- 21 Mart 2015
- 350
- 194
- 53
- 35
Tebrik ederim sizi çok sevindim sizin adınıza darısi tüm isteyenlere ve bana inşallah ben bi tane yapıştırdım sadece belime ama bi dahaki adetimden sonrada sizinki gibi kasiklarimida yapistirayim inşallah bende sizin kadar şanslı olabilirimArkadaşlar hepinize merhaba kadınlar kulubunu bir okuyucu olarak çok sıkı takip ediyordum özellikle gebelik için 2 yıl boyunca çocuk sahibi olamamıştım herşeyi yapmaya çalışıyor birçogunada üşeniyordum bu topiği gördüm yakı çok kolayıma geldi eşime 2 adet yakı aldırdım tamda yumurtlama dönemimden 2 gün önce denk gelmişti tamamen belime yapıştırdım ve gece o şekilde ilişkiye girdim sonra kasıklarıma yapıştırdım 2 gün sonrada o şekilde ilişkiye girdim ve suan 14 haftalık bir erkeğe gebeyim :) yakıya bağlamamak lazım allahım ol der olur ama bana vesile olan yakıydı
Amin çok teşekkür ederim inşallah bu ara çok farklı belirtiler yaşıyorum ama bi türlü inanamıyorum bekliyorum o yüzden inşallah bu.belirtiler gebeliktendirMalatyalım44.
İnşallah gönlünce olur canım allahım sanada bir vesile gönderir ve meleğine kavusursun inşallah
Kızlar nolur cevap. Bende yumurta tembelliği var ilaçsız adet olamıyorum geçen ay merional ve çatlatma iğnesi kullandım ama şu an adetteyim tutmadı yani. yumurtaları sadece yakı ile büyütebilir miyim sizce. Başka ne yapayım ?
Üç gün çok bence etkisinide yitirir ben bi tane yapıştırdım iki gün dolmadan çıkardım yumurtlamaya yakın bi tane daha yapıştırdım ama ne yazık ki bende tutmadı gerçi bende sorun çok çikolata kisti var bi yumurtaligim da alındı troid var benimki mucize gibi bişey heraldeKizlar regl bitti yikandim sabah yapistirdim iyi yakti 3 gun dursun dendi. Ama daha yumurtlama zamanin a 1 hafta var nasil etki edecek bilmiyorum
Valla sanki asilma oldum arkadas okadar heyecanliyim yaa normal anlatilan regldeb sonra 3 gun kalacakmisÜç gün çok bence etkisinide yitirir ben bi tane yapıştırdım iki gün dolmadan çıkardım yumurtlamaya yakın bi tane daha yapıştırdım ama ne yazık ki bende tutmadı gerçi bende sorun çok çikolata kisti var bi yumurtaligim da alındı troid var benimki mucize gibi bişey heralde
yapılış şekli tek canım hiç çuıkarmadan reg bittikten sonra üç gün.Tabi başka bir rahatsızlık var sa önce tıbbı müdahale.Bende bir sıknıtı yok gibi geç hamile kalıyorum.Üç gün çok bence etkisinide yitirir ben bi tane yapıştırdım iki gün dolmadan çıkardım yumurtlamaya yakın bi tane daha yapıştırdım ama ne yazık ki bende tutmadı gerçi bende sorun çok çikolata kisti var bi yumurtaligim da alındı troid var benimki mucize gibi bişey heralde
Gizun aydin darisi tum isteyenlere...Tam olarak nasil kulkandin sen bu yakiyi canim...Canım Allah senden razı olsun. Bende uzun senedir hamile kalmaya çalışıyordum. Seni okudum tesadüfen. nisan ayında denedim. Allah da ol dedi ve oldu. şuan hamileyim. yarın 11.haftaya giriyorum. sağ salim kucağıma almayı nasip etsin Allah. Çok teşekkür ederim tekrardan. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Kasigindan nasil cikardin yakiyiiii cok acımadımiiArkadaşlar hepinize merhaba kadınlar kulubunu bir okuyucu olarak çok sıkı takip ediyordum özellikle gebelik için 2 yıl boyunca çocuk sahibi olamamıştım herşeyi yapmaya çalışıyor birçogunada üşeniyordum bu topiği gördüm yakı çok kolayıma geldi eşime 2 adet yakı aldırdım tamda yumurtlama dönemimden 2 gün önce denk gelmişti tamamen belime yapıştırdım ve gece o şekilde ilişkiye girdim sonra kasıklarıma yapıştırdım 2 gün sonrada o şekilde ilişkiye girdim ve suan 14 haftalık bir erkeğe gebeyim :) yakıya bağlamamak lazım allahım ol der olur ama bana vesile olan yakıydı
Konu bayağı geçti ama çok sevindim tüylerim diken diken oldu yemin ederim sanırım 5 kişi oldu yakıdan sonra hamile kalan bazılarına bakıyorum ilk denemede vazgeçmişler deneyin olana kadar deneyin kaybedecek bişey yok ki yarabandının büyüğüArkadaşlar hepinize merhaba kadınlar kulubunu bir okuyucu olarak çok sıkı takip ediyordum özellikle gebelik için 2 yıl boyunca çocuk sahibi olamamıştım herşeyi yapmaya çalışıyor birçogunada üşeniyordum bu topiği gördüm yakı çok kolayıma geldi eşime 2 adet yakı aldırdım tamda yumurtlama dönemimden 2 gün önce denk gelmişti tamamen belime yapıştırdım ve gece o şekilde ilişkiye girdim sonra kasıklarıma yapıştırdım 2 gün sonrada o şekilde ilişkiye girdim ve suan 14 haftalık bir erkeğe gebeyim :) yakıya bağlamamak lazım allahım ol der olur ama bana vesile olan yakıydı
Dr bana şeker ilacı olan Glifor ve c vitamini verdi yumurtaları olgunlastiriyor ve kalitesini arttiriyormus. Bu ay 2 yumurtam oldu. Dr güzel buldu. Hamile kalamadim ama bu aya kismet
Merhaba faydası oldu mu sizeKonu guncel kalsin lutfen.bende denemek istiyorum ama tam anlayamadim.en etkili en uygun uygulama sekli,zamani nezaman?bat bgn ama henuz baslamadi.lutfen uygulayip yarar gorenler yazabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?