• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın Arkadaş Problemi

hımmmm mutlaka öyledir sanki sen sözlenme desen sözlenmeyecek bahanede çok ucuzz seni onure ediyor güya ...yersen
Bahanelerine ben de inanmadım yarın yeniden senin gönlünü alıcam diye konuşmak istiyor. Nasıl bir tavır takınayım diye konuyu açtım. Umursamamak en doğrusu olacak galiba:(

cemreler cemreler
Arkadaşın kendi yalancı, senide salak yerine koymuş.
Çünkü düğünde arkadaş gerekli.
Sakın gitme. Yarın öbürgün seni hep kullanacak özel günlerde doğumunda vs.
Valla sana oturur yazardım benim arkadaşıda sahur vakti vücuda su depolamam gerek.
Sanırım salak yerine koyulduğumu anlamam sizin de dediğiniz gibi bana çok koydu. Dediğim gibi zaten hayatımız farklı yönlere savruluyor bu savrulma ile eski yakınlığımız da kalmaz

Benim mi çenem çok düşük acaba ? Sevgili potansiyeli olmaya görsün hemen anlatırım.
Fikir alırım

Zaten nedenini sordum ve bana söylediği şey tepkimden çekindiği oldu. Ben sınava hazırlanmasını ve hayatını kurtarmasını, evliliği ondan sonra düşünmesi gerektiğini söylerdim hep. O da düşüncelerini bildiğim için sevgilim var diyemedim dedi.
Ama o zaman çok yadırgayamadım arkadaşınızın yaptığını. Siz biraz fazla müdahaleci miydiniz acaba? Neticede ben de sizin görüşünüzdeyim, bir kadının erken evlenmesini, hele ki mesleğini eline almadan evlenmesini çok uygun görmem ben de, ama fikrim sorulmadıkça çok yorum yapmam çevremdekilerin hayatları hakkında. Bu durumda yakın görmediğinden değil de müdahalenizden çekindiği için arkadaşınıza da biraz hak vermedim değil, ama yine de dost gibi görmüyormuş sizi tabi bence de..

Bahanelerine ben de inanmadım yarın yeniden senin gönlünü alıcam diye konuşmak istiyor. Nasıl bir tavır takınayım diye konuyu açtım. Umursamamak en doğrusu olacak galiba:KK43:

Sanırım salak yerine koyulduğumu anlamam sizin de dediğiniz gibi bana çok koydu. Dediğim gibi zaten hayatımız farklı yönlere savruluyor bu savrulma ile eski yakınlığımız da kalmaz
Heralde kalmayacak ne sandın
Evlenip gidipte bekar arkadaşla görüşen çok az insan var. Arkadaşın daha evlenmeden seni satmış.
Zaten öyledir sevgili bulunur arkadaş unutulur ama gel gelelim düğün Zaman'ı hatırlanır ne hikmetse

Bahanelerine ben de inanmadım yarın yeniden senin gönlünü alıcam diye konuşmak istiyor. Nasıl bir tavır takınayım diye konuyu açtım. Umursamamak en doğrusu olacak galiba:KK43:

geçmiş olsun benim sana sitemim olmasaydı bana kendiliğinden anlatmayı akıl dahi etmeyecektin demekki biz seninle yakın arkadaş olamamışız istersen kendini daha fazla yorma ben anlayacağımı çoktan anladım canım de

Bazı yakın sandìģìmìz arkadaşlar senin herşeyin bilmek ister ,ama kendi özeline girmez ,şimdi mesafe koy san kıskandı sanar, havalara girer ,bundan sonra Özel'ini paylaşma onunla ,oseni yakın sanmamiş hiç üzülme saman altından su götürene ben guvenemem

Sen yakın görüyorsun ama belli ki o seni yakın görmüyor.
Araya mesafeni koy. O kendine başka yakın arkadaşlar bulmuş belliki.

mesafeler o yakınlıkları malesef uzaklaştırıyor
arkadaşınıza kızmayın
evlenince siz yine herşeyini konuştuğu kişi olacaksınız (tecrübe konuşuyor)

ben olsam bozulurdum nişana düğüne gitmezdim.. haberim yoktu derdim o kadar.

Çocukluk arkadaşım 2 sene sakladı sevgilisini.nişanına da gitmedim düğününe de.değmez

Çok teşekkür ederim arkadaşlar fikirleriniz için sanırım arkadaşlığımı tekrar değerlendirmenin vakti gelmiş. Araya mesafe koymam iyi olacak, düğününe ve nişanına gidebilme şansım yok, zaten artık gitme şansım olsa bile gitmezdim.

Ama o zaman çok yadırgayamadım arkadaşınızın yaptığını. Siz biraz fazla müdahaleci miydiniz acaba? Neticede ben de sizin görüşünüzdeyim, bir kadının erken evlenmesini, hele ki mesleğini eline almadan evlenmesini çok uygun görmem ben de, ama fikrim sorulmadıkça çok yorum yapmam çevremdekilerin hayatları hakkında. Bu durumda yakın görmediğinden değil de müdahalenizden çekindiği için arkadaşınıza da biraz hak vermedim değil, ama yine de dost gibi görmüyormuş sizi tabi bence de..
Müdahalem oldukça fazla oldu çünkü daha önceki ilişkilerinde çok sorun yaşadı ve yardımıma ihtiyacı oldu. Bende onu düze çıkartabilmek için oldukça yardımcı oldum. Ama o benden yardım istemeden ilişkilerine asla müdahale etmedim. Fikrimi sordu ben de söyledim:(

Bu forumun uzun süredir takipçisiyim konu açmak bugüne nasip oldu. Arkadaşlar farklı şehirler de olduğumuz çok yakın bir arkadaşım var; bu arkadaşım ile liseden beri yakın arkadaşız şimdi ben üniversite son sınıftayım.
Arkadaşım 2 yıllık bir okul bitirdi ve kpss'ye hazırlanıyor. Bugün yaptığımız bir telefon görüşmesin de bana geçen hafta sözlendiğini, bir ay sonra da nişanı olacağını söyledi. Biz bu arkadaşımla çok yakındık, hani en ufak bir şeyi birbirimize anlatır haber verirdik. Fakat; neredeyse bir yıldır bir sevgilisi olduğunu ve onunla sözlendiğini yeni öğrendim. 1 yıldır bana söyleme gereği bile hissetmemiş.
Tabi ben de bunları duyunca oldukça kırıldım. Ben en ufak bir şeyi bile onunla konuşurken,anlatırken; kendimi aldatılmış hissettim. Bana neden güvenmediğini ve kırıldığımı ona belirttim ancak kırılmaya hakkım var mı onu bile bilmiyorum. Sonuçta özel hayatı bana anlatmak zorunda değil ama insanın tek yakın arkadaşının böyle bir konuyu saklaması da insanı üzüyormuş:KK43:
Şimdi size sorum ne yapmalıyım arkadaşlar; tepkimi belli etmeli miyim, kırıldığımı açıkça söylemeli miyim, araya biraz mesafe koymalı mıyım? (Daha doğrusu arkadaşım böyle bir şey yaptığı için ona kırılma hakkım var mı?) Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar; şimdiden teşekkürler:)
Benzer şeyleri bende yaşadım. Burada tek bir sonuç var; senin arkadaşına yüklediğin değeri o sana yüklememiş. Sen onu tek "yakın" arkadaşım olarak nitelendiriyorsun ama sen onun için aynı kategoride değilmişsin. İnsan samimi olmadığı bir iş arkadaşına bile yeri geliyor anlatıyor bir ilişkisi olduğunu, ciddi düşündüklerini. 1 senedir saklamak nedir ? Yerinde olsam tepkimi açıkça bildirirdim ve nişanına falanda gitmezdim.. Abartı mı bilmiyorum ama beni yok sayanı bende yok sayar ve gitmezdim :KK12:

eğer söz falan olmamış olsa belki kendinden emin olamamıştır ondan saklamıştır diyeceğim ama taa söze kadar ilerlediyse mesele, ya sizin vereceğiniz tepkiden çekinmiş ya da sizi çok önemsememiş. sanırım en doğrusu bir süre kendinizi geri çekmek :KK51:

Müdahalem oldukça fazla oldu çünkü daha önceki ilişkilerinde çok sorun yaşadı ve yardımıma ihtiyacı oldu. Bende onu düze çıkartabilmek için oldukça yardımcı oldum. Ama o benden yardım istemeden ilişkilerine asla müdahale etmedim. Fikrimi sordu ben de söyledim:KK43:
O zaman epey işine geldiği gibi davranmış :işsiz:
Mesafe lazım kesinlikle...

Back
X