Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yağlı saç sorunu:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Bal10cukkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
2.203
1.995
83
Güzel hanımlar yardımci olursaniz sevinirim

Eşimin saçları inanılmaz yağlı bıktık bu durumdan yıkasin kurutsun 2 saat sonra yapış yapış pasparlak oluyor
Çok fena dökülmeyede başladı
Bissürü şampuan denedik bi fayda göremedik
Sizin önerebilceginiz bişeyler var mı ?

Yeme düzeninden bile kaynaklanabilir.Benim esim ne zaman disarda yemeye yuklense sacları hemen yaglanir .Hormonlardan olabilir .

Prozinc normal-yagli saclar icin yagi alip guzel dengeledi benim sac derimi.Uzun sure kullanilmiyor kurutuyor cunku saclari.

Yagli cildin yagli yiyip yememekle alakasi yok. Benim de saclarim yaglidir. Yag bezleri cok calisiyor demek. Malesef tip buna henuz care bulamadi. Su meshur akne ilaci var "r" ile baslayan. O yag bezlerinin calismasini durduruyor ama malesef cok tehlikeli bir ilac. Baskaca da bir cozum yok henuz.

Yagli cildin yagli yiyip yememekle alakasi yok. Benim de saclarim yaglidir. Yag bezleri cok calisiyor demek. Malesef tip buna henuz care bulamadi. Su meshur akne ilaci var "r" ile baslayan. O yag bezlerinin calismasini durduruyor ama malesef cok tehlikeli bir ilac. Baskaca da bir cozum yok henuz.
Ben de sivilce sikayetiyle cildiye uzmanina gitmistim ve diyet listesi vermisti .Daha dogrusu dikkat etmem gereken gidalar .Mesela kizartma yiyeyim 15 dk sonra peceteye sil alnimi oldugu gibi yağ

Eşimin saçları inanılmaz yağlı bıktık bu durumdan yıkasin kurutsun 2 saat sonra yapış yapış pasparlak oluyor
Yağlanması için birşey diyemiyeceğim ama çok dökülüyorsa doktora gidip kan tahlili yaptırsın tiroid,kansızlık,vitaminsizlik vs bunlara baktırsın ayrıca başka tahlillerde isteyebilir ailesinde de varmı böyle dökülen.

Ben de sivilce sikayetiyle cildiye uzmanina gitmistim ve diyet listesi vermisti .Daha dogrusu dikkat etmem gereken gidalar .Mesela kizartma yiyeyim 15 dk sonra peceteye sil alnimi oldugu gibi yağ
Bir aydir diyet yapiyorum. Yemeklerime neredeyse hic yag koymuyorum desem yeridir. O kadar ki az kullaniyorum. Buna ragmen hala cildim yaglaniyor eskisi gibi. Ben yiyecekle ilgisi olmadigini dusunuyorum. Ve doktorum da yemekle alakasi olmadigini soylemisti. Bilemiyorum.

Yağlanması için birşey diyemiyeceğim ama çok dökülüyorsa doktora gidip kan tahlili yaptırsın tiroid,kansızlık,vitaminsizlik vs bunlara baktırsın ayrıca başka tahlillerde isteyebilir ailesinde de varmı böyle dökülen.
Aynen en iyisi bi doktora gitmek sanırım

Babasının da 40 yasindan sonra dökülmüş
Eşim 29 yaşinda erken başladı eşimde

Doğal defne sabunu öneririm. Saçlarım kısa olsa ben de hep kullanırım ama uzun saçı açılmak zor oluyor. Bir de her gün yıkamasın, her gün yıkamak saçı daha hızlı yağlandırıyormuş.

tek ve kesin cozumu var :)
yves rocher isirgan otlu sampuan , 3 yikamadan sonra gule gule yagli saclar diyebilirsiniz , cidden mucizevi bir urun

İlk yıkamadan fark ediliyor mu peki etkisi? Geçen hafta misafir olduğum bir evde kullanmışım ben bu şampuanı şimdi araştırırken şişesinden tanıdım. 2 yıkama kullandım yağlanmayı geciktirici hiçbir etkisi olmadı bende. Eğer ilk birkaç yıkamada işe yaramıyor düzenli kullanımda anlaşılıyor etkisi derseniz alıp tekrar deneyeceğim.

Evet tam üzerine bastınız ben o şekilde kurtuldum.ama benim sivilce sorunumda vardı.

Herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum ama saçı boyamak inanılmaz kurutuyor. Benim saçlarım da çok yağlıydı, iki ayda bir kendi rengine boyuyorum 2 ay rahat ediyorum. Azıcık geciktirsem saçlarımdan yağ damlamaya başlıyor.

28 senedir aynı sorunu yaşıyorum bıktım :)
Klorane nin cedrat şampuanı var dönüşümlü olarak bunu ve phytocedrat isimli şampuanı kullandım dönem
En iyi bunlar gelmişti
Ama parasıyla başedemdm :)

Benimde saclarim cok yagli idi. Loccitane in yaglo saclar icin sampuani ni kullaniyorum 1 senedir. 3 gun yikamadigim oldu deneyip yine o eski yagli goruntu olmadi. Icinde sirke varmis sanirim o dengeliyormus cok memnunum kendi adima.

Back
X