inşallah Allah bu sefer verir bebeklerimizi hayırlısıyla,sağlıkla... yakı da vesilesi olur belki..
aminnnnnnnnnnn yakı bahanesi olsun bebeşin göbüşüne konsun amin canım aminnnnnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İnşallaaaahhhh aylincimm inanaıyorum bu sefer hamile kalacağına canımm
ben yakıyı belime yapıştırmıştım ama belim agrıyor dye:)))) ilişkiye grdgmde enfeksiyon vardı kendimi sıcak tutayım dye yapmıştım şimdide gebeyim ama bahane onlar ya allah isterse olur istemezse olmaz bnce
istediğin gibi davran canım hiç riski yok nasılsa sadece sıcak tutuyor yumurtaları sanırım bunun açıklamasını bize bir doktor arkadaş açıklayabilirmi kiinşallah canım
sadece iki gün yeterli mi? ben yarın bunu çıkartıp yenisini koymayı düşünüyorum.
bir arkadaşın yengesi de yumurtlama günlerinde hep koyuyormuş, gün aşırı da değiştiriyormuş.
ne yapsam kafam karıştı bilmiyorumkismile
:)))))))ben hıc dayanamıorum ınan...hade allh söledtıor ınş kalır aramızdan bırısı.ılıskıden sonra cıkartıorum kız asırı yakıor .o yanma ıle yatamamkı.hala arasındakı bagı anlayamadım ben yakı ve hamılelık ılgınc:kedi:
Merhaba arkadaşlar benim arkadaşım da yakı ile hamile kaldı, şimdi 1 yaşında bir oğlu var..Bana da yakı kullanmamı tavsiye etmişti ama hala yapmadım..Şimdi burada sizleri okuyunca daha çok inandım..Ben de bu ay denemeyi düşünüyorum..
kızlar selam,ben de bugün yakı yapıştırdım belime.. yumurta takibi yaptırıyorum klomenle ve dün doktordaydım, iki yumurtam var ve biri çatlamaya başlamış dedi dr. büyük ihtimal dün gece çatladı ya da bugün... ilişkiden önce yapıştıramazdım malum.. sabah duşumu aldım ve yapıştırdım, yarın da bunu çıkarıp yenisini yapıştırmayı düşünüyorum... belki diğer yumurtam da çatlar... hayırlısıyla işe yarar inşallah kızlar,Allahım vesile eder belki...
:)))))))))hade hayırlısı...ben yanlıs yapıorum sankı.ılıskıden 1 saat once takıorum yarım ssaat sonra cıkarıorum gun boyumu kalması lazım sen nasıl yaptın tam olarak...
doktor diilim ama şöyle bi etkisi olabilir sanırım, hani yumurtladığımızda vücut ısısını artırıyorya,bu döllenen yumurtanın rahime tutunmasını kolaylaştırmak içinmiş, bu yakı da o bölgeyi biraz daha ısıtarak yerleşmeyi kolaylaştırıyor olabilir...istediğin gibi davran canım hiç riski yok nasılsa sadece sıcak tutuyor yumurtaları sanırım bunun açıklamasını bize bir doktor arkadaş açıklayabilirmi ki
:)))) aminşimdiden sana ALLAH kurtarsın bir avaz da kurtul diyorum şekerim sırnaşık şey
ben de önce ilişkiden önce yapıştırim dedim ama nasıl duş alıcaz öyle olursa diye ilişkinin sabahı duş alıp yapıştırdım dün, hala belimde. şimdi çıkarıcam duş alıp yeniden yapıştırıcam...:)))))))))hade hayırlısı...ben yanlıs yapıorum sankı.ılıskıden 1 saat once takıorum yarım ssaat sonra cıkarıorum gun boyumu kalması lazım sen nasıl yaptın tam olarak...
doktor diilim ama şöyle bi etkisi olabilir sanırım, hani yumurtladığımızda vücut ısısını artırıyorya,bu döllenen yumurtanın rahime tutunmasını kolaylaştırmak içinmiş, bu yakı da o bölgeyi biraz daha ısıtarak yerleşmeyi kolaylaştırıyor olabilir...
:)))) amin
ben de önce ilişkiden önce yapıştırim dedim ama nasıl duş alıcaz öyle olursa diye ilişkinin sabahı duş alıp yapıştırdım dün, hala belimde. şimdi çıkarıcam duş alıp yeniden yapıştırıcam...
kızlar biri beni aydınlatsın şimdi ilişki heralde yumurtlama günlerine denk gelicek biz bugünlerde yakıyı takıp çıkarmica ölemi
birazdan değiştiricem, yarın sabaha kadar kalıcak... çıkarmayın ama,dayanılmıcak kadar yakmıyo,benim hoşuma bile gitti :))))olay geec gerckelesıor :):):)sabaha dus alıorum ben spermler olmesın vede cıkmasın dıe.o yuzden.gecede o yakınca uyuyamıorum cıkartıorum.hep ılıskıden bır kac saat once takıorum.amannnn allh yeterkı ol desın hepsi bossss..kız crazy varya hele bır bebısım olsun yatar kalkar dua ederım sana
ağzından bal damlıyo, amin canım :)) ama neden bu kadar ümitlisin benden? ben de ümitlenmek istiyorum :çok üzgünüm:Aylint hanım hayırlısı olsun hamileyimmm diye başlığını bekliyorum şimdiden ŞenizŞeniz
yahu kızlar hiç çıkarmadan nasıl olacak, çıkarıp hemen yenisini de takabiliriz benceevet ben de öyle anladım malum günlerde yakıyı yapıştırıcaz, iki gün hiç çıkarmıcaz.
sonra istersen yenilersin yakıyı. ben sadece bitane yapıştırdım, iki gün kaldı sonra çıkarttım.
yahu kızlar hiç çıkarmadan nasıl olacak, çıkarıp hemen yenisini de takabiliriz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?