Yakın arkadaş, eski sevgili sorunsalı.

aylaogretmen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
135
293
23
Böyle bir olayı yıllar önce yaşamıştım. Üniversitedeydik o zaman. Üzerinden 10 yıldan fazla geçmiş. Hala hatırladıkça bir tuhaf hissederim. Bizim sınıftan bir çocukla görüşmeye başlamıştık. Ama 1 ay kadar ve kimseye anlatmamıştık. Sadece tanışma gibi olmuştu. En yakın arkadaşıma da anlatmamıştım. Zaten sonrasında ayrıldık ve anlatma gereği de duymadım. 1 yıl sonra en yakın arkadaşım o çocukla görüşmeye başladı. Ben tabi şok. Arkadaşımla aram bozuldu. Şu an da evlilermiş zaten. Yıllardır görüşmediğim için geçen ortak bir arkadaştan haberini almıştım. O zaman tabi 17-18 yaşlarındayız daha farklı şu an ise daha farklı bakıyorum olaylara. Zaten arkadaşımın o çocukla görüştüğümden haberi bile yoktu. Ayrıca ilişki de sayılmazdı, topu topu 1 ay var yok. Sizce arkadaşımı suçlamakla hata mı ettim. Siz ne dersiniz bu olaya? Böyle bir olay hiç yaşadınız mı?

Son düzenleme:
2 kez yaşadım. Ben de arkadaşlarıma anlatmamıştım. Ama yakınlığımızı illa hissetmiştir ikisi de. O erkeklerle sevgili olunca ikisinin de bana tavrı değişti. Sanki bana gıcıklar gibi hissediyorum, önceki samimiyet yok. Bence kötü bi his ya. Bazen bana nispet yapıyolar gibi geliyo hatta bazı tavırlarıyla. Ne biliyim ne gerek vardı erkek mi yoktu ya da kadın mı yoktu? Ben reddettikten sonra gidip yakın arkadaşlarımdan biriyle sevgili mi olması gerekirdi? Ya da kız olan arkadaşım yakınlığımızı görüp nası sevgili oldu? Büyük konuşmiyim ama ben soğurdum başta zaten

Bizim sınıfta bi kızın başına gelmişti.Önceki sevgilisini en yakın arkadaşına tanıştırmış.Oğlan kızı o kızın arkadaşı için bırakmıştı 1 aya kalmadan da nişanlanmışlardı.O yüzden yeni sevgilisini aile dışında kimseye tanıştırmıyodu.

niye gizli saklı çıkıyorsunuz ki

hayır hiç böyle bi durum yaşamadım beni gizlemeye kalkmasını bi adamın hakaret sayarım ortaya çıkamayacağım biriyle de ilişki yaşamam.

evlenmişler.
10 yıl geçmiş.
takılacak hiç bir şey göremedim ben.
acaba yalnızlıktan mı takılıyorsun bunlara.
birde kız arkadaşının haberi yokmuş,çocuğun var oyle bırıyle olmasını istemezdim.

Böyle bir olay yaşadım. Biriyle bikaç hafta kadar görüştük sonra ben bitirmistim.
Yakın arkadaşlarımın hiçbiri tanımıyordu bu kişiyi. Birgün kızlarla toplanmıştık ve arkadaşım sevgilisiyle kamera açmıştı :KK70: Bir de baktım benim görüştüğüm çocuk. Baya gulmustuk. :KK70:
Arkadaşım kırılıp kirilmadigimi sordu ve bilmediğini söyledi. Ben de sorun olmadığını söyledim zaten bilemezdi ve bizim o kişiyle yogun bir ilişkimiz olmamıştı zaten.

Sizin yaptığınız oldukça saçma olmuş. Üstünden onca yıl geçmiş ayrıca neyini düşünüyorsunuz arkadaşınızın umurunda degilsinizdir muhtemelen

Arkadasınızla aranızın bozulmasına sebep bu ise tabiki haksızsınız. Siz ayrıldınız diye görüşmeyecek mi o kişiyle bilse bile. Bana garip geliyor böyle seyler. Madem kıymetli o kişi sizin için zaten ayrılmazdınız, demek ki olmuyordu. Önemsiz birseydi. Aradan da yıllar gecmiş dert etmeyin, cok ediyorsanız bir mesaj atarsınız. Genclik işte seni o zaman farklı düşünüyor insan gbi...

haberi yokmuş.
neden suçladınız?
peygamber olmadığı için kendisine vahiy gelemez, bu yüzden mi?

Evlenmişler artık, 10 yıl geçmiş. Kaldı ki kocası için nasıl bir yüzleşme işine girilir ki kadınla.. Sizinkisi ölmüş atın nallarını aramak. Geçiniz ve boşverin.

Hata.
Kızın haberi bile yok, üniversite çağında bir kızın bile düşmemesi gereken bir hata bence bu.

Back
X