- 11 Kasım 2016
- 273
- 190
- 103
- Konu Sahibi Diamondheart
sevgilimle bugun ayrildik.ama yakin arkadas olarak devam ediyoruz hatta su anda hala konusmaya devam ediyoruz gulerek.bu aralar ikimizde zor zamanlar geciriyorduk ve birbirimizin yaninda olamiyorduk tartisiyorduk.bu yuzden yipranmamak icin bu karari aldik.ikimizde hala birbirimizi seviyoruz.bana bunun bi ayrilik olmadigini bi gun yeniden bi araya gelmek icin umudu oldugunu soyledi.sizce ona karsi duygularimi siliyim mi yok ediyim mi yoksa belki bi gun olabilir diye akisina mi birakiyim? ve bi gun oyle olmasini istiyorum acikcasi yeniden bi araya gelmek istiyorum.bunun icin nasil davranmali miyim?
Edit: onunla uzun uzun konustum ya tekrar donelim eski halimize ya da seni unutiyim diye.Bana diyor ki ben belli vakit sonra geri donmek istesem bana haksizlik yapmis olmayacak misin.Iste belki simdi yeteri kadari olgun degildik o olgunluga erisip tekrar konusmak istesek bana haksizlik olmayacak mi boyle kendini ileride kesin olmayacak demen dedi.Simdi sevgililigin ona verdigi sorumluluklari kaldiramadigini soyledi ayrica ve bu yuzden kotu zamanlarimda yanimda olamadigini..ayrica haftaici bi gun de bulusmak istiyor cok guzel bi yere gidelim cok eglenelim diyor bi sey diyemedim..
Edit: onunla uzun uzun konustum ya tekrar donelim eski halimize ya da seni unutiyim diye.Bana diyor ki ben belli vakit sonra geri donmek istesem bana haksizlik yapmis olmayacak misin.Iste belki simdi yeteri kadari olgun degildik o olgunluga erisip tekrar konusmak istesek bana haksizlik olmayacak mi boyle kendini ileride kesin olmayacak demen dedi.Simdi sevgililigin ona verdigi sorumluluklari kaldiramadigini soyledi ayrica ve bu yuzden kotu zamanlarimda yanimda olamadigini..ayrica haftaici bi gun de bulusmak istiyor cok guzel bi yere gidelim cok eglenelim diyor bi sey diyemedim..
Son düzenleme: