yakın akrabamız olan komşumdan bezdim

Aminn..Çok teşekkür ederim
Hatta bazı şeylere "yok"dersem,Marketten sipariş veriyorlar..gene iş bana düşüyor
Gidemem hastayım yorgunum vs diyeceksiniz mecburen anlayacaklar sizi kullanamayacaklarini
Bir de eşinizin dayisiymis çokta yakın degil bence küserse kussun ben ilk başta kardeş flan sandim

ne güzel,tabii en iyisi işi baştan halletmek.
en iyisini yapmışsın,işi baştan halletmişsin..

Canım cevabı çok basit hayır diyeceksin.Gerçi bazı ınsanların yuzu yırtılmış ama olsun.

ne güzel,tabii en iyisi işi baştan halletmek.

en iyisini yapmışsın,işi baştan halletmişsin..

Beş yıl sonra gelip 20 yıl oldu dememek için yarın ilk iş hayır demek Onlar sizin olan herşeyi kullanabileceklerini düşünüyor muhtemelen ortak hane gibi görüyor bile olabilirler

Gidemem hastayım yorgunum vs diyeceksiniz mecburen anlayacaklar sizi kullanamayacaklarini
Bir de eşinizin dayisiymis çokta yakın degil bence küserse kussun ben ilk başta kardeş flan sandim
evet,haklısınız aslında.,kardeş değil çok şükür,kayınvalidemle de zaten anneleri bir babaları ayrı..

Bişey istediğinde gülümseyerek kibarca "eşyalarımı paylaşmaktan hoşlanmıyorum :) " diyin. Bu tipleri bilirim hemen küserler siz de kurtulursunuz.

Siz de aynısını ona yapın. Abartarak yapın hatta. Cimri biri kendininkini paylaşmamak için sizden istemeyi de kesecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…