Yağmurla Gökten Bir Melek Düştü İçime (çok mutluyum)

rrose

oğluşu 1 yaşında
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
517
1
96
41
İstanbul
:CüvCüv: arkadaşlar bu duygunun nasıl bir duygu olduğunu anlatamam size yağmurla düştü içime meleğim yada meleklerim 11. gün kan değerim 92.1 çıktı çarşamba günü değerimin katlanmasını beklicez ağlamaktan şiştim çıldırdım resmen allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın hepimiz kokularını duyalım kuzucuklarımızın çok mutluyum sizleri çok seviyorum beni hiç yalnız bırakmadınız bu zorlu yolculuğumda allahım tüm dileklerinizi kabul etsin topaç gibi yavrular nasip etsin ben çok mutluyum darısı sizlerin başına rabbim hepimize gülsün :CüvCüv:

canım senin adına çok mutlu oldum.ne olur benim içinde dua et.bugün 9. günüm mutlu haberi duymaya okadar çok ihtiyacım varki

canım ALLAH mutluluğunu daim etsin ağlama gül zaten hep ağladık şimdi senin gülme zamanın tadını çıkar darısı başımıza

çok sevındım RROSE allah tamamını erdırsın sağlıkla kucagına al ınsallah yarın bende mutlu haberı verıcem ınsallah 12. gunum yarın

amin canım benim
rabbim tamamına erdirsin
istedikten den sonra dünyanın en güzel duygusu bu olsa gerek
rabbim hiç bi yuvayı hiç bi kucağı evlatsız bırakmasın

saolun arkadaşlar çok mutlu oldum ii dilekleriniz için hepinize dua ediyorum allah isteyen herkese versin rabbim

Sevgili rrose Allah tamamına erdirsin.Güzel duaların inşAllah yağmurlar yüzü suyu hürmetine kabul olur.Darısı bizlere AMİNNN.

9 şubatta transferim yapılırken yağmur yağıyordu bende aynı duaları yaptım
allahım rahmet kapılarını açtın yağmurla yıkıyorsun kullarını benim ve bekleyen tüm arkadaşlarım içinde rahmet kapılarını aç ve şu yağmur gibi yağsın içimize meleklerimiz sen her şeye kadirsin

inşallah sağlıklı bir hamilelik yaşarsın ve meleklerini kucağına alırsın kokularını içine çekersin cennet kokusunu duyarsın onların teninde allah emeklerimizi boş çıkarmasın

saolun arkadaşlarım inşallah sizlerinde olucak rabbim yüzünüzü güldürsün benim meleğim yağmurla geldi bana bereketi rızkı bol olsun inşallah

canım benim saol allahım sanada nasip etsin inşallah rabbim yüzünü güldürsün:CüvCüv:

cANIM ÇOK SEVİNDİM. aLLAHIM KUCAĞINA ALMAYAI NASİP ETSİN. BENİMDE 12.GÜNÜM DEĞERİM 262. ÇARŞAMBA GÜNÜ ULTRASYONA GİRECEĞİM

tebrik ederim canım allahım tamamına erdirsin inş...... darısı biz bekleyenlein basına inş..........

allahım ne güzel haberler alıyoruz kaç gündür canım allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı olarak bebeişlerimizi kucağımıza alırız.:ecrin_bebek::CüvCüv:

böyle güzel haberler içimi umutla dolduruyor.....seni çok çok tebrik ederim......benimde 23.de sonucum...heyecanla bekliyorum...hamilelerin duaları kabul olurmuş bizler için de dua et...Allahım hepimizin yüzünü güldürsün.........

Rabbim tamamına erdirsin seni tebrik ederim canım. Yağmurun bereketi üzerine yağmış yağmurlu günde yapılan dua kabul olurmuş canım. (benimde transfer günüm yağmur başlamıştı sonucumu alana hiç durmadı desem yeridir. her an dua ettim Allah ım yağan yağmurların bereti üzerimize gele diye). iGüzel dileklerin için aminnnnn diyorum inşallah bu güzel haberi alan herkez sağlıkla sıhhatle bebeişlerini kucaklarına alır. sonuç bekleyen arkadaşalarımızsa inşallah pozitif sonuçlar alırlar inşallahhhh Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın herkezin dularını kabul etsin

senağlamasenağlamacnm inan okurken gözlerim doldu...inş. inş. cnm değerin yükselir...hakkında hayırlısı olsun cnm benim...allah isteyen dileyen uğraşan herkese nasib etsin...benimde yarın transfer işlemim olacak... ne olur dua edin kızlar....:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…