- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
canım burda hamile kalan biri için ilişkiden önce yapıştırıp yumurtlama döneminde 2 gün çıkarmamış yazılmıştı, be de yumurtlama günlerinde yapıştırdım bi de yerleşme yumurtlamadan 5-6 gün sonra oluyomuşya, tahminen o günlerde yani prş günü de yapıştırayım diyorum... ama regliden sonra da yapıştırabilirsin, zararı olmaz sonuçta,belini ısıtıyo.Aylincim yumurtlama döneminde mi yapıştırıyorsun sadece?? Bana arkadaşım regliden sonra yapıştır kalsın 3-4 gün demişti, bugün benim 3.günüm..Ne yapsam sence??
meraba kızlar bu yakı meselesini burda okudum taktım kafaya ve akşam bende taktım belime yakı bakalım nolacak denemediğim şey kalmadı birde bunu deniyim dedim.
szde sorun falan varmı?inş vesıle olur yakıda sıze
Kızlar bende bu yakı meselesini duyuyordum...Bu ay eşimde iş yerinde arkadaşından duymuş...Onlarda 2 sene dr. dr. gezmişler sonuç negatif...Ablası kızın gel beline bardak basalım sonrada yakıyı yapıştır ve birlikte olun demiş...İlk ay olmamış...2. ay eşi yapmış kıza aynı yöntemi ve hamile kalmış...Eşim diyor deneyelim..Bunun bir zararı olmadığını düşünüyor...Adetim bittiği gibi yapacağız bakalım ne olacak...
inşallah canım bu yakı vesilem olur ben 3 yıldır bebiş için uğraşıyorum 3 ay öncesine kadar sebepsiz diyodu doktorlar ama en son gittiğim doktor laparoskopi yaptı ve sorunu buldu çok şükür şuan ilaç tedavisi görüyorum bu yakı meselesini duyunca yapmaya karar verdim adetimde yeni bitti yapıştırdım akşam çok yaktı ve halaaa yakıyo ama çıkarmıcam 2 veya 3 gün bekleticem.sadece duş alırken nasıl yapıcam onu düşünüyorum.
arkadaşım sizde sorun neydi özel değilse kaç yıldır bekliyosun eminim denemediğin yöntem kalmamıştır bide bunu dene ben akşam yapıştırdım şifa Allahtan tabi belki buda vesile olur herşeyde vardır bir hayır.
Canım bizde hiç sorun yok...Eşim sperm testi yaptırdı sorunsuz çıktı...Ben hormon testi yaptırdım rahim filmi çektirdim hiç sorun yok...14 aylık evliyim ilk akşamdan daha korunmadık ama olmadı...Bu ay klomen kullandım olmadı...Bunu deneyelim dedi eşim...
Şimdi benim adetimin 3. günü yarın falan biter kısa sürüyor...Bittiği gibi duşumu alıp ilişki yapıp duş aldıktan sonramı yapıştırayım yoksa duşumu alayım 2 gün falan dursun sonra ilişki olup duşumu aldıktan sonra yenisinimi yapıştırayım...Peki bunun fiyatı ne kadar...
canım konuyu açan arkadaş yapıştırmış sadece 2 gün kalmış en baştan bi oku istesen seni yanlış yönlendirmek istemem çünkü bende burda okudum önceden bende bilmiyodum.benim adetim bitti ilişki oldu 2 gün sonra falan bu yazıyı gördüm ve akşam yapıştırdım fiyatı 3 veya 5 lira ben 3 liraya aldım.
Canım yazıyı okudum baştan sona...En iyisi adet bittiği gibi yapıştırmak 2-3 gün ara verip tekrar yapıştırmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?