Yahşi Cazibe Atv

çok başarılı bir dizi bence.
hepsi rollerini güzel yapıyor.
roller abartı falan diyenler olmuş, ya arkadaşlar bu komedi dizisi, bazen gerçeklerden uzaklaşarak diziden zevk almaya bakmalı bence.
gerçek hayatta olmasa bile izlerken zevk veriyor.
ben en çok cinayet bölümüne bayılmıştım.
simgenin keki ye keki ye keki ye rolüde züpperdi

Bel altı espriler biraz artmaya başladı bazen rahatsız ediyor.Ama gene de favori dizim
Simgeye hastayım ama kemal artık ayrılsın simgeden cazibeyle olsun

bu aksamki bölüm cok güzeldi yine, baya güldüm
yalniz canan rolündeki kadinda tam bi afet

ay parisin pembe elbisesi cok güzeldi ya ne güzel birsey ya akilli sey

tek kelime ile süperler hele simge rolünü süper yapıor bayan

ilk defa memlekette izledim çok hoşuma gitti hele simgenin çatlak çatlak hareketleri,
ucuz çantaya haaaaayır,madurumda madurum :))) saf yaa..

Simge'nin dans figürlerinde bi de piyanist şantörün Kemal için sözlerini değiştirdiği şarkılarında koptum gülmekten..
Senaristini tebrik ediyorum..

Simge'nin dans figürlerinde bi de piyanist şantörün Kemal için sözlerini değiştirdiği şarkılarında koptum gülmekten..
Senaristini tebrik ediyorum..

oraya bende bayıldımmm
simgenin dansına girmiyorum bile tek kelimeyle süperrdiii

kızlar simge rolünü oynayan oyuncu ilk provada becerememiş,simge karakterini çıkarmaya kalkmış senaristler,sonra oyuncu tekrar çalışıp denerim diye ikna etmiş yönetmenleri falan,çalışmış ve hakkaten diziyi götüren oyunculardan biri.çok azimliymiş tebrik ediyorum

Senaryosu berbat ötesi bu dizinin. Bu kadar mı basit ve salak mı olur diyaloglar ... İnanamadım. İlk kez baktım biraz geçen gün. Facia resmen. Espri yapıcam derken işin ...u çıkmış.

zaten sizi komedi dizisi yaa mantık aramamak gerek diye düşünüyorum, ben çok eğlenıyorum ya izlerken, aşk haklarımı geri ver geri ver geri ver geri ver:))

bende acaip egeniyorum resmen kahkahayla gülüyorum bu diziye
bence cok güzel bir komedi dizisi
cumartesilerimi renklendiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…