Merhaba faydası oldu mu sizeAyy cnm çok sevindim konuyu açtım altı yıl olmuş işten güçten giremedim şimdi bile bildirim alınca gördüm inanılmaz sevindim.. Biliyormusun yakı olayını bildiğim halde kendim de unutup beş yıl çocuk olsun diye korunmadım beş yıl sonra aklıma geldi yakı nasıl unuttum iş güç stres sonra aklıma geldi gidip yakı aldım şimdi 20 aylık kızım var benim ikinci yani
Yok kuzum olmadi.ama benim esim varikoselden ameliyat olmustu daha tan iyilesememis olmasindan olabilirMerhaba faydası oldu mu size
Lütfen olmuş olsun
TeşekkğlerYok kuzum olmadi.ama benim esim varikoselden ameliyat olmustu daha tan iyilesememis olmasindan olabilir
Adetten sonrami yaptiniz ne zaman yaptiginizi söyleyebilirmisinizevet canım bel ağrısına bilek burkulmalarına iyi geliyo evet ben öyle hamile kaldım :lepi:...
inanmayarak öylesine yapıştırmıştım hatta eşime belim ağrıyor dedim bununla çocukmu olur diye dalga geçeceğinden korktum sırnaşık şey zemuszemus e tabi biraz yakıyor bilmiyorumkismile
Ben de yakı çok yaktığı için yapıştıramadim, onun yerine yün korse takıyorum belime bu ay. Sıcak tutmak için ise bu da yarar diye düşündümBir sey sormak isterim: Amac bel bolgesini sicak tutmaksa bunu sicak su torbasi ile de saglayamaz miyiz acaba?
Sicak tutmaktan ziyade rahime ve yumurtaliklara giden kilcal damarlari hareketlendirmek diye biliyorum ben amacini. Yoksa aslinda yakiyi biz sicak hissediyoruz ama aci biber gibi yakiyor o. Capsicum maddesi var. biberden elde edilen. Rahim ve yumurtaliklara yapilan masaj var yine ayni amac icin. Demek ki oraya giden temiz kan muhim.. bir de bir kisi icindeki bir maddeden de bahsetmisti ama ben emin degilim yaniltmayayim simdi. Agrilara iyi gelmesinin sebeplerinden biri de kan akisini sinirleri hareketlendirmesidir.Ben de yakı çok yaktığı için yapıştıramadim, onun yerine yün korse takıyorum belime bu ay. Sıcak tutmak için ise bu da yarar diye düşündüm
Sonuç ne oldu?Merhaba yakı kalça belinde açıklık varsa onu kapatıyor kaşık ve bel kısmına adet son 2 gün kala yakı vurdum adet biriminde yenisini yaptım ve göbek kayması varsa hamilelik olmaz göbek çektirdim bekliyorum isteyen dileyen herkese rabbim hayırlısını nasip etsin...
Negatif gecikme oldu ama olmadı maalesefSonuç ne oldu?
Benimde olmadı.Negatif gecikme oldu ama olmadı maalesef
Geçen ay tutmadı bu ay gecikme yaşıyorum sonuç bilmiyorum belki bel açıklığına etkisi olmuştur diye düşünüyorum vazgeçme umudunu kaybetme düşünmemeye çalış kendini sıcak tut ağır iş yapmamaya çalışın kısmet nasip elbet olur inşallahBenimde olmadı.
Kaç gün gecikme? İnş vardır.Geçen ay tutmadı bu ay gecikme yaşıyorum sonuç bilmiyorum belki bel açıklığına etkisi olmuştur diye düşünüyorum vazgeçme umudunu kaybetme düşünmemeye çalış kendini sıcak tut ağır iş yapmamaya çalışın kısmet nasip elbet olur inşallah
Bugün 8 oldu kan tahlil gidicem nasip bakalımKaç gün gecikme? İnş vardır.
Niye bu kadar bekledin?Kaç gün gecikme? İnş vardır.
Gecikme 8 gün kan verdim beta 0.25 çıktı hala beklemedeyim bu forumda 17 gün gecikme döllenme yorumlarını okudum şaşırdım bekliyorum kızım hamile kaldığım da çok geç öğrenmiştim 5.3 doktor kese boş kürtaj demişti yapmadım başka deyişle gittim 6.3 kalp atışı duymuştum geç döllenme yaşamıştım kalbinizin sesini dinleyin dr ilaç Verse dahi kanama yoksa içmeyin herzaman umut vardır 1 kızım var 6 yaşında 3 yaşındayken ovulasın takibi hamilelik oldu kimyasal düşükler yaşadım süresi gecikmenin. 5 gün geçmezdi adet düzenli gidiyorken gecikme şüphe bıraktı nasip kısmet umutsuz olmayın mücadele vazgeçmeyin yakı bantı agrılarımı aldı belki umut olur herşey vesile kısmet hayırlısı olsun hakkımızdaKaç gün gecikme? İnş vardır.
Ne kadar gecikmiş diğerinde de öyleymiş, o zaman kaç gün gecikmeyle öğrenmiştiniz?Gecikme 8 gün kan verdim beta 0.25 çıktı hala beklemedeyim bu forumda 17 gün gecikme döllenme yorumlarını okudum şaşırdım bekliyorum kızım hamile kaldığım da çok geç öğrenmiştim 5.3 doktor kese boş kürtaj demişti yapmadım başka deyişle gittim 6.3 kalp atışı duymuştum geç döllenme yaşamıştım kalbinizin sesini dinleyin dr ilaç Verse dahi kanama yoksa içmeyin herzaman umut vardır 1 kızım var 6 yaşında 3 yaşındayken ovulasın takibi hamilelik oldu kimyasal düşükler yaşadım süresi gecikmenin. 5 gün geçmezdi adet düzenli gidiyorken gecikme şüphe bıraktı nasip kısmet umutsuz olmayın mücadele vazgeçmeyin yakı bantı agrılarımı aldı belki umut olur herşey vesile kısmet hayırlısı olsun hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?