• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yakı ile hamile kalmak

belietilerim bisey olmadi ya adetim gecti test yaptim iki cizgi cikti biri silik gibi kan testi yaptim 4haftalik hamilesiniz dediler 6haftadan sonrada kusma istifar mahvoldum :) ama guzeldi hamilelik rabbim herkese versin insallah
canım düşükmü yaptın güzeldi dedin

yoktu ama uc ay korunmamamiza ragmen kalamadim hamile sogan kuru yaptim onbes gun sonra yaki yaptim bunlarin ustune kaldim
anladım canım zaten hiç bir sorun yokken bile ovulasyon gününde gebe kalmak sadec%30 dur yani allah kısmet ederse bak ne mutlu sana allah dualarını kabul etmiş...

ben iki gun yaptim adetten hemen sonrada bitince adetm iliskiye girdik adetten iki ucgun onemli yaki dediginiz gibi sogan küru yapmistim bide iki gun ayri ayri yaki yapistirdim tam kalcanizin birazustune beliniz dielim bekldim oyle sonra iliskiye girdik ama esim bi sure bkledi oyle kaliteli meni oluyrms
ve iliskide kalcamin altina yastik koydum iliskisn sonrada sababa karsi bida oldu iliski uyudum sabah kalktm abdest aldim
Aynı bu söylediklerinz bizde de oldu. Hayırlısı artk ya vakti geldiyse olacak elbet

ben denedım bakalım nolacak
tutmazsa asılama yaptırcaz :)
bunuda deneyelım dedık herseyı denedık bu kusur kalmasın dıye :KK53:

bnmde yumurtlama tarıhım 4 gun snra ama ben bu aksam yapıstrsammı dıyorm

ayy onu bende cok arastırıp sınır olmustum , biri sağolsun msjıma cevap vermıs 4 gun kala yapstırmıs yumurtlama gunu gecınce cıkarmıs ve hamıle suan. bende oyle 4 gun varken yapıstırdım yumurtlama gununde cıkardım hayırlısı yapsıtır bence

ayy onu bende cok arastırıp sınır olmustum , biri sağolsun msjıma cevap vermıs 4 gun kala yapstırmıs yumurtlama gunu gecınce cıkarmıs ve hamıle suan. bende oyle 4 gun varken yapıstırdım yumurtlama gununde cıkardım hayırlısı yapsıtır bence
aayy şansa bak bnmde tam 4 gün var bu bir işaret olabılır :D aksama yapıstırayım ben hemen

Back