- Konu Sahibi KarrTanesii
-
Benim dugunumde kardeslerimin de yaka cicegi vardiMerhaba Kızlar,
Internetten biriyle yazmaya başladım. Bu kişi bekar olduğunu yazdı, fakat başka sosyal plattformda takım elbiseli ve yaka çiçeği olan resmi var.
Direk o resmi soramadım, çünkü daha cok yeni konuşmaya başladık ve stalkladığımı bilmesini istemiyorum.
Evli olabilirmi? Veya başından nişan geçtiyse o resmi devam kullanırmı?
Araştırmalarıma göre sağdıçlarda yaka çiçeği kullaniyor. Sağdıç olmuş olabilirmi?
İnşallah öyledir, haklısınızDamat, arkadaşlarına da yaka çiçeği veriyor bunun canlı örneğini gördüm o yüzden sırf yaka çiçeği taktığı için nişanlı olacağını düşünme.
Yaka çiçeği kendi nişanına ait olsa illaki nişanlısı ile de bir fotoğraf paylaşmış olur diye düşünüyorum sonuçta hatun hayırdır beni niye paylaşmadın da tek başına bir kare paylaştın nişanımızdan diye sorar?
Düz lacivert bir takım elbise giymiş. Damat takımı gibi değil. Siyah kıravatı var.Yakın bir arkadaşımın düğününde eşlerimiz yaka çiçeği taktı bizde aynı çiçekleri kolumuza bileklik olarak taktık.
Konsept öyleydi.
Öyle bişey olabilir.
Yine de damat mı değil mi, takımından filan belli olurdu bence.
Ben mi fazla şüpheciyim acabaHönk, esimle bende internet aracılığıyla tanıştım ama hiç evli mi diye düşünmek aklıma gelmemişti safım
Bence direk kendisine sorun, birde az çok anlarsınız ne sıklıkla arıyor veya yazıyorBen mi fazla şüpheciyim acaba
Bende öyle düşünüyorum, yaşımızda artık 30 civarı. Bu yaşlarda eş bulmak daha zor. Aceba evlimi, internetten şerefsizlik yapmak için mi yazıyor, veya temiz niyetlimi diye bir sürü soru oluyor kafamda.siz doğru düşünüyorsunuz bence dikkatli olmaya devam eden. Evli olduğunu bildiğim çoğu erkeğin sosyal medyalarına dışardan baktığınız zaman evli olduğuna dair en ufak bir ibare yok ama ne işse bekarken ilişkisi yok yazıyorlardı, bazı erkekler bu konuda art niyetli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?