilceler burnumun kenarinda cikiyor yani anlamiyorum minicik yerden Nasil cikiyor:)sonrada kenarda olunca agriyor.Benimde alnimda yok.Burun kenari ve cenem onlarin masallahi var:)
Onerinizi deniycem tekrar tesekkurler..

Merhaba kizlar,

zaten o burun cevresı çene bolgesi çıkmaya musait canım bende de çok çıkıyordu bir ara kafayı yicek duruma geliordum..yediğin yiyecekler baharatlı,yağlı ve de strese bağlı olarak çıkıyor gözlemlediğim üzere budur :)senin yapıcagın yağlı ve baharatlı yiyeceklerden uzak duracaksın yüzünü temiz tutacaksın makyajdan sonra da ayrıca iyi bi şekilde temizlemelisin ben yaptım uyguladım aynı şekilde...

Merhaba kizlar,

Sivilceli ciltler için olan temizleme jelleriyle sabah akşam yikarsaniz sonrada gözenek sikilastirici bir tonik ile üstünden geçerseniz sorununuz kalmaz bence:)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zaten o burun cevresı çene bolgesi çıkmaya musait canım bende de çok çıkıyordu bir ara kafayı yicek duruma geliordum..yediğin yiyecekler baharatlı,yağlı ve de strese bağlı olarak çıkıyor gözlemlediğim üzere budur :)senin yapıcagın yağlı ve baharatlı yiyeceklerden uzak duracaksın yüzünü temiz tutacaksın makyajdan sonra da ayrıca iyi bi şekilde temizlemelisin ben yaptım uyguladım aynı şekilde...[/QUOT

Stresli zamanlarim var canim..yagli yiyeceklerden evdeyken uzak duruyorum.Ama is yerinde yenilen yiyeceklerde Pek dikkatli olamiyorum.Cok Tesekkur ederim canim yorumun icin.

hannesli bu konuda sana katılıyorum:) garnierin fırçalı yüz temizleme jeli işte temizlemek için üzerinede diadermine gündüz kremini kullanıyorum mis gbi bi cilt :))

Sivilceli ciltler için olan temizleme jelleriyle sabah akşam yikarsaniz sonrada gözenek sikilastirici bir tonik ile üstünden geçerseniz sorununuz kalmaz bence:)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim yaglanmayi dengede tutabilirsem sivilce olmaz diye dusunuyorum.Temizleme jellerini kullaniyorum.Belkide Baska bir marka denemeliyim.Yorumunuz icin cok Tesekkur ederim.

hannesli bu konuda sana katılıyorum:) garnierin fırçalı yüz temizleme jeli işte temizlemek için üzerinede diadermine gündüz kremini kullanıyorum mis gbi bi cilt

Bu markalari da deniyeyim bende canim,alisverise gittigimde on bir bilgi iyi oluyor ozellikle kullanmis ve memnun kalmis birinden duymak daha iyi oluyor

Acnecinamide temizleme jeli ve nemlendiricisini yağlı ciltler kullanabilir. Sivilceleri geçirmede çok başarılı. Şahsen ben kullanıyorum.

Merhaba kizlar,

bioderma nın yağlı ciltler için güzel ürünleri var. benim cildimde yağlı, temizleme jelini kullanıyorum çok memnunum

selam, bende geçen aya kadar aynı problemi yaşıyordum. nivea'nın siyah nokta ve sivilce oluşumunu engelleyen yüz yıkama jelini aldım. gerçekten iyi geldi. artık yağlanmıyor cildim. bide arada bir yüzüme limon suyu sürüyorum :)

hannesli bu konuda sana katılıyorum:) garnierin fırçalı yüz temizleme jeli işte temizlemek için üzerinede diadermine gündüz kremini kullanıyorum mis gbi bi cilt

Bu markalari da deniyeyim bende canim,alisverise gittigimde on bir bilgi iyi oluyor ozellikle kullanmis ve memnun kalmis birinden duymak daha iyi oluyor

evet canım bende kullanan arkadaşımın tavsiyesiyle aldım kullandım zaten ama asla stresden kesinlikle uzak durmaya çalış hatta amaan streste neymiş ben mutluyum de sakinim de:)

evet canım bende kullanan arkadaşımın tavsiyesiyle aldım kullandım zaten ama asla stresden kesinlikle uzak durmaya çalış hatta amaan streste neymiş ben mutluyum de sakinim de:)

Is hayati,kosusturma ve biraz da kafaya takma Beni stres altinda birakiyor.Ama elimden geldigi kadar en aza indiriyorum stres duygusunu.

Back
X