kızlar bugün adetimin 13. günü bugün yakı koydum belime bakalım işe yarayacak mı? boshayallersmile
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarım seninle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bende ılıskıden 2 sat oncesı koydum ılıskıden yarım saat sonrası cıkardım cok yaktı cunku
benim de bi tanidigim bu skilde hamile kalmisti kizlar.. cidden bir etkisi oldugunu ben de duydumdu.
Ayy ben takamıyorum sırtımın her yeri kaşınıyor alerjimi yapıyor ne yakmasıda ayrı dert ama en çok sinir eden kaşındırması duramıyorum bende çıkarttım 1saat sonra
neden çıkarıyosunuz kızlar ya yaksın biraz ne olucak ki dayanmak lazım yarın doğuma nasıl dayanacaksınız ama CADIARZU ALLAH isteyen herkese nasip etsin istiyorum ama çıkarmayın 2 gün dayanın ya o küçük mucize için değmiyormu yani yasakkelime
ben inanıyorum öbür aya hamile kalıcak birisi :lepi: ama sıkın dişinizi biraz ŞenizŞenizŞeniz
neden çıkarıyosunuz kızlar ya yaksın biraz ne olucak ki dayanmak lazım yarın doğuma nasıl dayanacaksınız ama CADIARZU ALLAH isteyen herkese nasip etsin istiyorum ama çıkarmayın 2 gün dayanın ya o küçük mucize için değmiyormu yani yasakkelime
ben inanıyorum öbür aya hamile kalıcak birisi :lepi: ama sıkın dişinizi biraz ŞenizŞenizŞeniz
Merhaba arkadaşlar benim arkadaşım da yakı ile hamile kaldı, şimdi 1 yaşında bir oğlu var..Bana da yakı kullanmamı tavsiye etmişti ama hala yapmadım..Şimdi burada sizleri okuyunca daha çok inandım..Ben de bu ay denemeyi düşünüyorum..
kızlar selam,ben de bugün yakı yapıştırdım belime.. yumurta takibi yaptırıyorum klomenle ve dün doktordaydım, iki yumurtam var ve biri çatlamaya başlamış dedi dr. büyük ihtimal dün gece çatladı ya da bugün... ilişkiden önce yapıştıramazdım malum.. sabah duşumu aldım ve yapıştırdım, yarın da bunu çıkarıp yenisini yapıştırmayı düşünüyorum... belki diğer yumurtam da çatlar... hayırlısıyla işe yarar inşallah kızlar,Allahım vesile eder belki...
amin inşallah ben nedense çok umutluyum bu ay kaydirigubbakcemile5
kızlar selam,ben de bugün yakı yapıştırdım belime.. yumurta takibi yaptırıyorum klomenle ve dün doktordaydım, iki yumurtam var ve biri çatlamaya başlamış dedi dr. büyük ihtimal dün gece çatladı ya da bugün... ilişkiden önce yapıştıramazdım malum.. sabah duşumu aldım ve yapıştırdım, yarın da bunu çıkarıp yenisini yapıştırmayı düşünüyorum... belki diğer yumurtam da çatlar... hayırlısıyla işe yarar inşallah kızlar,Allahım vesile eder belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?