Yakı ile hamile kalmak ....

ben yakıyı belime yapıştırmıştım ama belim agrıyor dye:)))) ilişkiye grdgmde enfeksiyon vardı kendimi sıcak tutayım dye yapmıştım şimdide gebeyim ama bahane onlar ya allah isterse olur istemezse olmaz bnce

bahane yakı :lepi:
hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin tatlım hihoyyyt

istediğin gibi davran canım hiç riski yok nasılsa sadece sıcak tutuyor yumurtaları sanırım bunun açıklamasını bize bir doktor arkadaş açıklayabilirmi ki

canım 2 gün de uyumayı ver ya değmezmi sence opuyorumnanaktan arasındaki bağı bende çözemedim ....

buara da unutmuşum dün akşam üzeri arkadaşın biri aradı sevinçten ağlıyodu konuşamadı sadece teşekkür etti bende ağladım tabiii :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::dance::dance::dance: yakı ile 3.ayda hamile kalmış ve 2 yıldır tedavi görüyodu sositososito sositososito sositososito:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hadi hayırlısı olsun hemen dene tatlım :lepi:

şimdiden sana ALLAH kurtarsın bir avaz da kurtul diyorum şekerim sırnaşık şey

:)))))))))hade hayırlısı...ben yanlıs yapıorum sankı.ılıskıden 1 saat once takıorum yarım ssaat sonra cıkarıorum gun boyumu kalması lazım sen nasıl yaptın tam olarak...

:)))))))))hade hayırlısı...ben yanlıs yapıorum sankı.ılıskıden 1 saat once takıorum yarım ssaat sonra cıkarıorum gun boyumu kalması lazım sen nasıl yaptın tam olarak...

canım en az iki gün hiç çıkarmadım yaktı kavurdu ama dayandım boshayallersmile

istediğin gibi davran canım hiç riski yok nasılsa sadece sıcak tutuyor yumurtaları sanırım bunun açıklamasını bize bir doktor arkadaş açıklayabilirmi ki
doktor diilim ama şöyle bi etkisi olabilir sanırım, hani yumurtladığımızda vücut ısısını artırıyorya,bu döllenen yumurtanın rahime tutunmasını kolaylaştırmak içinmiş, bu yakı da o bölgeyi biraz daha ısıtarak yerleşmeyi kolaylaştırıyor olabilir...
şimdiden sana ALLAH kurtarsın bir avaz da kurtul diyorum şekerim sırnaşık şey
:)))) amin
ben de önce ilişkiden önce yapıştırim dedim ama nasıl duş alıcaz öyle olursa diye ilişkinin sabahı duş alıp yapıştırdım dün, hala belimde. şimdi çıkarıcam duş alıp yeniden yapıştırıcam...

olay geec gerckelesıor :):):)sabaha dus alıorum ben spermler olmesın vede cıkmasın dıe.o yuzden.gecede o yakınca uyuyamıorum cıkartıorum.hep ılıskıden bır kac saat once takıorum.amannnn allh yeterkı ol desın hepsi bossss..kız crazy varya hele bır bebısım olsun yatar kalkar dua ederım sana

kızlar biri beni aydınlatsın şimdi ilişki heralde yumurtlama günlerine denk gelicek biz bugünlerde yakıyı takıp çıkarmica ölemi

kızlar biri beni aydınlatsın şimdi ilişki heralde yumurtlama günlerine denk gelicek biz bugünlerde yakıyı takıp çıkarmica ölemi

evet ben de öyle anladım malum günlerde yakıyı yapıştırıcaz, iki gün hiç çıkarmıcaz.
sonra istersen yenilersin yakıyı. ben sadece bitane yapıştırdım, iki gün kaldı sonra çıkarttım.

birazdan değiştiricem, yarın sabaha kadar kalıcak... çıkarmayın ama,dayanılmıcak kadar yakmıyo,benim hoşuma bile gitti :))))
Aylint hanım hayırlısı olsun hamileyimmm diye başlığını bekliyorum şimdiden ŞenizŞeniz
ağzından bal damlıyo, amin canım :)) ama neden bu kadar ümitlisin benden? ben de ümitlenmek istiyorum :çok üzgünüm:
yahu kızlar hiç çıkarmadan nasıl olacak, çıkarıp hemen yenisini de takabiliriz bence

yahu kızlar hiç çıkarmadan nasıl olacak, çıkarıp hemen yenisini de takabiliriz bence

canım doğru söylüyorsun da banyoda kendini üşütmemen de gerekli
nedir bu sıcaklığın kerameti anlamadım gitti bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…