çok iyi yapmışsın tebrik ederim bende eşinden ayrılmış bir kişi olarak ki hemen hemen bu sebepten şans verdikçe daha çok azıtıyorlar şans verince bu nasılsa affediyor diyorlar ben şans verdim hep ama değişen olmadı en son ayrılmaya karar verdiğimde bile ayrılabileceğime inanmadı ama ayrıldım ve şuan çok pişman çeksin cezasını sende geri adım atma tatlım aynen devam :)
çocuğum yok,
kadın sağır dilsiz dul 40 yaşlarında iki çocuğu var diye biliyorum. ahhh yakalasam kadını hayatını söndüreceğimde... telefonunu haftada iki kere açıyor, hemen kapatıyor.
Allahından bulsun her ikiside.
çocuğum yok,
kadın sağır dilsiz dul 40 yaşlarında iki çocuğu var diye biliyorum. ahhh yakalasam kadını hayatını söndüreceğimde... telefonunu haftada iki kere açıyor, hemen kapatıyor.
Allahından bulsun her ikiside.
Aşağılık kompleksini böyle kapatmış demek ki iğrenç mahluk, sağır dilsiz ama g..ü başı oynatarak elin kocasıyla fingirdemiş. nişanlıyken yakaladığın mesajın içeriği neydi ? yani adam sana kadın asılıyor demiş mesaj öyle bi mesaj mıydı yoksa karşılıklı birşeyler var gibi miydi
Sağır dilsiz ve 40 yaşında mı?
Nasıl yani ? Eşiniz ve siz kaç yaşındasınız ?
Duymanız konuşmanız normal mi ikinizin de? Çok ilginç.
Ben 30 o 31 yaşında.
Kadının sağır dilsiz 100 yasında olması önemli değil demek ki cinsel organı ile bütün eksiklikleri kapatabiliyor. Yalnız erkeklerin unuttukları bir nokta var ahlak yok, kadında da kendilerinde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?