yakı ile hamile kalmak

yakı yaptıktan sonra 14 gün beklenmesi gerekiyormuş bir daha yapmak için ..yumurtlama günümü geçiyo ozmanda
ben senin gibi bekleyip ozman yapayım bari :) öyle dediğin gibi daha etkili olucak sanırım
canım benim bir sorunum yok ama eşimin hareket sorunu var ben kullansam etki edermiki

bilmiyorumki canım yumurtlama döneminde dene istersen ne kaybedersinki belki bir vesile olur rabbim nasib eder
canım denemeyi düşünüyorum ama yan etki yaparmı diyede dusunmuyor degilim hiç kullanmadım daha önce cildime zarar verirmiki yoksa diğer turlu bir yan etkisi yokmuş en az 6 saat en fazla 48 saat kullanılmalı zaten...

Kizlar ben bugun çatlatma ignemi vuruldum ve yakımıda aksam guzel bir dustan sonra yapistirdim.. Ovulasyon gunu belimde olmus olacak..Banyo yapabiliyorsunuz sıkıntı yok o konuda .. 2 gun kalsin sonra cikaracagim.. Insallah banada vesile olur .. Birde 14 gun gecmeden ikinci yakiyi yapistirmayin sakin cok zararli cildinizi tahris edersiniz...

canım denemeyi düşünüyorum ama yan etki yaparmı diyede dusunmuyor degilim hiç kullanmadım daha önce cildime zarar verirmiki yoksa diğer turlu bir yan etkisi yokmuş en az 6 saat en fazla 48 saat kullanılmalı zaten...
bende hiç kullanmadım daha önce
ilk kez olacak oyüzden bilemiyorum ama bir zararı olacağını düşünmüyorum

Kızlar merhaba ben gecen ay yakı yapıştırdım ve 10gunden fazla Sogan suyu içtim hala adet olmadım. 5gun gecti

İdrar testi yaptm 2defa negatif çıktı adetim düzenli normalde. Ki düzenli olmadıgı zamanlarda da Sogan suyu içiyordum hemn adet oluyordm şimdi niye böyle oldu anlamadım
Canim arada erken veya gec olabilir stresden ama seninki 10gun gecmis bir doktora git canım belki adetin sokmemistir yada hamilelik testte cikmamis olabilir....

Bende bu Ay 4gun once oldum şimdi artık birdahaki ay umutluyum....benimkide sasmazdi ama stres cok etkiliyor tatlim

Canim arada erken veya gec olabilir stresden ama seninki 10gun gecmis bir doktora git canım belki adetin sokmemistir yada hamilelik testte cikmamis olabilir....
5gun gecti canm on değil. Beklicem biraz daha ya fazla takmıyorum sormak istedim sadece. Ama olursa da çok guzel olur

herkeze mutlu günler
ben bekarım sadece fikir vermek için açıyorum bu konuyu,benim teyzeminde uzun yıllar çocuğu olmadı 10 sene felan,2 3 kez aşılama yaptırdı 32 haftalık bebeği hiç beklenmedik bir anda rahimden dışarı çıkıp öldü :KK43:
tekrar aşılama yaptırdı tutmadı oda bir sürü şey denedi doktoru tüp bebek yapmaya gerek yok sende sorun yok dedi polikistik over vardı onlada hamile kalan oluyomuş soğan kürü felan herşeyi denedi sonra yakı al demişler adetin ilk günü beline yapıştırdı ama ümidi yoktu denedi sonra 1 1.5 ay sonra adeti gecikince hamile olduğunu anladı şuan 24 haftalık hamile 30 32 haftalıkken bebeği alıncak belki sizinde işinize yarar faydam olur deneyin ezcanedelerde satılıyomuş inşallah sizede faydası olur :)
evet bnde boyle hamile kaldim ama bi kere yapistirdim fazla bkletmyin bn iki gun yaptim

evet bnde boyle hamile kaldim ama bi kere yapistirdim fazla bkletmyin bn iki gun yaptim
Nasl belirtileriniz oldu? Benm adetim 5gun gecti adet olmadım. Gecen ay bnde yakı kullandm adetten snra artı soğan suyu. Test yaptm negatif. Neler oluyor vücudum da ya

Nasl belirtileriniz oldu? Benm adetim 5gun gecti adet olmadım. Gecen ay bnde yakı kullandm adetten snra artı soğan suyu. Test yaptm negatif. Neler oluyor vücudum da ya
ben iki gun yaptim adetten hemen sonrada bitince adetm iliskiye girdik adetten iki ucgun onemli yaki dediginiz gibi sogan küru yapmistim bide iki gun ayri ayri yaki yapistirdim tam kalcanizin birazustune beliniz dielim bekldim oyle sonra iliskiye girdik ama esim bi sure bkledi oyle kaliteli meni oluyrms
ve iliskide kalcamin altina yastik koydum iliskisn sonrada sababa karsi bida oldu iliski uyudum sabah kalktm abdest aldim

belietilerim bisey olmadi ya adetim gecti test yaptim iki cizgi cikti biri silik gibi kan testi yaptim 4haftalik hamilesiniz dediler 6haftadan sonrada kusma istifar mahvoldum :) ama guzeldi hamilelik rabbim herkese versin insallah

ben iki gun yaptim adetten hemen sonrada bitince adetm iliskiye girdik adetten iki ucgun onemli yaki dediginiz gibi sogan küru yapmistim bide iki gun ayri ayri yaki yapistirdim tam kalcanizin birazustune beliniz dielim bekldim oyle sonra iliskiye girdik ama esim bi sure bkledi oyle kaliteli meni oluyrms
ve iliskide kalcamin altina yastik koydum iliskisn sonrada sababa karsi bida oldu iliski uyudum sabah kalktm abdest aldim
canım peki herhanhgi bir probleminiz varmıydı sende veya esinde

Back
X