- 12 Ekim 2009
- 999
- 4.748
- 638
- Konu Sahibi Diamondheart
madem "beni durdurun, yüzüme vurun" diyorsunuz...
yani kendinizi bir et parçası olarak görüyorsanız devam edin derim. çünkü o sizi öyle görüyor. ihtiyaçlarını karşılamasında kullanabileceği bir vücut, et parçası olarak. fazlası yok yani...
mesajınızda en çok burası dikkatimi çekti. yani sizi karşıma alıp "ne yani sana böyle davranan biri istese hemen gidip sevgilisi mi olacaksın?" deyip omuzlarınızdan sarsmak istedim. zaten sizi bu kadar ucuz gören birinin sırf o istedi diye yeniden sevgilisi olacaksanız geçmiş olsun derim.
azıcık kendinize saygınız olsun. çünkü siz kendinize saygı duymadığınız sürece karşınızdaki de size saygı duymaz.
"açık açık konuşun, sevgili olmak istiyorsa devam edin" bile demiyorum.
vurun tekmeyi gitsin. size değer verecek biri elbette ki karşınıza çıkar.
gerisini kendi düşünsün....
yani kendinizi bir et parçası olarak görüyorsanız devam edin derim. çünkü o sizi öyle görüyor. ihtiyaçlarını karşılamasında kullanabileceği bir vücut, et parçası olarak. fazlası yok yani...
Bana yalnizken bu kadar yakin davranmasina ragmen yeniden bi araya gelelim gibi bi sey demiyor.
Arkadassak duzgun arkadas olmaliyiz ve bu sekilde davranmak istiyorsa o zaman benimle yeniden sevgili olmali.
mesajınızda en çok burası dikkatimi çekti. yani sizi karşıma alıp "ne yani sana böyle davranan biri istese hemen gidip sevgilisi mi olacaksın?" deyip omuzlarınızdan sarsmak istedim. zaten sizi bu kadar ucuz gören birinin sırf o istedi diye yeniden sevgilisi olacaksanız geçmiş olsun derim.
azıcık kendinize saygınız olsun. çünkü siz kendinize saygı duymadığınız sürece karşınızdaki de size saygı duymaz.
"açık açık konuşun, sevgili olmak istiyorsa devam edin" bile demiyorum.
vurun tekmeyi gitsin. size değer verecek biri elbette ki karşınıza çıkar.
gerisini kendi düşünsün....