- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.540
- 798
- Konu Sahibi Diamondheart
- #21
Senin anan güzel mi desenize ya. Hem karnım doysun hem pastam dursun. Başkasını bulanankadar böyle gel git devam edecektir. Ha yok ben kopamıyorum derseniz hala arkadaş grubunu bırakın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen böyle davrandığın sürece, sevgili neden olsun ki? sorumluluk olmadan, alacağını alıyor...Cok karmasik bi baslik yazdigimin farkindayim.Kisaca kendimi anlatmak istiyorum.Eski sevgilimle temmuz ayinin sonunda ayrildik.Ama ayni arkadas grubunun icinde oldugumuz icin konusmaya devam ettik.Bu surec icinde bana cok davrandigi beni hep tersledigi zamanlar da oldu.Seni uzdugum icin ozur dilerim seni hala daha cok seviyorum dedigi zamanlarda.Ama bu iyi zamanlarin hicbirinde yeniden birlesme hakkinda konusmadi.Benim istedigim buydu yeniden bi araya gelmek istiyordum.Her neyse biz 2 ay once falan birlikte sinemaya gittik sadece ikimiz ve salon bostu biraz fiziksel olarak yakinlasmamiz oldu.Akliniza oteki turlu bi sey gelmesin sadece cok asiri sarilmalar ve opmeler vs.oldu.O bulusmamizdan beri surekli sinemaya gitmek istiyor ve yine 2 kere falan daha gittik.Istemeye devam ediyor da.Bulustugumuzda neyim biliyim elini tutmak istiyorum dedi gecen sefer ve tuttu.Yalnizken sevgili gibiyiz yine ama insanlarin oteki arkadaslarin icinde apayri.Bana yalnizken bu kadar yakin davranmasina ragmen yeniden bi araya gelelim gibi bi sey demiyor.Ama beni kiskanmaya da devam ediyor baska erkeklerle neden o kadar fazla konusuyorsun neden belin acik giydin falan gibisinden.Acikcasi ben bunun yanlis oldugunun farkindayim.Arkadassak duzgun arkadas olmaliyiz ve bu sekilde davranmak istiyorsa o zaman benimle yeniden sevgili olmali.Ama bunu bilmeme ragmen kendimj durduramiyorum.Ona hayir diyemiyorum.Soyle bi geri cekiljp baktigimda kendime olan saygimi kaybetmisim bunu goruyorum.Bana oyle seyler diyin ki durdurun beni.Nasil ona hayir diyebilirim? Nasil kendime olan saygimi geri kazanirim? Ve onun boyle davranarak amaci nedir?
Ayy sesli güldüm vallaAklı cükünde tabi ki açıkça yazayım kamu spotu olsun
Cok karmasik bi baslik yazdigimin farkindayim.Kisaca kendimi anlatmak istiyorum.Eski sevgilimle temmuz ayinin sonunda ayrildik.Ama ayni arkadas grubunun icinde oldugumuz icin konusmaya devam ettik.Bu surec icinde bana cok davrandigi beni hep tersledigi zamanlar da oldu.Seni uzdugum icin ozur dilerim seni hala daha cok seviyorum dedigi zamanlarda.Ama bu iyi zamanlarin hicbirinde yeniden birlesme hakkinda konusmadi.Benim istedigim buydu yeniden bi araya gelmek istiyordum.Her neyse biz 2 ay once falan birlikte sinemaya gittik sadece ikimiz ve salon bostu biraz fiziksel olarak yakinlasmamiz oldu.Akliniza oteki turlu bi sey gelmesin sadece cok asiri sarilmalar ve opmeler vs.oldu.O bulusmamizdan beri surekli sinemaya gitmek istiyor ve yine 2 kere falan daha gittik.Istemeye devam ediyor da.Bulustugumuzda neyim biliyim elini tutmak istiyorum dedi gecen sefer ve tuttu.Yalnizken sevgili gibiyiz yine ama insanlarin oteki arkadaslarin icinde apayri.Bana yalnizken bu kadar yakin davranmasina ragmen yeniden bi araya gelelim gibi bi sey demiyor.Ama beni kiskanmaya da devam ediyor baska erkeklerle neden o kadar fazla konusuyorsun neden belin acik giydin falan gibisinden.Acikcasi ben bunun yanlis oldugunun farkindayim.Arkadassak duzgun arkadas olmaliyiz ve bu sekilde davranmak istiyorsa o zaman benimle yeniden sevgili olmali.Ama bunu bilmeme ragmen kendimj durduramiyorum.Ona hayir diyemiyorum.Soyle bi geri cekiljp baktigimda kendime olan saygimi kaybetmisim bunu goruyorum.Bana oyle seyler diyin ki durdurun beni.Nasil ona hayir diyebilirim? Nasil kendime olan saygimi geri kazanirim? Ve onun boyle davranarak amaci nedir?
Genelde de en arka koltuga oturulur...Kamu spotu bırakalım o zaman: “yapmayın lütfen iğrenç”![]()
Seni seven böyle yapmaz..Sadece el altında dursun diyor sizin hiç hayır diyemediğinizden ona zaafınızı farkında ve egosu tavan yapıyor unutma kendi çizgin senin elinde sen çantada keklik değilsin ona evet dedikçe asla sevilmezsin zor elde edilen herzaman sevilir....Sanirim icten ice dusunuyorum ki bole olduguna gore hala beni seviyor.Ve ondan hayir diyemiyor olabilirim.Sevgiliyken bile bu kadar yakinlasmadik.Anlam veremiyorum
Ikimiz de 21 yasindayiz.Ve evet farkindayim ama sanirim boyle birilerinin itmesine ihtiyacim vardi uygulamaya gecmek icin burdakilerin de o isi cok iyi yapacagini biliyordum :)Kaç yaşında bu kişi merak ettim ek olarak zaten herşeyin farkındasın sadece uygulamak kalıyor bişeyleri