Yakaladım ve Boşanıyorum.

Daha once konularınızıda okudum eşınız ıcın fedekarlıkta bulunmussunuz

Cok nadır erkekler ıkıncı şans verınce duzelıyor

Maalesef bazı erkekler hep aynı ..Sen affet fedekarlık yap yıne o yapsın..

Karar sızın ..Hakkınızda hayırlısı olsun..

kadın sağır, dilsiz ve 40 yaşında mi? açıkçası çok şaşırdım siz ve eşiniz kaç yaşında? aldatmanın mantığına bile aykırı eşinizi yaptığı. Hakkınızda hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, allahın sevgili kuluymuşunuz ki yakalamışınız hemen ve kararlı olup güçlü davranmanızda takdire şayan Bahtınız açık olsun inşallah. Sürünsün şimdi eski eşiniz, terbiyesizler...

Kesinlikle yüz vermeye gelmiyor erkekler Sizde en doğru kararı vererek daha güzel bir hayata merhaba dediniz, mutluluklar sizin olsun dilerim

bence zaten fazlasıyla fedakarlık yapmışsın, bu saatten sonra geri adım atman artık kendini ezdirmek ve artık kendine olan saygını da yitirmene sebebiyet verir. yakaladığın mesajları da delil olarak kullan, maddi-manevi tazminat, nafaka ne gerekiyorsa al elinden. ihtiyacın olmasa dahi al, sana yaptıklarının karşılığı olamaz belki ama yine de hiç olmazsa ona böyle acı çektir sende

Gecmis olsun zararin neresinden donersen. Kardir

sagir ve dilsiz allahim bide iki cocuklu
cocuklarindandami utanmiyor kotu kadin

Böylelerine boşanmak bile az mümkünse biri sallandırsın ibret için

Çok üzüldüm sizin adınıza ama verdiğiniz karar da en mantıklı olanı, artık herşey gönlünüzce olur umarım

Sağır dilsiz ve 40 yaşında mı?
Nasıl yani ? Eşiniz ve siz kaç yaşındasınız ?
Duymanız konuşmanız normal mi ikinizin de? Çok ilginç.

madem hayatinda baska bir kadin var
neden evlenirsin anlamiyorum bu insanlari
sizi tebrik ediyorum
elinizden ne geliyorsa yapin

sen ciddi misin :S bu özellikler yani bir erkeği baştan çıkarak şeyler değil diye biliyorum ama... :S mayası bozukmuş adamın işte demek ki anca bunu bulabildi tövbe estağfurullah. düşünme hiç boşver Allah bir kapıyı kapatırsa başkasını açar.

kadın sağır dilsiz ama o.... tan hiiiiç geri kalmamış.eşiniz de tuhafmış...:44:

Aşağılık kompleksini böyle kapatmış demek ki iğrenç mahluk, sağır dilsiz ama g..ü başı oynatarak elin kocasıyla fingirdemiş. nişanlıyken yakaladığın mesajın içeriği neydi ? yani adam sana kadın asılıyor demiş mesaj öyle bi mesaj mıydı yoksa karşılıklı birşeyler var gibi miydi

yok artık yaa, düşüklüğünde bu kadarı. gül gibi karısı dururken sen kalk 40 yaşında çocuklu dul üstelik engelli bi kadınla fingirdeş hem de bi kere iki kere değil.. nerdeyse iki yıl ve yakalanmasa daha kimbilir ne kadar daha devam edecekti..
Ya Rabbim ne midesiz bazıları..

canım seni istedi, kulaklarım yanıyor.. saf ben yedim tabii

ay ben senin bu güçlü tavırlarını hayran kaldım valla senin sırtın yere gelmez arkadaşım helal olsun

Kadının sağır dilsiz 100 yasında olması önemli değil demek ki cinsel organı ile bütün eksiklikleri kapatabiliyor. Yalnız erkeklerin unuttukları bir nokta var ahlak yok, kadında da kendilerinde de

Kadının sağır dilsiz 100 yasında olması önemli değil demek ki cinsel organı ile bütün eksiklikleri kapatabiliyor. Yalnız erkeklerin unuttukları bir nokta var ahlak yok, kadında da kendilerinde de

senin şu herşeye ilaç yorumlarına hastayım; nasıl uzman doktor gibi teşhisi koydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…