kakule98 Üye Kayıtlı Üye 15 Haziran 2012 37 0 16 Balıkesir 30 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nilim #441 yahşi cazibenin finali gerçekten tam bir hayal kırıklığıydı
kakule98 Üye Kayıtlı Üye 15 Haziran 2012 37 0 16 Balıkesir 30 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nilim #442 cazibe son bölüme kadar kemali ve ıtırı çok severken hepsi birden son bölümde onu bu kadar kötü tanıttılar buna kendileri nasıl inandılar bilemiyorum
cazibe son bölüme kadar kemali ve ıtırı çok severken hepsi birden son bölümde onu bu kadar kötü tanıttılar buna kendileri nasıl inandılar bilemiyorum
kakule98 Üye Kayıtlı Üye 15 Haziran 2012 37 0 16 Balıkesir 1 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nilim #443 ben hep final bölümünde acaba cazibe geri döner mi diye bekledim durdum ama gelmek bir yana o kadar iyi kalpli olan cazibeyi son bölümde melek yüzlü şeytan yaptılar acaba buna kendileri inandılar mı insan bir bölümde kötü olur mu
ben hep final bölümünde acaba cazibe geri döner mi diye bekledim durdum ama gelmek bir yana o kadar iyi kalpli olan cazibeyi son bölümde melek yüzlü şeytan yaptılar acaba buna kendileri inandılar mı insan bir bölümde kötü olur mu