Yakı ile hamile kalmak ....

kızlar ben bu ay asılama yaptırdım ma tutmadı bende pko var adetliyim suan adet bittimi takıyoruz peki banyoda cıkmıyormu ? yakı ne kadar takıyoruz bende az yumurta tembelliği var 3,5yıllık evliyim evlendigim günden beri ugrasıyorum ne olur yardım pko olup yakı ile hamile kalan varmı?

Slm Arkadaslar bende bu ay yakiyi deniyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah biraz önce yapıştırdım acayip yakiyo valla ama olsun dayanacam ben 10 Şubatta adet oldum 17 sinde bitti ve bugün yapıştırdım iki tane aldım digerini de 3 4 gün sonra yapıştıraçamadım geçen ayda soğan kürünü denedim ne duyarsam deniyorum bakalım Rabbim bu sefer yüzümü güldürür inşallah tek benim değil isteyen herkesin kucağını doldursun Rabbim

Kizlar bende bu adet olayım bu ay deniyim bakalım ne olacak. Bende çok duyuyorum cevremden bu yakı şeysini beli sicak tutacağı için ve beldeki soğukluğu aldığı için iyi geliyormuş iliski esnasinda belinizde olmalı. Inşaallah bu bir vesile olur hepimize

Arkadaşlar hepinize merhaba kadınlar kulubunu bir okuyucu olarak çok sıkı takip ediyordum özellikle gebelik için 2 yıl boyunca çocuk sahibi olamamıştım herşeyi yapmaya çalışıyor birçogunada üşeniyordum bu topiği gördüm yakı çok kolayıma geldi eşime 2 adet yakı aldırdım tamda yumurtlama dönemimden 2 gün önce denk gelmişti tamamen belime yapıştırdım ve gece o şekilde ilişkiye girdim sonra kasıklarıma yapıştırdım 2 gün sonrada o şekilde ilişkiye girdim ve suan 14 haftalık bir erkeğe gebeyim :) yakıya bağlamamak lazım allahım ol der olur ama bana vesile olan yakıydı

Tebrik ederim sizi çok sevindim sizin adınıza darısi tüm isteyenlere ve bana inşallah ben bi tane yapıştırdım sadece belime ama bi dahaki adetimden sonrada sizinki gibi kasiklarimida yapistirayim inşallah bende sizin kadar şanslı olabilirim

Malatyalım44.
İnşallah gönlünce olur canım allahım sanada bir vesile gönderir ve meleğine kavusursun inşallah
Amin çok teşekkür ederim inşallah bu ara çok farklı belirtiler yaşıyorum ama bi türlü inanamıyorum bekliyorum o yüzden inşallah bu.belirtiler gebeliktendir

Dr bana şeker ilacı olan Glifor ve c vitamini verdi yumurtaları olgunlastiriyor ve kalitesini arttiriyormus. Bu ay 2 yumurtam oldu. Dr güzel buldu. Hamile kalamadim ama bu aya kismet

Kizlar regl bitti yikandim sabah yapistirdim iyi yakti 3 gun dursun dendi. Ama daha yumurtlama zamanin a 1 hafta var nasil etki edecek bilmiyorum

Kizlar regl bitti yikandim sabah yapistirdim iyi yakti 3 gun dursun dendi. Ama daha yumurtlama zamanin a 1 hafta var nasil etki edecek bilmiyorum
Üç gün çok bence etkisinide yitirir ben bi tane yapıştırdım iki gün dolmadan çıkardım yumurtlamaya yakın bi tane daha yapıştırdım ama ne yazık ki bende tutmadı gerçi bende sorun çok çikolata kisti var bi yumurtaligim da alındı troid var benimki mucize gibi bişey heralde

Valla sanki asilma oldum arkadas okadar heyecanliyim yaa normal anlatilan regldeb sonra 3 gun kalacakmis

yapılış şekli tek canım hiç çuıkarmadan reg bittikten sonra üç gün.Tabi başka bir rahatsızlık var sa önce tıbbı müdahale.Bende bir sıknıtı yok gibi geç hamile kalıyorum.

Gizun aydin darisi tum isteyenlere...Tam olarak nasil kulkandin sen bu yakiyi canim...

Kasigindan nasil cikardin yakiyiiii cok acımadımii

Konu bayağı geçti ama çok sevindim tüylerim diken diken oldu yemin ederim sanırım 5 kişi oldu yakıdan sonra hamile kalan bazılarına bakıyorum ilk denemede vazgeçmişler deneyin olana kadar deneyin kaybedecek bişey yok ki yarabandının büyüğü

Konu guncel kalsin lutfen.bende denemek istiyorum ama tam anlayamadim.en etkili en uygun uygulama sekli,zamani nezaman?bat bgn ama henuz baslamadi.lutfen uygulayip yarar gorenler yazabilirmi

Dr bana şeker ilacı olan Glifor ve c vitamini verdi yumurtaları olgunlastiriyor ve kalitesini arttiriyormus. Bu ay 2 yumurtam oldu. Dr güzel buldu. Hamile kalamadim ama bu aya kismet

Diyabet hapları yumurtanın hızlı çatlamasını sağlıyor. Korunduğum halde diyabet ilacı kullandığım için hamile kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…