Yakı ile hamile kalmak ....

Merhaba faydası oldu mu size

Adetten sonrami yaptiniz ne zaman yaptiginizi söyleyebilirmisiniz

Size yakı iyi geldi mi bizdedir sorun yok bu ay yakı yapıştırdım inşallah Allah’ın da izni ile nasip olur kucağımız boş kalmaz

Ben de yakı çok yaktığı için yapıştıramadim, onun yerine yün korse takıyorum belime bu ay. Sıcak tutmak için ise bu da yarar diye düşündüm
Sicak tutmaktan ziyade rahime ve yumurtaliklara giden kilcal damarlari hareketlendirmek diye biliyorum ben amacini. Yoksa aslinda yakiyi biz sicak hissediyoruz ama aci biber gibi yakiyor o. Capsicum maddesi var. biberden elde edilen. Rahim ve yumurtaliklara yapilan masaj var yine ayni amac icin. Demek ki oraya giden temiz kan muhim.. bir de bir kisi icindeki bir maddeden de bahsetmisti ama ben emin degilim yaniltmayayim simdi. Agrilara iyi gelmesinin sebeplerinden biri de kan akisini sinirleri hareketlendirmesidir.

Herkese merhaba iyi akşamlar kızlar bende yakiyi denemek istiyorum on 15 gün önce yapmıştım aslında ama eşimle ayriydik o zaman yarın adetim bitecek sanjrim şimdi nasıl kullanacagim hangi gün takmam gerekiyor acaba bilgisi olan var mı

Merhaba yakı kalça belinde açıklık varsa onu kapatıyor kaşık ve bel kısmına adet son 2 gün kala yakı vurdum adet biriminde yenisini yaptım ve göbek kayması varsa hamilelik olmaz göbek çektirdim bekliyorum isteyen dileyen herkese rabbim hayırlısını nasip etsin...

Sonuç ne oldu?

Benimde olmadı.
Geçen ay tutmadı bu ay gecikme yaşıyorum sonuç bilmiyorum belki bel açıklığına etkisi olmuştur diye düşünüyorum vazgeçme umudunu kaybetme düşünmemeye çalış kendini sıcak tut ağır iş yapmamaya çalışın kısmet nasip elbet olur inşallah

Kaç gün gecikme? İnş vardır.

Kaç gün gecikme? İnş vardır.
Gecikme 8 gün kan verdim beta 0.25 çıktı hala beklemedeyim bu forumda 17 gün gecikme döllenme yorumlarını okudum şaşırdım bekliyorum kızım hamile kaldığım da çok geç öğrenmiştim 5.3 doktor kese boş kürtaj demişti yapmadım başka deyişle gittim 6.3 kalp atışı duymuştum geç döllenme yaşamıştım kalbinizin sesini dinleyin dr ilaç Verse dahi kanama yoksa içmeyin herzaman umut vardır 1 kızım var 6 yaşında 3 yaşındayken ovulasın takibi hamilelik oldu kimyasal düşükler yaşadım süresi gecikmenin. 5 gün geçmezdi adet düzenli gidiyorken gecikme şüphe bıraktı nasip kısmet umutsuz olmayın mücadele vazgeçmeyin yakı bantı agrılarımı aldı belki umut olur herşey vesile kısmet hayırlısı olsun hakkımızda

Ne kadar gecikmiş diğerinde de öyleymiş, o zaman kaç gün gecikmeyle öğrenmiştiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…