Yağmurdan Kacarken Atv

karamellitrilece

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
2.603
680
248
Annesi İspanyol, babası Türk yakışıklı ve çapkın bir gencin, Carlos Yılmaz’ın hikayesinin anlatıldığı "Yağmurdan Kaçarken" yakında atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Fotoğrafçı Carlos Yılmaz karakterini, ilk dizi projesi olan Carlos Martin canlandırıyor. Yılmaz’ın üvey annesini ise Ebru Şancı oynuyor. Dizide ayrıca Ayça Erturan, Ezgi Asaroğlu, Furkan Andıç, Ali Ersan Duru, Kazım Akşar, Enise Ütük ve Serkan Şenalp de yer alıyor.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği dizinin, müzikleri Alp Yenier’e ait. Tayfun Güneyer, dizide hem senaryo hem de yönetmen koltuğunda.

[video=dailymotion;xy53nu]http://www.dailymotion.com/video/xy53nu_yaymurdan-kacarken-dizisi-tanytym-fragmany-izle_shortfilms[/video]

ayy ben ıdılee hastaa oldummmm diğer şu çok güzel haraketlerdeki kızldan gıcık oluyorum umarım büyük yopğunluk dizide onda olmaz yoksa izlememmmm çok rolü abartıyoooooo

Ben çok beendim diziyiiii tam yaz dizisiiiiiiii idillll gibi olmak lazım aslındaa
diğeri ne yaa çok gıcığım o kıza ağına yüzünee konuşmasınaaa bu önümüzdeki bölümde o kız yüzünden kaçacak demekkiiiiii sırnaşıcak çocuğa oda görecek bunları kesinnn

karakterlerr cok saçma olms yınedeee bakıyorum arada ıdılıı n karakterını bırz sacma yapmslr abartmıslr dıgerı desen abartıyr rolunu yaparken yalnz sanrım carlos dıger kızamı asık olcak sevgılı rolu yaprken nedır acaba

carlos süper de senaryo nereye varacak belli değil
idilin karakterini fazla abartmışlar
aiesini hiç demiyorum zaten verem ederler insanı
yeni fragmanda lidya ile yakınlaşıyor carlos hoşlanıyor kızdan
ee ne olucak?:44:

Son düzenleme:
Aslında senaryo olarak eğlenceli bir dizi. Yani yabancılar yapsa bayıla bayıla izleriz bu tarz bir diziyi ama biz yapınca saçma geliyor
oyunculara gelince dizi Ayça'nın oyunculuğuyla yürüyor gibi geldi. Çok güzel hareketler bunlarda da çok beğenirdim zaten oyunculuğunu. İdile gelince Carlos yılmaz ile hiç uyuşmamışlar. bir buçuk metre kız, aşırı zayıf, saçlar peruk gibi suratı kaşık kadar, adamın yanında çocuğu gibi duruyor. Ama bilerek İdil karakterini bu şekil seçmiş olabilirler antipati uyandırsın diye. Harun karakteri ise umutsuz ev kadınlarındaki rolünden çıkamamış gibi Bu işler yakışıklılıkla olmuyor kardiş, yetenek lazım yetenek...

Senaryoyu beğensem de ben dizinin uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum. En fazla 5 bölüm daha yayınlanır sonra the end

Beğendim çok eğlenceli bir dizi..
Fakat senaryo nereye gidecek merak ediyorum.
İdil'in ailesi abartılmış.
Komik gelmiyor bi yerden sonra..
Bakalım ilerleyen bölümlerde bizi neler bekliyor.

Beğendim çok eğlenceli bir dizi..
Fakat senaryo nereye gidecek merak ediyorum.
İdil'in ailesi abartılmış.
Komik gelmiyor bi yerden sonra..
Bakalım ilerleyen bölümlerde bizi neler bekliyor.

evet cok gerılıyorum aılesınn oldugu bolumlerde neden bilmem

Tuhaf bi Dizi Ya cok abartili tek aynurla korkmaza bayiliyorum.... Aslinda lidya ve carlos arasinda güzel bi ask olabilir ama bazi yerleri o kadar abartiyolar ki sacmaliyolar resmen

o carlos ne öyle yaaaa

aslında bu lidya iyi oyuncu ama işte rolü fazla abartıyor. insanın gözüne soka soka yapıyor. bir de şu harun çok acemi yaaa... otelde carlosu kıstırma sahnesinde gülmekten ölecektim. dizi mi, ortaokul müsamere sahnesi mi belli değil.

bir de bu carlos lidya'ya hem evli olduğunu anlatmaya çalışıyor kız her seferinde sözü ağzına tıkıyor hem de karısını saklamaya çalışıyor. ne perhiz ne lahana turşusu

aynen öleee vallahii lidyanın rolünü abartılı buluyorum onun oyunculuğu öyle anırım o kız bana çok itici geliyor idil ççok eğlenceli bi karakterrrrr lidyayla karlos aşk yaşarsa sanırım izlememmmmmm aileside bi arkadaşın dediği bibi bi zaman sonra güldürmüyorr kahrediyor
sanki iyi niyetli yardım ediyomuş gibi lidyaya ama gözüde var gözü çıksın D

bende hafta sonları izliyorum bazı bölümlerini kacırdım. idil cok hasta ruhlu, lidya evet abartılı ama idilden daha fazla cekiliyo..

carlosun annesi de, eğlence katıyo diziye.

en cok yılmazın abisi ve karısını seviyorum bu dizide, cok şirinler.

ha birde o 44 numara kim?

Diziyi cumartesi akşamları begenerek izliyorum idil ve ailesini biraz abartılı buluyorum.İdilin ailesinden tek begendigim kişi tekin karakteri korkmazın bebegine konuşmayı bile ögretti:)sanırım bu bölüm lidyanın arkadaşı olan kıza aşık olacak.44 numara olayına gelince 44 numara esranın sevgilisi,kına gecesi esra haranu aldatmış bunun tanıdıgıda lidyaymış lidyo o gece esranın gelinligini parçalamış fakat odaya esra gelince karyolanın altına saklanmış :) lidya olaylara şahit olmuş o gece.Lidya adamın bir tek ayak numarasını hatırlıyor 44 numara diyerek dizideki 44 numarada harunun en yakın arkadaşı çıktı lidyanın çalıştıgı şirket haranun babasına ait çıktı geçen bölüm harunda sevgilisini şirkete müdür yaptı tabi esrada 44 numarayı asistanı yaptı bakalım bu bölüm ne olacak.Dizideki diger bir komik karakterlerde üvey anneleri korkmazla yılmaza ogullarım diye hitap etmesi yokmu beni bitiriyor resmen sanırım yılmaz lidyaya asık olacak,idil gibi birisine hiç kimse de katlanmaz heralde geçen bölüm yılmazı batırdı resmen yılmaz yakında iflas bayragını çeker.Yılmazın babasıda iflas edecek yakında idilin ailesi yüzünden

ilk bölümde idili arabadan atıp kaçmışlardı
bu hafta herhalde o adamlar carlosun dükkanına geliyorlar sopalarla
çocuğun başını yediler
lidyanın hala harun için uğraşmasına sinir oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…