aynı sorun bendede var gece yıkayıp yatıyorum sabah yağlanmış oluyorarkadaşlar saçlarım çok yağlı sabah yıkıyorum işe gidip geliyorum akşam eve bi bakıyorum saçlarım yine yağlanmış nedenini bir türlü çözemedim yardım edermisiniz???
Canım bahsettiğin şampuanı nereden alıyorsun?Benim de saçım yağlı, hergün yıkamak gerekiyor.Bu senin saçının yapısı, ne yazık ki değiştirmek mümkün değil, yağlı cildi değiştiremediğimiz gibi.kontrol altına almaya çalışacağız sadece mümkün olduğunca.
Elseve arı sütlü şampuan ben de kullandım geçmişte, kokusuna bayılıyorum, ama onu kullanırken daha da çabuk yağlanıyordu saçım.yağlı saç şampuanları da kullandım, çok da çare olmadılar bana, bu sefer de uçlarım iyice kurudu.
Hergün yıkıyorum, Lee stafford poker straight şampuan ve krem kullanıyorum.Buna kadar her şampuan ya diplerimi yağlandırdı, ya uçlarımı kuruttu, bi orta yolu bulamadım :) bundan memnunum, en azından diplerde extra bir yağlanma yapmazken uçlarıma gereken nemi veriyor.Krem sadece uçlara sürüyorum, sen de krem kullanıyorsan sadece uçlara sür, sakın dipten başlama, yağlandırıyorlar.
Bu saçlar kolay taransın diye olan fısfıslar da saçın çabuk yağlanmasına sebep oluyor.bunlardansa saçı ağırlaştırmayan bir serum (the body shop-üzüm çekirdeği serumu) kullanıyorum.öyle aman aman fönlemiyorum yoksa hemen yağlanıyor saçım.düzleştirici şampuan kullandığım için fırçalayarak kuruttuğumda şekle giriyor saçım, öyle bırakıyorum.
Saçıma sprey, jöle vb şekillendiriciler kullanmıyorum, bunlar tozun kirin saçına yapışmasını ve daha çabuk yağlanmasını sağlıyor.
Hemen hergün saçımı yıkıyorum, yıkamadığım günlerde ise kuru şampuan sıkıyorum saç diplerime.
Sürekli elin saçındaysa veya sık sık tarama alışkanlığın varsa bundan da vazgeçmelisin.Sürekli oynayınca saç yağlanıyor.
Yukarıdaki yorumda arkadaşın da dediği gibi, çok sıcak suyla yıkamak da saçı yağlandırıyor.Banyoyu serine yakın suyla bitirmek kan dolaşımına da faydalı,saça da.
Bulaşık deterjanını saça sürmek pek mantıklı gelmedi banaarkadaşlar şampuanın ıcıne 3-4 damla bulaşık deterjanı atınca cok faydalı oluomus dıye okudum. deneyen var mı? bırde sac kremı kesınlıkle uygulamamamız gerekıomus onun ıcın 2 lt suya yarım cay bardagı elma sırkesı koyup onunla son durulamamızı yapmamız gerekıomus. he bıde ogrendıgım dıger farklı bılgıde eger kı o gun sacınızı yıkayamadınız o zaman bebe pudrasını saca surunce yagı emıomus . Bunları deneyen va rmı arkadaşlar. Son yağlı saçlarla ilgili gündem çözümler bunlar ve fazla deneyen yok. ben elma sırkesını bu hafta denıyecem. bulasık deterjanı cok kararsızım ama 3-4 damladan bırsey olmaz dıye dusunuyorum el sabunlaırnda sampuanlarda bıle ne kımyasallar var ama yınede kararsızım . pudrayıda denıcem. ayy heyecanlandım. deneyenler yorum bırakırsa gercekten cok mutlu olurm
Gratisten alıyorum canımCanım bahsettiğin şampuanı nereden alıyorsun?
Hiç dikkatimi çekmedi o marka,daha dikkatli bakıcam bir dahaki sefere.Gratisten alıyorum canım
Tüm ürünleri fuşya renginde canımHiç dikkatimi çekmedi o marka,daha dikkatli bakıcam bir dahaki sefere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?