- 16 Mayıs 2016
- 643
- 941
- 23
Etmem mi canımm her namazın arkasından hemdeInşallah canım inşallah allah senden de razi olsun.cok dua et yumurtlama günlerinde bol tesbih çek allahım hamile kalmış olayim diye Yalvar rabbime .seni duyacak dua na ol diyecek inan canım .elbet olacak böyle düşün teknoloji bu kadar ileriyken. Sen değil ama eşine keçi boynuz u kaynatıp icirebilirsin .sen düzenini bozma boşa ovulasyon testi kesinlikle kullan bi dolu bi boş iliski olsun insallah tutar herkes adet sonrası hamile Kalmaz bazıları adete yakın kalır iki adet arası çalış
Canım Allah senden razı olsun. Bende uzun senedir hamile kalmaya çalışıyordum. Seni okudum tesadüfen. nisan ayında denedim. Allah da ol dedi ve oldu. şuan hamileyim. yarın 11.haftaya giriyorum. sağ salim kucağıma almayı nasip etsin Allah. Çok teşekkür ederim tekrardan. Allah isteyen herkese nasip etsin.bir konuda bahsetmiştim ve sık sık özel mesaj almaya başladım...bende başlık açayım istedim bu konu da boshayallersmile
kızlar hiç bir sorunu olmayıp da hamile kalamayanlar için yakı yöntemini denemelerini tavsiye ederim ....benim annem bana bende oğluma bu yöntemle hamile kaldım ...........
ayrıca bir arkadaşım ve onun bir komşusu da bu yöntemle hamile kaldı ....
evlat hasreti ile yanım tutuşan çiftlere bir yardımda bulunmak istedim kimbilir belki de sizlere de vurur piyango :lepi::lepi::lepi::lepi:
şimdi eczaneden 3/5 lira en fazla yakı
yakıyı genelde bel ağrılarında ayak kol burkulmalarında kullanırız ....ama bu farklı tabiki sadece belimize yapıştırıcağız tam kalçaların haman üst kısmına hiç bir şartı yok istediğiniz zaman ilişki sırasında takılı olsun olmasın hiç farketmez adet öncesi sonrası o da farketmez
hadi başarılar kolay gelsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Selam, yakiyi nasil ve hangi gunler uyguladiniz acaba?Canım Allah senden razı olsun. Bende uzun senedir hamile kalmaya çalışıyordum. Seni okudum tesadüfen. nisan ayında denedim. Allah da ol dedi ve oldu. şuan hamileyim. yarın 11.haftaya giriyorum. sağ salim kucağıma almayı nasip etsin Allah. Çok teşekkür ederim tekrardan. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Ayy cnm çok sevindim konuyu açtım altı yıl olmuş işten güçten giremedim şimdi bile bildirim alınca gördüm inanılmaz sevindim.. Biliyormusun yakı olayını bildiğim halde kendim de unutup beş yıl çocuk olsun diye korunmadım beş yıl sonra aklıma geldi yakı nasıl unuttum iş güç stres sonra aklıma geldi gidip yakı aldım şimdi 20 aylık kızım var benim ikinci yaniCanım Allah senden razı olsun. Bende uzun senedir hamile kalmaya çalışıyordum. Seni okudum tesadüfen. nisan ayında denedim. Allah da ol dedi ve oldu. şuan hamileyim. yarın 11.haftaya giriyorum. sağ salim kucağıma almayı nasip etsin Allah. Çok teşekkür ederim tekrardan. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Çok sevindim cnmArkadaşlar bende bir senedir Bebek istiyodum olmadı , burdan okuyup yakıyı denedim ve bir aylık hamileyim darısı isteyen herkesin başına. Geceden belime yapıştırdım , ilişki sırasında kaldı banyo yaparken çıkardım. Veren Allah tabi yine de denemekte fayda var
yakıyı denediniz mi şuan hamilesiniz çok şükürMerhaba arkadaşlar, eşim bu ay şehir dışında olucak. Adetin bitiminde bir komşumuz yakıyı yaptı bana, 2gğn sonra eşim gelmişti ilişki oldu. Yumurtlama günlerime denk gelmiyordu, bence olmayacak ama yine de öbür ay bir de yum günlerine yakın deneyeceğim. Sonuç alırsam buraya yazarım.
Cnm zaten yakının etkisi de aynı etkiyi veriyor tabi o zamanlarda yakı yokmuş benim rahmetli anneannem çocuğu olmayanın çoğunun belinde gevşeklik vardır öyle olunca da çocuk olmaz yakı bu gevşekliği sabitleştirir ve Çocuk olur demiştiArkadaşlar yakı başlığını görünce aklıma geldi sizinle paylaşayım.bizim akrabamız yaşlı bir teyze,evlendiğinde 18 yaşındaymış ve 5 yıl çocukları olmamış.köy gibiyerde 55 yıl önce düşünün baskıyı artık...eşi 2. Kez evlenmek istemiş.çok sıkıntı çekmiş teyzede.o sırada oköydeşiçok yaşlı akil bir kadın varmış.teyzeye demişki,caddelere dökülen zift varya,ondan alıp belini karnını saracaksın.teyze almış zifti sıcak sıcak beline dolamış.düşünün zift ne kadar sıcak.o ay hamile kalmış.bize bunu sürekli anlatırdı.ben denenemdim sizede deneyin diye yazmıyorum.ama yakı çok mantıklı geldi bana....selamlar
Merhaba ben o yakıyı yaptığım aydan sonraki ay hamile kaldım. Ancak onu düşürdüm. 1 ay korundum, o arada soğan kürü yaptım. Ertesi ay yumurtlamadan 3 gün önce eczaneden yakı alıp yapıştırdım. O ay hamile kaldım. Tabi allahın takdiri öncelikle ama bunlarda vesile olmuş olabilir. İnş. darısı sana olsun.yakıyı denediniz mi şuan hamilesiniz çok şükür
Bence de vesile olmuş çünkü iki denemede de düşükte olsa hamilelik olmuş Allah tamamına erdirsin cnmMerhaba ben o yakıyı yaptığım aydan sonraki ay hamile kaldım. Ancak onu düşürdüm. 1 ay korundum, o arada soğan kürü yaptım. Ertesi ay yumurtlamadan 3 gün önce eczaneden yakı alıp yapıştırdım. O ay hamile kaldım. Tabi allahın takdiri öncelikle ama bunlarda vesile olmuş olabilir. İnş. darısı sana olsun.
. Allah babalı büyütsün cnm ikinci bebeğin bile olmuş çok sevindimslm kızlar ben de bu ay bu başlığı takip etmem sayesinde yakı yapıştırmıştım ve şükürler olsun Rabbime hamileyim Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah... ben adetim bittikten sonra iki günde bir değiştirerek yumurtlama günüme kadar yapıştırdım bilmiyorum vesilesi bu mu oldu ama dualarımda Rabbimden istedim yani yakı yaptım(başka şeyler de yapmıştım) olacak mı demedim sonuçta Rabbimin ol demesi, istemesi yeter O'nun sebeplere ihtiyacı yok dualarımda hep hayırlısını istedim içten istedim umutsuzluğa kapılmayın derim ben bi de şifa ararken Rabbimin hiç bişeye ihtiyacı olmadığını unutmayın sabır isteyin bana da dua edin sağlıkla geçsin zaman kavuşayım bebişime diye,ben de sizlere duacıyım,Rabbim bu mutluluğu isteyen ve hakeden herkese nasip etsin........
Inanamiyorum mucize gibi bende bir yillik evliyim hic bir sorunumuz yok cok sukur ama bebekte yok malesef bende sadece troidim yavas calisiyomus biraz yani normwlin azicik altinda normal sartlarda ilac bile vermiyormus bu orana ama biz bebek dusundugumuz icin verdi bana belki bu sebepten cocuk olmuyodyr diye ona ilac kullaniyorumbir konuda bahsetmiştim ve sık sık özel mesaj almaya başladım...bende başlık açayım istedim bu konu da boshayallersmile
kızlar hiç bir sorunu olmayıp da hamile kalamayanlar için yakı yöntemini denemelerini tavsiye ederim ....benim annem bana bende oğluma bu yöntemle hamile kaldım ...........
ayrıca bir arkadaşım ve onun bir komşusu da bu yöntemle hamile kaldı ....
evlat hasreti ile yanım tutuşan çiftlere bir yardımda bulunmak istedim kimbilir belki de sizlere de vurur piyango :lepi::lepi::lepi::lepi:
şimdi eczaneden 3/5 lira en fazla yakı
yakıyı genelde bel ağrılarında ayak kol burkulmalarında kullanırız ....ama bu farklı tabiki sadece belimize yapıştırıcağız tam kalçaların haman üst kısmına hiç bir şartı yok istediğiniz zaman ilişki sırasında takılı olsun olmasın hiç farketmez adet öncesi sonrası o da farketmez
hadi başarılar kolay gelsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Allah analı babalı büyütsün evlatlarınızı. çok öpüyorum siziAyy cnm çok sevindim konuyu açtım altı yıl olmuş işten güçten giremedim şimdi bile bildirim alınca gördüm inanılmaz sevindim.. Biliyormusun yakı olayını bildiğim halde kendim de unutup beş yıl çocuk olsun diye korunmadım beş yıl sonra aklıma geldi yakı nasıl unuttum iş güç stres sonra aklıma geldi gidip yakı aldım şimdi 20 aylık kızım var benim ikinci yani
Cnm troit sorunun da varsa mutlak hayıt otu çayı da günde bir bardak iç sonuçta ikisi de zararsız şeyler inşallah en kısa zaman da kavuşursun bebişineInanamiyorum mucize gibi bende bir yillik evliyim hic bir sorunumuz yok cok sukur ama bebekte yok malesef bende sadece troidim yavas calisiyomus biraz yani normwlin azicik altinda normal sartlarda ilac bile vermiyormus bu orana ama biz bebek dusundugumuz icin verdi bana belki bu sebepten cocuk olmuyodyr diye ona ilac kullaniyorum
Gece gece kk da dolasirken gordum sabah hemen deniyorum iki degil 4 gun bile kalirim yalniz benim bir sorum olacakti ben suan adetimin 4. Gunundeyim sabah taksam adet bitene kadar cikarmasam olurmu sen nasil yaptin ve hangi gunlerde yaptin biraz kafam karisti iliskiye girilince yaki takili mi olmasi lazim yada yumurtlama zamanindami takmak lazim duyun beni ne oluuurr bi aydinlatirsan coooooook mutlu olurum
Ben yumurtlamaya 3 gün kala takip sonra çıkarmıştım. Ama o mu vesile oldu bilmiyorum. Bence erken takıp yumurtaları erken olgunlastirmamak lazım diye düşünüyorum. Ama siz bilirsiniz. Güzel haberlerini ver inş.Inanamiyorum mucize gibi bende bir yillik evliyim hic bir sorunumuz yok cok sukur ama bebekte yok malesef bende sadece troidim yavas calisiyomus biraz yani normwlin azicik altinda normal sartlarda ilac bile vermiyormus bu orana ama biz bebek dusundugumuz icin verdi bana belki bu sebepten cocuk olmuyodyr diye ona ilac kullaniyorum
Gece gece kk da dolasirken gordum sabah hemen deniyorum iki degil 4 gun bile kalirim yalniz benim bir sorum olacakti ben suan adetimin 4. Gunundeyim sabah taksam adet bitene kadar cikarmasam olurmu sen nasil yaptin ve hangi gunlerde yaptin biraz kafam karisti iliskiye girilince yaki takili mi olmasi lazim yada yumurtlama zamanindami takmak lazim duyun beni ne oluuurr bi aydinlatirsan coooooook mutlu olurum
Bnde de vardı yumurta tembelliği yakı kullandım 2 kere olmadı. Kilolu musun eğer öyleyse kilo ver çok işe yarıyorKızlar nolur cevap. Bende yumurta tembelliği var ilaçsız adet olamıyorum geçen ay merional ve çatlatma iğnesi kullandım ama şu an adetteyim tutmadı yani. yumurtaları sadece yakı ile büyütebilir miyim sizce. Başka ne yapayım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?