Yahşi Cazibe Atv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
ATV'DE YAZ PROJESİ; YAHŞİ CAZİBE !

Gani Müjde'nin senaryosunu yazdığı, başrolünde Hakan Yılmaz, Evrim Akın ve Peker Açıkalın gibi önemli isimlerin rol alacağı dizide Azeri bir kızın komik öyküsü anlatılacak.

Yahşi Cazibe adlı dizi 9 Temmuz Cuma günü 21:30'da ATV'de...

Son düzenleyen: Moderatör:
ATV malesef aynı hatayı yine yapıyor,
geçen yazda nerde dizi varsa topladılar,
aralarından sadece Unutulmaz kaldı.
Diğerleri hepsi güme gitti,
ister 1. bölümden sonra ister 10 bölüm sonra.
Kanal acımıyor Raitingler düşünce,
peki ya onca emeğe de mi saygı yok anlamıyorum.

Malesef aynısı bu senede yaşanacak.

Akıllanmayacak bu kanal.

evrim akin kadroda yok..

Senaryosunu Gani Müjde'nin, yapımcılığını Süreç Film'in, yönetmenliğini ise Bora Onur'un üstlendiği "Yahşi Cazibe" nin başrollerini Hakan Yılmaz, Peker Açıkalın, Aslıhan Gürbüz ve Selda Özbek paylaşıyor.

ATV ekranlarında çok yakında yayınlanmaya başlayacak olan dizide, Azeri asıllı Cazibe'nin (Aslıhan Gürbüz) Türk vatandaşı olmak için, Kemal'le (Hakan Yılmaz) yaptığı evliliğin komik hikayesi anlatılıyor. Ekonomik sıkıntı yaşayan Kemal alacağı yüklü paradan dolayı evlenmeyi kabul eder. Cazibe ve Kemal, birbirlerini ilk kez nikah salonunda görür ve nefret ederler. Ekonomik sıkıntı yaşayan Kemal ve Türk vatandaşı olmak isteyen Cazibe mecbur evlenirler. Çakma evlileri bekleyen kâbus ise karşı komşuları olan psikopat yabancılar şube komiseri Peker Pekmez'(Peker Açıkalın) dir.

Peker Açıkalın uzun bir aradan sonra ekranlara yabancılar şube komiseri Peker Pekmez rolüyle geri dönüyor. Ekranların yeni fenomeni olmaya aday olan Peker Pekmez karakteri izleyici yine kahkahaya boğacak.

bence tutmaz, hakan yılmaz hep aynı rollerde, peker açık alın gaffurdan kurtulamamış gibi, öyle geldi fragmanda

kızlar dizi çok güzel izlemenizi tavsiye ederim ... biz ailecek çok beğendik... evet peker ile hakan aynı oynuyorlar ama... az<eri rolü süper olmuş... bir de azeri şivesi ve çevirisi çok değişik ya biz en çok onlara gülüyoruz zaten... aparam men... subayam men...güzel ya ...

bizim beğenerek,gülerek izlediğimiz tek dizi şu an
kimse izlemiyor mu?forum kaçıncı sayfadaymış ben de konusu yok diye yeni açmıştım

bencede. sevmedim digerlerini, cok yapmacik oynuyorlar.
insan inanmadigi icin gülemiyorda. ama cazibe rolünü cok süper yapiyor
cokta güzel hatun yawbayanssulusmile
psikopat asiyeden, yine psikopat azeriye gecis yapti kaydirigubbakcemile3

diziyi çok beğendim normalde gülmem dizilere ama bu diziyi çok beğendim forumda kimse beğenmemiş heralde pek yorum yapan olmamaış izlemenizi tavsiye ederim reytinge kurban gitmesin

lavanta sana katılıyorum.bence de çok güzel,biçok diziden daha izlenir buldum.cazibe hem çok güzel,hem de örnek bir ev hanımı.ve de çoookkk hoş

bence çok güzel bir dizi cazibe süper ve dediğiniz gibi peker acikalın çok abartılı ve gaffur gibi geldi banada ama iyi izlenilmesi gereken dizilerden bitanesi

peker pekmez karakterini ben de abartılı buldum. üstelikde polis rolünde yani. başka bir meslekden olup da içinde dedektif olma hevesi kalmış bir karakter olsaydı belkide bu abartı o kadar göze batmayabilirdi.

bende müziyini çok beyendim:)ama peker pekmeze gıcık oluyorum cazibeyi oynayan hatunun adını bilmiyorum ama hangi rolü yapsa hakkını veriyo bir bulut olsamda oynuyodu ordada şivesi sürepdi burdada öyle yapmacık durmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…