- 6 Temmuz 2020
- 193
- 124
- 53
- Konu Sahibi kedici betty
-
Zaten onların Çirkef kedilerini bildiğim için bir şey söyleyemiyorum yaHayir dediginde o kadar cirkeflesirlerki ben bunca zaman neden susmusum dersin.
Inanın Tazmanya canavarı ndan daha fenaTazmanya canavarıyla mı komşusunuz bu ne ayol...
Kendine işkence edeceğine ona söyle sana dert olacağına ona olsun
Evet benim evde olan bir şeye hayır deme uyumyakın akrabada olsa kendinize alıştırmayacaktınız .uyanıklık haline getirmişler nasılsa sizden alıyorlar gerek görmüyorlar almaya.
hayır veremem lazım diyip kendinizden uzaklaştırın
Bu gibi durumlarda biraz Nasrettin Hoca gibi davranmak gerektiğini düşünüyorum
İpe un serdim fıkrasındaki gibi
Bir şey mi istedi? Cevap: aaaa onu şimdi ben kullanıyorum. Ya da ayyy şimdi ben kullanacaktım, sen başka zaman gel.
Ayyy onu başkasına verdim daha getirmedi
Yani bahaneniz saçma bile sorun yok. Sizi aptal yerine koyanı siz de aptal yerine koymaktan çekinmeyin.
Evet 15 yıl oldu yanımıza Taşındılar, fakat Bundan sonra ben de anlarsa anlasın,hayır demeye başlayacağım galibaEvet benim evde olan bir şeye hayır deme uyum
Hadi evdekilere yok desem bile bahçede kullandığım şeyleri görüp,istiyorlarInanın Tazmanya canavarı ndan daha fena
eşimin dayısıNe kadar yakin..bu yakinlik burada onemli olan.
Aminn..Aklıma epey eski bi komşumuz geldi. Canımız çektide sizde mantı vardı bi paket mantı verin buzluktan, sizde turşu vardı bi tabak verinde yemeğin yanına yiyelim, Türk kahvesi, çay, yumurta.. Neler neler istemezdi ki.Allah yardımcınız olsun.
O kadar haklısınız ki bugün ben de bir karar aldım anlasa bile bazı şeylere "yok" diyeceğim, belki utanırlar diyorum ama onlarda utanma da yok..Bu gibi durumlarda biraz Nasrettin Hoca gibi davranmak gerektiğini düşünüyorum
İpe un serdim fıkrasındaki gibi
Bir şey mi istedi? Cevap: aaaa onu şimdi ben kullanıyorum. Ya da ayyy şimdi ben kullanacaktım, sen başka zaman gel.
Ayyy onu başkasına verdim daha getirmedi
Yani bahaneniz saçma bile sorun yok. Sizi aptal yerine koyanı siz de aptal yerine koymaktan çekinmeyin.
Nasıl yaniAminn..Çok teşekkür ederim
Hatta bazı şeylere "yok"dersem,Marketten sipariş veriyorlar..gene iş bana düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?