Yahşi Cazibe Atv

Cazibe ne kadar sempatikse Peker Pekmez de o kadar itici!!!! Peker Pekmez tiplemesi olmasaymış dizi çok daha izlenebilir olurmuş..
Bu arada bu Simge rolündeki kızı nerden tanıyorum hatırlayamadım.. Daha önce nerde oynamıştı???

ben de cok seviyorum,kendim azerbaycanliyim bizde burda herkes izliyor ve sivesi cok guzel.tam azerbaycanca konusuyor.cok basarili.ilk once ben kizin azerbaycanli oldugunu sandim o kadar basarili yani.esim dizi izlemez ama gecen gun izledik beraber cok begendi,cok guldu....dizi muzigi de harika...

bayıldım bu diziye ya süperrrr:sm_cool:hele o müziğine bittiim.sm_cool:elimde valizim istanbulll.ben evlenirem kalalam dul:sm_cool:) bu sene favori dizim oldu insallh atv bu diziye sahip cıkar

aslıhan gürbüze bayılıyorum.
bir bulut olsam da oynarken de harikaydı şimdi de

Kıııız bende diyorum nerden çıkarıcam bu kızı. Bir bulut olsamda Mustafanın karısıydı dimi. Narinin kuması yani.bilmiyorumkismile

bizde cok sevdik bu diziyi, normalde pek dizi izlemiyoruz, ama bu diziye dayanamiyorum hihoyyyt aksami iple cekiyorum ...

evet sima çok tanıdık ama ben de çıkaramadım bilmiyorumkismile

ASLIHAN GÜRBÜZ
AZERİCE DERS ALIYORUM
“Filmde Azeri asıllı ‘Cazibe’ isimli karakteri canlandırıyorum. Bir sit-com’da oynamak gerçekten de büyük bir heyecan! Daha önce buna benzer bir projede yer almadığım için cidden çok mutluyum. Daha önce Hakan Yılmaz ile ‘Kanalizasyon’ isimli sinema filminde yer almıştık. Bu benim için büyük bir şans. ‘Cazibe’, annesinin ölümünden sonra ayaklarının üzerine basmak zorunda kalan ve çalışmak için Azerbaycan’dan Türkiye’ye gelen bir genç kız. Karakterimi doğru bir şekilde canlandırabilmek için Azerice dersleri almaya başladım. Komedi oynayacağım için çok heyecanlıyım.”

Bir azeri olarak bende izliyorum bu diziyi gercekden başarıı oynuyor. Hele o Simgenin tavirlarina bayılıyorum kadın tam bir baş belası. :)

cazıbenın bu hafta gıydıgı pembe bı elbıse vardı bayıldım ona cok guzeldı acaba markası ne bılen varmıdır aranızda

çok keyifli bir dizi kaydirigubbakcemile5cazibe çok güzel konuşuyor azericeyi
hatta başta azeri bir oyuncu olduğunu düşünmüştüm demek değilmiş

çok keyifli bir dizi kaydirigubbakcemile5cazibe çok güzel konuşuyor azericeyi
hatta başta azeri bir oyuncu olduğunu düşünmüştüm demek değilmiş

cazibeyi oynayan kız bir bulut olsam da mustafanın karısı rolündeydi...bende severek izliyorum...

çok güzel dizi ya bu aralar en keyif aldığım dizi:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…