Yakı ile hamile kalmak ....

kızlar bugün adetimin 13. günü bugün yakı koydum belime bakalım işe yarayacak mı? boshayallersmile

bende ılıskıden 2 sat oncesı koydum ılıskıden yarım saat sonrası cıkardım cok yaktı cunku

benim de bi tanidigim bu skilde hamile kalmisti kizlar.. cidden bir etkisi oldugunu ben de duydumdu.

benim de bi tanidigim bu skilde hamile kalmisti kizlar.. cidden bir etkisi oldugunu ben de duydumdu.

ayy ne güzel söyledin iyice umutlandım canım çok sağol olumunekankayizsmile
inşallah dediğin gibi işe yarar

Ayy ben takamıyorum sırtımın her yeri kaşınıyor alerjimi yapıyor ne yakmasıda ayrı dert ama en çok sinir eden kaşındırması duramıyorum bende çıkarttım 1saat sonra

Ayy ben takamıyorum sırtımın her yeri kaşınıyor alerjimi yapıyor ne yakmasıda ayrı dert ama en çok sinir eden kaşındırması duramıyorum bende çıkarttım 1saat sonra

ya sorma benim belimi de acayip kaşındırdı ama çıkartmadım bi ara dayanamayıp çıkartıyordum nerdeyse ohaoldumsmile

neden çıkarıyosunuz kızlar ya yaksın biraz ne olucak ki dayanmak lazım yarın doğuma nasıl dayanacaksınız ama CADIARZU ALLAH isteyen herkese nasip etsin istiyorum ama çıkarmayın 2 gün dayanın ya o küçük mucize için değmiyormu yani yasakkelime
ben inanıyorum öbür aya hamile kalıcak birisi :lepi: ama sıkın dişinizi biraz ŞenizŞenizŞeniz

inşallah canım
sadece iki gün yeterli mi? ben yarın bunu çıkartıp yenisini koymayı düşünüyorum.
bir arkadaşın yengesi de yumurtlama günlerinde hep koyuyormuş, gün aşırı da değiştiriyormuş.
ne yapsam kafam karıştı bilmiyorumkismile

:)))))))ben hıc dayanamıorum ınan...hade allh söledtıor ınş kalır aramızdan bırısı.ılıskıden sonra cıkartıorum kız asırı yakıor .o yanma ıle yatamamkı.hala arasındakı bagı anlayamadım ben yakı ve hamılelık ılgınc:kedi:

Merhaba arkadaşlar benim arkadaşım da yakı ile hamile kaldı, şimdi 1 yaşında bir oğlu var..Bana da yakı kullanmamı tavsiye etmişti ama hala yapmadım..Şimdi burada sizleri okuyunca daha çok inandım..Ben de bu ay denemeyi düşünüyorum..

bunları okuyunca hamile kalmış gibi seviniorum :dance:

kızlar selam,ben de bugün yakı yapıştırdım belime.. yumurta takibi yaptırıyorum klomenle ve dün doktordaydım, iki yumurtam var ve biri çatlamaya başlamış dedi dr. büyük ihtimal dün gece çatladı ya da bugün... ilişkiden önce yapıştıramazdım malum.. sabah duşumu aldım ve yapıştırdım, yarın da bunu çıkarıp yenisini yapıştırmayı düşünüyorum... belki diğer yumurtam da çatlar... hayırlısıyla işe yarar inşallah kızlar,Allahım vesile eder belki...

amin inşallah ben nedense çok umutluyum bu ay kaydirigubbakcemile5

aminnnnnnnnnnn yakı bahanesi olsun bebeşin göbüşüne konsun amin canım aminnnnnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…