ilk denemem micro oldu iki negatif aşılama geçirdim bu ilk micro denemem bakalım ne çıkıcak aslında doktorum kızdı nie 12. günü beklemedin die gel sen bekle kolaysa dedim nasıl geçio zaman anlamıo onlar 11. gün değerim bu bakalım dedi çarşamba tekrar yapılcak kliniğe gel dedi burda yapalım ona göre ilaç iğne bakıcaz dedi bahçeci kliniğine gidiorum ben
:CüvCüv: arkadaşlar bu duygunun nasıl bir duygu olduğunu anlatamam size yağmurla düştü içime meleğim yada meleklerim 11. gün kan değerim 92.1 çıktı çarşamba günü değerimin katlanmasını beklicez ağlamaktan şiştim çıldırdım resmen allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın hepimiz kokularını duyalım kuzucuklarımızın çok mutluyum sizleri çok seviyorum beni hiç yalnız bırakmadınız bu zorlu yolculuğumda allahım tüm dileklerinizi kabul etsin topaç gibi yavrular nasip etsin ben çok mutluyum darısı sizlerin başına rabbim hepimize gülsün :CüvCüv:
Tebrikler canımmmm :teytey:
çok güzel anlatmışsın canım duygularını , hepimizin duygularını :1hug: Şeniz
Allahım kaçına uygun gördüyse o kadarına can versin ve sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin :Saruboceq:
rrose canım benimmmm o kadar mutlu oldum o kadar sevindimki anlatamam sana rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip eder inşallah bebeğini yada bebeklerini. banada umut oldun canım arkadaşım........rabbim senin yüzünü güldürdüğü gibi benim ve tüm istayan arkadaşlarımında yüzünü güldürsün inşallah.......ayyy çok sevindim ya çok çok çok:teytey: hihoyyyt :sm_cool: :CüvCüv:
saolun arkadaşlar yazdıklarınız için dorukk,star_dust,bebiş istiyoruz,gözek,ozlemozlem hepinize teşekkür ederim bugün 13. günüm değerim 92.1 den 211e çıkmış 4 marta keseyi yada keseleri görmek için gün verdi 15 gün sonra yani uyku meyili çok fazla aşırı yorgunum sanırım bu kadar tedavinin tatlı yorgunluğunu şimdik rahatlayınca içim anladım hepinizin inşallah kucaklarınız bir sürü bebeyle dolar
canım benim eski yazılarımı diğer topiklerden okusan anlardın bendede hiç bişi yoktu sadece göğüslerin hassatı ve şişmişti herkeste olduğu gibi bel ağrım biraz vardı başka hiçbişi eşime hep diodum olmadı bu die ama 8.günden sonra aşırı uyku meyili başladı normalde hayatta gündüz uyuyan biri değilim ve zor uyurum ama kafamı nere koysam uyuyodum her daim esniodum uyuşukluk vardı bir tek bunu sanki belirti olabilir dedim
çok zor bulduğumuz için bebişlerimizi herşey korkuytuyo bizi şimdi tülaycım seni çok ii anlıorum dün bütün gece ayaktaydık mide bulantısı ve ateş basması yüzünden korkudan öldüm resmen az önce aradım kliniği hemşire çok normal hamilesin olabilir dedi :) bi kaç tavsiye verdi çok komik oldu yani ve hala devam edio mide bulantım sendede varmı benimki erken başladı sanırım acayip bulanıo