• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakin arkadas olarak kaldiginiz eski sevgiliyle yeniden bi araya gelme

Diamondheart

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
273
190
103
sevgilimle bugun ayrildik.ama yakin arkadas olarak devam ediyoruz hatta su anda hala konusmaya devam ediyoruz gulerek.bu aralar ikimizde zor zamanlar geciriyorduk ve birbirimizin yaninda olamiyorduk tartisiyorduk.bu yuzden yipranmamak icin bu karari aldik.ikimizde hala birbirimizi seviyoruz.bana bunun bi ayrilik olmadigini bi gun yeniden bi araya gelmek icin umudu oldugunu soyledi.sizce ona karsi duygularimi siliyim mi yok ediyim mi yoksa belki bi gun olabilir diye akisina mi birakiyim? ve bi gun oyle olmasini istiyorum acikcasi yeniden bi araya gelmek istiyorum.bunun icin nasil davranmali miyim?
Edit: onunla uzun uzun konustum ya tekrar donelim eski halimize ya da seni unutiyim diye.Bana diyor ki ben belli vakit sonra geri donmek istesem bana haksizlik yapmis olmayacak misin.Iste belki simdi yeteri kadari olgun degildik o olgunluga erisip tekrar konusmak istesek bana haksizlik olmayacak mi boyle kendini ileride kesin olmayacak demen dedi.Simdi sevgililigin ona verdigi sorumluluklari kaldiramadigini soyledi ayrica ve bu yuzden kotu zamanlarimda yanimda olamadigini..ayrica haftaici bi gun de bulusmak istiyor cok guzel bi yere gidelim cok eglenelim diyor bi sey diyemedim..

Son düzenleme:
Eski dosttan düşman olmayacağı gibi eski sevgiliden de arkadaş olmaz. Zaten pek ayrılmış gibi de değilsiniz.

Eski sevgiliden arkadaş olmaz net bişey bu. Siz kendinizi kandırıyosunuz bence ayrılmamışsınız .
Bide aklıma şey geldi acaba sevgiliniz başka seçenekleri değerlendircekte her ihtimale karşı sizi yedekte mi bekletiyo ?
Eğer ilişkiniz yıprandıysa bence iletişimi tamamen kesin. Araya özlem girsin aşkınız alevlenir yıprandığınızı felan unutur daha iyi devam edersiniz.

Ara verdiniz herhalde, pek ayrılık değil gibi bu. Eski sevgiliden yakın arkadaş olmaz çünkü. Ama hayatına başka birini alırsa siz de onu unutun derim. Zaten o yüzden ayrılmıştır.

Birlikte olmadan once cok yakin arkadastik zaten ayni arkadas grubu icindeyiz ilk once arkadas olarak basladik ve sonradan samimiyetimiz ilerledi bana bunun bi ayrilik olmadigini soyluyor ama sevgili de degiliz bi son olmadigini bi gun hala bi araya gelebilcegimiz umudu oldugunu soyluyor.Onunla konusmayi kesmek istesem buna evet diyecegini sanmiyorum aklim cok karisik

Canım bi insan ya sevgilidir ya değildir. Olur mu öyle saçma şey. Bunu bu zamana kadar hiç sormadım bir kişiye burdan ama kaç yaşlarındasınız ?
Aslında ayrılık var ama sevgili değiliz. Eee bi gün belki tekrar bir araya geliriz. Resmen yedekte tutmak istiyor gibi.
Ne o canım ben aslında burda yoğumm der gibi :KK48:
Zaten onunla konuşmayı kesmek istesen biraz tutuşma ihtimali var. Oh ne ala memleket belki bir gün tekrar beraber oluruz diye beklet. Ya tutarsa gibi.
Sıkıyı görünce uzamış. Çok seviyorum diyosan bile belli etme sakın. Garanti olmadığını bilsin :tokat:

Canım bi insan ya sevgilidir ya değildir. Olur mu öyle saçma şey. Bunu bu zamana kadar hiç sormadım bir kişiye burdan ama kaç yaşlarındasınız ?
Aslında ayrılık var ama sevgili değiliz. Eee bi gün belki tekrar bir araya geliriz. Resmen yedekte tutmak istiyor gibi.
Ne o canım ben aslında burda yoğumm der gibi :KK48:
Zaten onunla konuşmayı kesmek istesen biraz tutuşma ihtimali var. Oh ne ala memleket belki bir gün tekrar beraber oluruz diye beklet. Ya tutarsa gibi.
Sıkıyı görünce uzamış. Çok seviyorum diyosan bile belli etme sakın. Garanti olmadığını bilsin :tokat:
20 ikimizde.Su an konusma seklimizi gorseniz var ya ayrilmadan oncekiyle atni bana bitanem dedi falan

Bana cok tuhaf geldi.Tabi arkadas kalirsaniz beyefendi istedigi gibi takilir karisamazsiniz.Evlenirseniz de sorunlar yasadiginizda boyle arkadas mi kalacakmissiniz.Bence sen arkadasligi da bitir.

sevgilimle bugun ayrildik.ama yakin arkadas olarak devam ediyoruz hatta su anda hala konusmaya devam ediyoruz gulerek.bu aralar ikimizde zor zamanlar geciriyorduk ve birbirimizin yaninda olamiyorduk tartisiyorduk.bu yuzden yipranmamak icin bu karari aldik.ikimizde hala birbirimizi seviyoruz.bana bunun bi ayrilik olmadigini bi gun yeniden bi araya gelmek icin umudu oldugunu soyledi.sizce ona karsi duygularimi siliyim mi yok ediyim mi yoksa belki bi gun olabilir diye akisina mi birakiyim? ve bi gun oyle olmasini istiyorum acikcasi yeniden bi araya gelmek istiyorum.bunun icin nasil davranmali miyim?

harddiskten bişey silme mi allasen. neyi nerden siliyon.

ayrıca cinsellik yaşadığım biriyle arkadaş kalamam.

1 gün içinde ‘aşkım’dan ‘kanka’ ya nasıl bir ışık hızıyla geçtiniz acaba?
Kalpleriniz de bu hıza uyum sağlayabildi mi?
Hala seviyoruz birbirimizi yani ben azindan o da cok sevdigini soyluyor.Bir gunde karar vermedik ama 1 hafta gibi bi surecte oldu hepsi her sey cok iyiyken gecmiste yasadigimiz bi kac seyi gundeme getirdi sonra kotu zamanlar yasadik ama destek olamadik.Bu karara vardik.Bana dedi ki belki bi gun daha guclu birlesiriz surekli bu tarz seyler diyor

Iletisimi kesmek zor geldigi icin arkadas kalmak cazip gorunebilir. Ayriligin en zor kismi disaridaki belirsizlik ve kaybettiginden iyisini bulamamak zaten. O korkuya pansuman yapmis oluyorsunuz. Ama bir iliskide sorunlar iliski icinde cozulur. Ayrilip sorun cozup sonradan mutlu olan hic duymadim. Bunu bahane edip belarliga ya da baska iliskilere yumusak gecis yapani cok duydum/gordum/yasadim...

Back
X