Yakın arkadaş,aldatılmak

Karlidaglar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
348
348
103
Eşinizin yakın arkadaşı eşini aldatsa ve sizde bunu öğrenseniz,eşiniz ile arkadaşının görüşmesine müsade eder misiniz?

Aldatma olayları aslında iki kişiyi ilgilendiren şeyler.
Ama yine de dışarıdan bakınca çirkin, ahlaksızca bir davranış olduğu için, o karakterde biri ile görüşmek istemezdim sanırım ben . . Eşim de istememeli mesela . .
Görüşmeyi kesmese bile mesafe koymalı insan. . .
Ama ben olsam karışmam sanırım, herkes kendini bilecek yaşta ve akılda. . O düşünsün ne isterse öyle yapsın.

maalesef erkekler bu tür konularda birbirlerini etkiliyorlar
eğer eşiniz başkalarından etkilenmeyen bir karakterse sorun olmaz
ancak genede mesafeli olmasında fayda var

Eşimin arkadşlarından bi kaç kişi var biriyle görüşmesini istemedim çünkü eşimede normal olduğunu söylüyordu ısrarlarıma rağmen görüştü sonr ağzının payını aldı şimdi ise sevemedim dediğim arkadaşlarıyla samimi olmuyot

Asla aldatan aldatılan tarafa müdahale etmezdim, ne olursa olsun suçlu olursun. Eşime de direk görüşme demezdim, kocaman insanlarız sonuçta. Dikkatini başka arkadaşlara yönlendirip onlarla görüşmesini sağlardım. Erkek/ kadın farketmeksizin insanlar ikili ilişkilerinde kesinlikle birbirini etkilerler. Grip gibi, iyisi de kötüsü de bulaşıcı olacaktır.

pislikle gezene pislik bulaşır. elinden geldiğince uzak tutmaya çalış. onunla buluşacağında falan bir kaç kez onu sevmediğini, karakterinin kötü olduğunu vs. vs. söyle. rahatsız olduğunu iyice bilsin

Aldatma iki kişi yani karı koca arasında bir mevzudur. Bu arkadaşlık ilişkisini etkilemez, etkilememeli. Karısını aldatıyor diye eşiniz için kötü arkadaş olduğu anlamına gelmez.

Eşlerin birbirlerine arkadaşlık ilişkileri konusunda karışmasını anlamıyorum ben. Koskoca insanlar kendi arkadaşlarını kendileri seçebilmeli. Müdahale anlamsız, gereksiz ve güvensizlik kokan bir durum.

Soruya gelince, eşimin eşini aldatan bir arkadaşı vardı. Mudahale etme gereği duymadım. Benim de sevdiğim bir arkadaştır kendisi. Sonra doğru yolu buldu sanırım, vazgeçti çapkınlıktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…