• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgili/sinema bulusmalari/beni durdurunn

yavrucum kaç sen kaç bu çocuktan fayda yok sana
baktıki sevip susuyosun hazırsın kullanıyo ha hızlı değil alıştıra alıştıra yarın iş işten geçince dicek ki sevgili değildik kendin istedin diye hem duygularını hem ruhunu hem bedenini kullancak canım kaç kurtar kendini barışmak da istese barışma böylesinden hayır gelmez
Haklisiniz tesekkur ederim :)

Cok karmasik bi baslik yazdigimin farkindayim.Kisaca kendimi anlatmak istiyorum.Eski sevgilimle temmuz ayinin sonunda ayrildik.Ama ayni arkadas grubunun icinde oldugumuz icin konusmaya devam ettik.Bu surec icinde bana cok davrandigi beni hep tersledigi zamanlar da oldu.Seni uzdugum icin ozur dilerim seni hala daha cok seviyorum dedigi zamanlarda.Ama bu iyi zamanlarin hicbirinde yeniden birlesme hakkinda konusmadi.Benim istedigim buydu yeniden bi araya gelmek istiyordum.Her neyse biz 2 ay once falan birlikte sinemaya gittik sadece ikimiz ve salon bostu biraz fiziksel olarak yakinlasmamiz oldu.Akliniza oteki turlu bi sey gelmesin sadece cok asiri sarilmalar ve opmeler vs.oldu.O bulusmamizdan beri surekli sinemaya gitmek istiyor ve yine 2 kere falan daha gittik.Istemeye devam ediyor da.Bulustugumuzda neyim biliyim elini tutmak istiyorum dedi gecen sefer ve tuttu.Yalnizken sevgili gibiyiz yine ama insanlarin oteki arkadaslarin icinde apayri.Bana yalnizken bu kadar yakin davranmasina ragmen yeniden bi araya gelelim gibi bi sey demiyor.Ama beni kiskanmaya da devam ediyor baska erkeklerle neden o kadar fazla konusuyorsun neden belin acik giydin falan gibisinden.Acikcasi ben bunun yanlis oldugunun farkindayim.Arkadassak duzgun arkadas olmaliyiz ve bu sekilde davranmak istiyorsa o zaman benimle yeniden sevgili olmali.Ama bunu bilmeme ragmen kendimj durduramiyorum.Ona hayir diyemiyorum.Soyle bi geri cekiljp baktigimda kendime olan saygimi kaybetmisim bunu goruyorum.Bana oyle seyler diyin ki durdurun beni.Nasil ona hayir diyebilirim? Nasil kendime olan saygimi geri kazanirim? Ve onun boyle davranarak amaci nedir?
canim merak ettim yasiniz kac

Cok karmasik bi baslik yazdigimin farkindayim.Kisaca kendimi anlatmak istiyorum.Eski sevgilimle temmuz ayinin sonunda ayrildik.Ama ayni arkadas grubunun icinde oldugumuz icin konusmaya devam ettik.Bu surec icinde bana cok davrandigi beni hep tersledigi zamanlar da oldu.Seni uzdugum icin ozur dilerim seni hala daha cok seviyorum dedigi zamanlarda.Ama bu iyi zamanlarin hicbirinde yeniden birlesme hakkinda konusmadi.Benim istedigim buydu yeniden bi araya gelmek istiyordum.Her neyse biz 2 ay once falan birlikte sinemaya gittik sadece ikimiz ve salon bostu biraz fiziksel olarak yakinlasmamiz oldu.Akliniza oteki turlu bi sey gelmesin sadece cok asiri sarilmalar ve opmeler vs.oldu.O bulusmamizdan beri surekli sinemaya gitmek istiyor ve yine 2 kere falan daha gittik.Istemeye devam ediyor da.Bulustugumuzda neyim biliyim elini tutmak istiyorum dedi gecen sefer ve tuttu.Yalnizken sevgili gibiyiz yine ama insanlarin oteki arkadaslarin icinde apayri.Bana yalnizken bu kadar yakin davranmasina ragmen yeniden bi araya gelelim gibi bi sey demiyor.Ama beni kiskanmaya da devam ediyor baska erkeklerle neden o kadar fazla konusuyorsun neden belin acik giydin falan gibisinden.Acikcasi ben bunun yanlis oldugunun farkindayim.Arkadassak duzgun arkadas olmaliyiz ve bu sekilde davranmak istiyorsa o zaman benimle yeniden sevgili olmali.Ama bunu bilmeme ragmen kendimj durduramiyorum.Ona hayir diyemiyorum.Soyle bi geri cekiljp baktigimda kendime olan saygimi kaybetmisim bunu goruyorum.Bana oyle seyler diyin ki durdurun beni.Nasil ona hayir diyebilirim? Nasil kendime olan saygimi geri kazanirim? Ve onun boyle davranarak amaci nedir?

Huylu huyundan vazgeçmez demek istiyorum ki biz ne dersek diyelim. Sen ne istiyorsun? Yeni bir aşk yeni bir heyecan istemez misin? Bu şekilde sürekli soru işaretleri olacak. Amaç boş kaldığı vakit senle oyalanmak (!)
Ya da sizden utanıyor.

Adam dıyor kı hem ayranım dökülmesın hemde kız elden gitmesin :) Kalabalıkta her teklife açıgım ama tenhalarda eski sevgilimi kıstırayım vakit öldüreyim . Kacarak uzaklas hatta arkadas çevreni degıstır . Bu herıf grubunuzdan bir kızla karsına çıkarsa da şaşırma canim.

Huylu huyundan vazgeçmez demek istiyorum ki biz ne dersek diyelim. Sen ne istiyorsun? Yeni bir aşk yeni bir heyecan istemez misin? Bu şekilde sürekli soru işaretleri olacak. Amaç boş kaldığı vakit senle oyalanmak (!)
Ya da sizden utanıyor.
Utaniyor derken?Neyden utanacak tam olarak

Adam dıyor kı hem ayranım dökülmesın hemde kız elden gitmesin :) Kalabalıkta her teklife açıgım ama tenhalarda eski sevgilimi kıstırayım vakit öldüreyim . Kacarak uzaklas hatta arkadas çevreni degıstır . Bu herıf grubunuzdan bir kızla karsına çıkarsa da şaşırma canim.
Haklisin baska erkek mi yok zaten :) :D tesekkurlerr

Bazı erkekler bazı ihtiyaçlarını karşılayabilmek için o kadar iğrençleşiyor ki anlayamazsın sevmediği halde bile çok da güzel seviyo numarası yapabiliyor ama sen zaten farkındasın herşeyin o yüzden sakın kendini kullandırtma biz kadınlar hep daha duygusalız azcık hoşlandığımızda mantığımız devre dışı kalıyor beyin ne kadar uyarsa da kalp dinlemiyor ama unutmayalım ki böyle bi durumda eninde sonunda kazanan beyin oluyo :bicak:

Yav sizin sormanız gerekiyordu "biz neyiz" diye, o sormuş. Yiyor sizi, kandırıyor, kullanıyor, kim bilir kaç kişiyle daha fanfini finfon yapıyor da anlaşılmasın diye ortamlarda uzak duruyor. Sadece kendi "yemek için" de kıskanıyomuş ayakları ya-pı- yooor, öff daha ne yazak...

Çocuk bulmuş senin gibi saf birini istediğinde gidip sinemaya istediğini veriyorsun tabi kullanır saf olma akıllı ol yoksa pişman olursun

Demekki sinemayi cok seviyorsunuz.Gişe yapan salonu dolu olan bir film seçin.
Diğer ihtimali düsünmek dahi istemiyorum.Adamdaki yokluğa bak!
Neyse bu da bişeydir.Ya evde film izlemeyi teklif etseydi?
Beyniniz ayaklarinizi durduramadıktan sonra yorumlarimizla bunu basarabilir miyiz bilemedim..
Yine de denemek lazim
duuur duuuuuuuuuuuuur!

bu kızlar neden böyle çokmu zor duvar ormek..kendınızden tavız vermemek.tam tersı ol bak ne oluyor.bıraz dık durun .burnu havada olun..ağzı salyalı çocuğa kendını nıye kullandırıyosun.tavrın net ve kesin olsun.bak nasıl koşuyor peşinden surundurmek yerıne nıye surunmeyı seçersiniz ki..genelleme yaptım.boyle konu çok burda yanlış anlama.

Tekrar sevgili olsan ne olacak ki? Seni ne için yanında istediği belli.bilerek te kafanı karıştırıyor ki hep elinin altında olasın. Seni elinden kaçırmamak için sevgili olsa bile büyük ihtimalle gözü başkasına kayıp tekrar bırakacak seni. Çocuğun karakterindeki bozukluğu biz bile burdan görebiliyoruz. Sarsıl da kendine gel :işsiz:

Sanirim icten ice dusunuyorum ki bole olduguna gore hala beni seviyor.Ve ondan hayir diyemiyor olabilirim.Sevgiliyken bile bu kadar yakinlasmadik.Anlam veremiyorum
Sebep bu değil hormonlarınız harekete geçmiş.
Af buyrun tadını almışsınız öpüşüp koklaşmanın,devamı gelsin istiyorsunuz.
Gençsiniz,bu duyguları hissetmeniz de normal,ama aşk-meşk işleri, bu genç adamla, sinema koltuklarında,bu şekilde mi yaşanmalı?
Onun kararını da verecek olan sizsiniz.
Kendinize şöyle bir dışardan bakınca nasıl görünüyorsunuz?
Bunu bir düşünün genç arkadaşım.

Senin yerinde kendi kızının olduğunu düşün. Bir anne olarak ne kadar canın yanar dimi?

Şimdi kendi anneni düşün ve yapman gerekeni yap canım.

Back
X