yakın arkadaş meselesi

Birde cidden milletin hamilelik haberine nasıl tepki vermek lazım yani tebrik eder geçersin maksimum, siz bence mesafe koyun ve kendinizi koruyun. Naif biri olduğunuz yazdıklarınızdan bile belli oluyor.

oha yaaa cok sinirlendim
manyak midir nedir , insan istedigi halde cocugu olmadığını düşündüğü arkadasa haberi boyle mi verir?
zaten ese dosta boyle suprizli haber verme isi de sosyal medyadan cikti bence eskiden cok cok kocaya supriz yapilirdi simdi yedi duvele şovla soyleniyor.
iyi bari gizli kamera koyup nette yayinlamakis digerleri gibi

Arkadaşınızın tavırlarından ben de çok rahatsız oldum.
Hem sizin üzüleceğinizi düşündüğünü söylüyor hem de sizi arayıp verdiğiniz tepkinin hesabını soruyor. Ayrıca madem üzüleceğinizi düşünmüş, bu böyle mi söylenir? Çok fena ayıp etmiş. İsim konusu da, ultrason gösterme şekli de inanılmaz kötü.
Çocukluktan beri yakın arkadaşınızmış, en iyi siz tanırsınız. Bilemiyorum benim bu kadar yakın arkadaşımsa hatasını yüzüne söyler sonra da gözlemlerdim. Belki de evliliği gerçekten kötü gidiyordur, psikolojik olarak zorlu bir dönemden geçiyordur ve bu yüzden saçma sapan davranmış da olabilir ki böyle bir evlilikte hemen çocuk yapmaya karar vermesinden çok sağlıklı bir kafa yapısında olmadığı da anlaşılıyor ancak size tamamen anlayış gösterin de demiyorum. Tavrınızı göstermelisiniz kesinlikle ki karşı taraf hata yaptığını anlayabilsin. Sonrasında düzeltip düzeltmemek ona kalmış.

Aslında arkadaşlığımızda alttan alan taraf hep ben oldum. Çünkü onun çok saf biri olduğunu düşünüyordum. Korunmayla ilgili bile en ufak bir fikri yoktu. Ben epey yardımcı oldum doktora gitmesini falan sağladım uygun korunma yöntemi için. Sen olmasan ilk geceden hamile kalırdım heralde Allah korusun falan demişti. Sonra neden beklediğim kadar coşmadın diyor. Bir insanın fikirlerinin 2 ayda bu derece değişmesini beklemiyorum çünkü normal hayatımda.

İnanın ki kıskançlık olmadı içimde. Çünkü 2 yıl zaten çocuk olmasa bir tık daha iyi bence evlilikte ben de eşimle çok mutlu huzurluyum çok şükür. Yani yana yakıla çocuk demiyordum zaten sadece onun yaşayacağı şeyleri tahmin edebiliyorum az çok. Hayata romantik bakamadığım için kötü gözüküyorum sanırım

Evet ona göre çok müthiş bir haber olmasına bile şaşırıyorum aslında. Eşi inanılmaz baskıcı ve giyiminden yaptığı yemeğe kadar kusur bulup eleştiren bir insan. Anneliğini de sürekli eleştirecek ve bebek bakmak zaten yeterince zorken bir de bu sorunlarla uğraşacak.
Aslında herkese düşünmüyoruz şuan diyorum ama bu arkadaşım hastanede çalıştığı için bir kadın doğum doktoru görüşmesi için desteğini istemiştim onun yakınlarına indirim yapma hakkı vardı o yüzden samimiyetine güvenerek söylemiştim.

Belki oglun olur konu sahibesi, üstelik o ismi de geç bence. Niye dersen, Ahsen Muhteşem Yüzyılda Hürrem Sultanın Lütfi Paşaya gönderdiği aşüftenin adı

Ya çok güldüm buna eşim de şey dedi zaten bizim mahallede ahsen abi vardı bir tane erkek ismi sanıyodum o yüzden sana söylemeye çekinmiştim dedi

Aslında birkaç şey daha vardı ben çok uzun yıllardır arkadaş olduğumuz için görmezden geldim bazı şeyleri. Eşimin çiçek almamasından dert yanmıştım bir kere ama çok üzüldüğüm bir şey değildi yani espiriyle yakınırsın ya öyle bir şeydi. Ben bunu dedikten sonra benimki her hafta alıyor demişti. O zaman da onun başka bir sevgilisi vardı. Her buluşmada çiçek alıyormuş çocuk gerçekten. Çocuk ona çiçek aldığında bana fotoğraf atıyordu. Yani diğer kızlar da yakın arkadaşımız onlara değil sadece bana atıyordu. Yani eksikliğini dile getirdiğim şeyin üstüne gitme huyu var onun biraz.

Ben hep düşünmüyoruz şuan biraz maddi olarak toparlanmak istiyoruz diyorum soran herkese ama bu arkadaşım hastanede çalıştığı için o süreçte bize destek olma durumu olmuştu o yüzde biliyor yani çoğu şeyi.

Aslında o çok da zorlanmaz gibi geliyor bana. Annesi de kayınvalidesi de dibinde oturuyor. Annesi her hafta evine temizliğe geliyor. Kayınvalidesi yemek yapıp yolluyor hep. Bebek olmadığı halde durum böyleyken bebek olunca daha çok destek olurlar.

Bu nasıl bir arkadaş böyle?
Senden şüphe duyuyor, seni manipüle edip kendini kötü hissetmene neden oluyor.
Bakalım revenrose sevinecek mi diye kafasında kurmuş, üstüne senin istediğin bir çocuk ismini yapıştırmış, bir de sorunlu sevinmişsin gibi seni kıskanan moduna düşürmeye çalışıyor.
Yaptığını söyleyeyim. Ciddi anlamda kıskanıp seni taklit ediyor. Eminim oturup düşünsen daha çok falsolarını bulabilirsin.
Üstelik sen ne zamandır istiyorsun ama bizim 2 ayda oldu demesi, ciddi anlamda seni yaralarından vurmaya çalışması oluyor.
O sana lafları dan dan dan vurmuş. Sende sürekli ona açıklama yapma gereği duymuşsun. Çünkü seni kıskanç olmakla itham etmiş.
Böyle bir arkadaşım olsa biraz mesafe koyar, söylediklerini de kaale almaz önüme bakardım

Biz gerçekten çok yakın arkadaş olduğumuz için bu durum beni üzdü zaten herhangi biri olsa üzülmezdim. Arkadaşımın eşini üstüme vazife yapmadım. Kendisi her şeyini anlattığı için duruma vakıfım sadece. Yorum bile yapmıyorum çoğu zaman sevgililik döneminde olanlar için uyardım tabi ki zamanında. Birçok şey gözümüzün önünde olduğu için rol yapamıyoruz ister istemez. Bir kahve içelim diyorlar dışarı çıkıp oturduğumuz gibi eşinin aramaları mesajları ve tartışmaları başlıyor zaten. İsim konusunda ben de zaten tekelinde değil kimsenin dedim. Ama o ismi bilerek söylediğini düşünüyorum sonrasında beni arayıp kontrol ettiği için. Nasıl bir davranışta bulunmam gerekiyordu ki havalara mı uçmalıydım tatmin olması için zaten gayet güzel tepki verdim uzun uzun oturup konuştuk falan sonrasında beni arayıp kontrol etmesi gereksiz kalp kırmak oldu sadece.

Teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 4 kişilik çocukluk arkadaşı grubum var birbirimizin nikah şahidiydik bu arkadaşımla da bu kadar yakın olduğumuz için liseden beri söylediğim bir ismi en iyi o biliyor. Sakın siz koymayın falan da demedim üstelik ama ben olsam nezaketen sorardım hoş bir davranış olurdu bence. Eşinin davranışları hepimizin gözü önünde yaşanan şeyler ve yedi yirmidört kendisinden dinlediği şeyler. Ben yangına asla körükle gitmem onu hep bilerek haksız görürüm gaza gelmesin diye. Ama böyle ciddi sorunlu birinden 2 ayda hamile kalmasına havalara uçmamı beklemesi mantıklı değil bence

Ya çok güldüm buna eşim de şey dedi zaten bizim mahallede ahsen abi vardı bir tane erkek ismi sanıyodum o yüzden sana söylemeye çekinmiştim dedi
Kısaltması da çok kötü ya. Bir isimde en önemli şeydir kisaltinca nasıl oluyor:

Aho
Ahso
Ahi
Ahiş

Cık yok olmuyor Vazgeç bence

Eee tamam işte eziğin tekiymis senin yarana tuz basan birisiymis niye bununla yakın arkadassin anlamadım.

Saf demişsin saf falan değil bu kötü niyetli. Görmezden gelmişsin

Kurtarma amaçlı yaptığını düşünmüyorum aslında. Korunma olayıyla ilgili hiç fikri yoktu erkekler de hapla korunuyor zannediyordu. Ben yardımcı oldum bu konularda ona epey. Ama eşi kendi korunmak istemedi ona da ben dikkat edicem sen de ilaç içme hormonlarını bozma demiş. O da ikna olmuştu.

Birde cidden milletin hamilelik haberine nasıl tepki vermek lazım yani tebrik eder geçersin maksimum, siz bence mesafe koyun ve kendinizi koruyun. Naif biri olduğunuz yazdıklarınızdan bile belli oluyor.
İnanın nasıl tepki vermem gerekirdi ben de bilmiyorum kötü de tepki vermedim gerçekten uzun uzun konuştuk

Mesafe koymayı düşünüyorum normal şartlarda buna kırıldım derdim ama şimdi hamile olmasını kıskanan bir pozisyondayken bir de hamile kadını üzen kişi pozisyonuna düşmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…