Yakaladım ve Boşanıyorum.

Genellikle duymayanlar için gözleri daha iyi görür; görmeyenler için daha iyi duyarlar gibi yorumlar yapılır.

Hatun hem duymayıp hem konuşamayınca başka uzuvlarına vurmuş anlaşılan!

Biraz once kadınla mesajlaştım. Mutlu ol bir yuva yıktın, Allah senin başından bela eksik etmesin dedim. Çocuğundan çoluğundan çıksın dedim. Çocuklarıma bela okuma yazdı. Sağır dilsiz ama o.... teki. sadece mesaj facebook ile anlaşıyor.

Yüze bak ya hala sosyal medyada fink atıyor demek özür dileyeceğine....

Kendi başıma gelmiş kadar sinirlendim!

Nerden tanışmışlar ki ?

titreşime ayarlamıştır telefonunu
hep mesaj yoluyla anlaşıyolardı sanırım

her zaman diyordum, seni yakaladığımda bitireceğim diye.. ve yakaladım.

keşke her kadın senın gıbı dik durabılse,senın yasadıklarının en kötüsünü yasayıpta susan ya da susmak zorunda kalan o kadar cok kadın varkı,allah kadınlara güç kuvvet versin

senınde hakkında hayırlısı olsun

Son düzenleme:

şurda en büyük destekçimiz kadınlar iken ,en büyük düşmanımız yine kadınlar oluyor malesef.....

Mesajı 6.30 da yazmış ben nerede olduğuna baktığımda kadının evinde görünüyordu 9.30 du üç saat kalmış. Bir de nasıl inkar ediyor, bildiğin gibi değil diyor.

Adresi belli, telefonu belli...

Nefes aldığım müddetçe sana beddua edeceğim, kendini bundan sonra yuva yıkan kadın olarak bil yazdım. Rabbim senin iki yakanı bir araya getirmesin çocuklarından çıksın yazdım. O buna yeter, gerçi arsız insan olunca kahkaha atar geçer.

Senin beddua etmene gerek yok canım Allah ona en güzel cezayı verecektir emin ol.
Düşmez kalkmaz bir Allah unutmayalım. Onlar bugünlerini mumla ararlar sen merak etme. Asıl şimdi onları zorlu günler bekliyor.
Yuva yıkmak bu kadar kolay mı? Evli bir erkekle zina yapmak bu kadar basit mi? Ya da Evli bir erkeğin başka bir kadınla zinası?
Allah'ın katında verecekleri cevabı düşünsünler tabi içlerinde zerre kadar iman varsa. Ama içlerinde iman olsaydı Allah korkusu olsaydı bunları yapmazlardı. Sen bırak arkadaşım onlar toprağın altında nasıl hesap verecekler?
Allah der ki; bana neyle gelirsen gel ama sakın kul hakkıyla gelme. Bu şimdi kul hakkı değil de ne?
Bacım sen dua et çocuğunuz yok.
Hiç üzülme benim en yakın kız arkadaşım kocasını 3 defa başka erkeklerle aldattı En sonunda kocası yakaladı boşadı. Çok ta iyi bir kocası vardı. Eşimle o kızı sildik hayatımızdan ama çocukla görüşüyoruz.
Kısmetmidir bilmem o sıra da başka bir yakın kız arkadaşımın kocası da başka kızla evden kaçtı.
Biz o yakın 2 arkadaşımızı aracı olduk tanıştırdık evlendiler bir de çocuk yaptılar O kadar mutlular ki anlatamam. Hep diyorlar ki biz birbirimiz için yaratılmışız neden birbirimize bu kadar geç kavuştuk. inan bana ikisinin de eski eşi telef oldular ne evlendiler, ne dikiş tutturdular rezil gibi ortada kaldılar. Ama bizimkiler çok mutlu.
Herşey kısmet Allah ne yazdıysa onu yaşıyoruz.
Unutmayalım Allah sabredenlerle birliktedir.
Senin de vardır bir yerde kısmetin. Yeniden evlenirsin çoluk çocuğa da karışırsın. Kocanda ortalarda telef olur haberlerini de alırsın içinin yağları o zaman nasıl erir. Asıl o zaman anlarsın Allah'ın tüm güzelliklerinin seninle olduğunu.
O günlere gelene kadar bugünlerin biraz sıkıntılı geceçektir, Allah yar ve yardımcın olsun. Herşey gönlünce olsun.

senin gibi dik kadınları kutluyorum valla gururun var dönme geri böyle devam et :)

Allahım gücüne güç katsın Maşallahh sana Hep böyle kuvvetli dur Yeni hayatına odaklan İnşallah bu süreç senin için sancısız geçer

Duygusallığı bi süre kenara koy Mantığınla hareket et Rabbim böye insanları ıslah etsin Senin gibi masum insanların canını acıtmaktan başka işe yaramıyolar Beddu ii bişey değildir Sana döner boş verSen allaha havale et canım Emin ol rabbim senin bedduandan daha büyük azap verir Merak etme Allaha emanet ol İnşallah bundan sonraki hayatın bu günlerini unutturur ve iyikide aldatmış derSİN AMİİİİİİİİİİİİİİİİİN

Son düzenleme:
güzelim çok çok geçmiş olsun tez zamanda komple kurtul inşallah bu insan müsvettesinden...
aldatmanın telafisi yok ve inan barışsan yine aynı olacak bu insan hep buymuş evlenmeden önce de aynısı
sen tez elden kendini kurtar
ve gerçekten arkadaşların da dediği gibi güçlü duruşuna hayran kaldım aman taviz verme
unutma sen herşeyden değerlisin

allah allah derdi neymiş seninle evlenmiş peki o zaman...baksaymış hayatına alan memnun veren memnun...

Nasıl ödeyecek senin vebalinizi...pişman olsa ne fayda...
Evlenme arefesinde bu tarz bir olayın olsun...yürü devam et el kızının başını yak...zorun ne demezler mi adama?

Dilerim en kısa zamanda boşanmanız gerçekleşir hayatına devam edersin...

Gerçekten ibret verici ...bir de hakaret eden ve uzaklaşan o oluyor...pesss...

Gelmiş geçmiş olsun...sadaka ver bence...güçlü duruşun ebedi devam etsin arkadaşım ...

Allah yardımcın olsun...bu adamı telafi edecek bir hayat arkadası yollar insallah sana...amin...

inan seni sevecek bebelerinin babası olucak ayıbı haramı helali bilen erkekler var kendini böyle seviyesiz insanlara ezdirme senin yaşındakiler daha bekar hiçbirşey için geç değil,

bunları okumadan aynı şeyi bende diledim ve yazdım...demek ki allah söyletiyor :)) amin ...

bu nasil vicdan bu nasil migdesizliktir anlamiyorum özelikle erkeklerin doyumsuzlugunu sirf bu yüzden evlilikten her gecen gün daha da korkar ve sogur oldum helal olsun size ve dik durusunuza esinizden oldugu kadar o kadindanada dava acin ki iyice yüzü kizarsin tabi utanacak yüzü varsa tabi. ya ayiptir cocuklari varmis bi de cok merak ediyorum marifetmis gibi baskasinin yuvasini yikip hala cocuklarinin yüzüne nasil bakabiliyor su mübarek günlerde Rabbim islah etsin böylelerini.

Güçlü olmanızı, kararlı olmanızı takdir ettim. Keşke bütün kadınlar, ben dahil herkes böyle güçlü olsa, o gücü verse Allah. Ancak yaptığınız koskoca bir yanlış var. Çocuklarından çıksın ne demek? Çocukların günahı ne? Anneleri bir hata yaptı diye acısı onlardan mı çıksın? Bu nasıl bir mantık, zihniyet? Sen ne yaparsan yap, çocuklarına beddua edilmesini ister misin? Bu bir kadına yakışmaz, günü geldiğinde siz de anne olacaksınız; siz aldatılmış olmanın acısını insaniyetinizin önünde tutuyorsunuz. Kalbiniz kırılmış olabilir ama kadının çocuklarına bela okumaya hakkınız yok. Okuduğunuz bela da döner dolaşır sizi bulur. Keza, siz kocanızdan sorumlusunuz. O kadın kocanızın kafasına silah dayamadı ya. Pekala reddedebilirdi kocanız kadını. Yuvanızı o kadın değil kocanız yıktı. Kocanız istemeseydi yuvanıza hiçbir şey olmazdı. O kadın reddetse başka kadına gidecekti ya da başka kadını kabul edecekti kocanız. Siz de bunu pekala biliyorsunuz ki boşanma davası açmışsınız, ötesini boş verin, önünüze bakın. Siz de ileride anne olacaksınız, çocuklarınız olacak. Başkalarının çocuklarına bela okuyarak çıkarmayın öfkenizi, aklı selim düşünün. Çocukların bir günahı yok.

[
Adresi belli, telefonu belli...

Nefes aldığım müddetçe sana beddua edeceğim, kendini bundan sonra yuva yıkan kadın olarak bil yazdım. Rabbim senin iki yakanı bir araya getirmesin çocuklarından çıksın yazdım. O buna yeter, gerçi arsız insan olunca kahkaha atar geçer.[/QUOTE]

tamam haklısınızda niye bu kadar beddua ediyorsunuz anlamadım sanki tek suçlu kadın .. allah aşkına sağır ve dilsiz olan bir kadın eşinizi silah zoru ile mi birlikte olmaya zorladı. Kadın o.... da eşiniz çok mu namuslu kusura bakma ama eşin kadından daha mide bulandırıcı geldi bana

Haklısın çok üzgün ve sinirliyim. O kadının öyle rahat davranmasına dayanamadım, ağzıma geleni saydım. Canı nereden acıyacaksa onu söyledim.

Haklısın çok üzgün ve sinirliyim. O kadının öyle rahat davranmasına dayanamadım, ağzıma geleni saydım. Canı nereden acıyacaksa onu söyledim.

bende sen öyle deyince kadının verdiği cevaba şaşırdım çocuklarını o kadar düşünüyor beddua yemek istemiyorsa neden bu işlere kalkışıyor, ayrıca elin adamını evine alıyor garip yanii ruhhastası kadın

O kadar kızgınım ki eski eşimin hayatı bitti tamam da o kadının hayatı mı duracak çocuklarını buldum sizce bu olayı annelerinden gurur duysun diye duyursam mı? çatlıyorum onun hayatı da bitmeli!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…