Yakı ile hamile kalmak ....

Etmem mi canımm her namazın arkasından hemde Bu ay niyetim ovülasyon testine baslamaktı aslında ama eşim beni caydırdı düzenli çalışalım olur boşver rahat ol sen diye ama bu ayda olmazsa gelecek ay test alacağım canım. Yumurtlama belirtilerimi kendim kestirmek istiyorum ama tutturamıyorum bi türlü kasık ağrısı bende hemen hemen beklenen adete 3 hafta kala sürekli oluyor akıntıda keza öyle. neyse bakalım gün aşırı çalışmaya devam İNŞALLAH Rabbim büyük bizlerede evlat kokusu tattırır. Siz ne kadar denemiştirniz tatlım, evleneli ne kadar oldu?

Canım Allah senden razı olsun. Bende uzun senedir hamile kalmaya çalışıyordum. Seni okudum tesadüfen. nisan ayında denedim. Allah da ol dedi ve oldu. şuan hamileyim. yarın 11.haftaya giriyorum. sağ salim kucağıma almayı nasip etsin Allah. Çok teşekkür ederim tekrardan. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Selam, yakiyi nasil ve hangi gunler uyguladiniz acaba?

Ayy cnm çok sevindim konuyu açtım altı yıl olmuş işten güçten giremedim şimdi bile bildirim alınca gördüm inanılmaz sevindim.. Biliyormusun yakı olayını bildiğim halde kendim de unutup beş yıl çocuk olsun diye korunmadım beş yıl sonra aklıma geldi yakı nasıl unuttum iş güç stres sonra aklıma geldi gidip yakı aldım şimdi 20 aylık kızım var benim ikinci yani

Çok sevindim cnm

yakıyı denediniz mi şuan hamilesiniz çok şükür

Cnm zaten yakının etkisi de aynı etkiyi veriyor tabi o zamanlarda yakı yokmuş benim rahmetli anneannem çocuğu olmayanın çoğunun belinde gevşeklik vardır öyle olunca da çocuk olmaz yakı bu gevşekliği sabitleştirir ve Çocuk olur demişti

yakıyı denediniz mi şuan hamilesiniz çok şükür
Merhaba ben o yakıyı yaptığım aydan sonraki ay hamile kaldım. Ancak onu düşürdüm. 1 ay korundum, o arada soğan kürü yaptım. Ertesi ay yumurtlamadan 3 gün önce eczaneden yakı alıp yapıştırdım. O ay hamile kaldım. Tabi allahın takdiri öncelikle ama bunlarda vesile olmuş olabilir. İnş. darısı sana olsun.

Bence de vesile olmuş çünkü iki denemede de düşükte olsa hamilelik olmuş Allah tamamına erdirsin cnm

. Allah babalı büyütsün cnm ikinci bebeğin bile olmuş çok sevindim

Inanamiyorum mucize gibi bende bir yillik evliyim hic bir sorunumuz yok cok sukur ama bebekte yok malesef bende sadece troidim yavas calisiyomus biraz yani normwlin azicik altinda normal sartlarda ilac bile vermiyormus bu orana ama biz bebek dusundugumuz icin verdi bana belki bu sebepten cocuk olmuyodyr diye ona ilac kullaniyorum
Gece gece kk da dolasirken gordum sabah hemen deniyorum iki degil 4 gun bile kalirim yalniz benim bir sorum olacakti ben suan adetimin 4. Gunundeyim sabah taksam adet bitene kadar cikarmasam olurmu sen nasil yaptin ve hangi gunlerde yaptin biraz kafam karisti iliskiye girilince yaki takili mi olmasi lazim yada yumurtlama zamanindami takmak lazim duyun beni ne oluuurr bi aydinlatirsan coooooook mutlu olurum

Reglin bittiğinden 1 gün sonra takıyorlar Can'ım o kendisi çıkıyor ozmana kadar durması lazım

Allah analı babalı büyütsün evlatlarınızı. çok öpüyorum sizi

Cnm troit sorunun da varsa mutlak hayıt otu çayı da günde bir bardak iç sonuçta ikisi de zararsız şeyler inşallah en kısa zaman da kavuşursun bebişine

Bu ay bende denedin yumurtlama zamanım da yapıştırdım 2 kere hadi hayırlısı haber ederim insaallah kalırsam..bende 2 kürtaj oldum 1 yıldır falan olmuyor ..... hepimizin allah yardımcimiz olsun......

Ben yumurtlamaya 3 gün kala takip sonra çıkarmıştım. Ama o mu vesile oldu bilmiyorum. Bence erken takıp yumurtaları erken olgunlastirmamak lazım diye düşünüyorum. Ama siz bilirsiniz. Güzel haberlerini ver inş.

Bende şimdi yakı yapıştırdım adetim bugün bitti. Birde yumurtlama gününde yapistiracam.. 1 senelik evliyim bir düşük yaptım. Sorunum yok ama çocugumuz olmuyor inşallah Rabbim nasip eder..

Kızlar nolur cevap. Bende yumurta tembelliği var ilaçsız adet olamıyorum geçen ay merional ve çatlatma iğnesi kullandım ama şu an adetteyim tutmadı yani. yumurtaları sadece yakı ile büyütebilir miyim sizce. Başka ne yapayım ?

Bnde de vardı yumurta tembelliği yakı kullandım 2 kere olmadı. Kilolu musun eğer öyleyse kilo ver çok işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…