Bu forumun uzun süredir takipçisiyim konu açmak bugüne nasip oldu. Arkadaşlar farklı şehirler de olduğumuz çok yakın bir arkadaşım var; bu arkadaşım ile liseden beri yakın arkadaşız şimdi ben üniversite son sınıftayım.
Arkadaşım 2 yıllık bir okul bitirdi ve kpss'ye hazırlanıyor. Bugün yaptığımız bir telefon görüşmesin de bana geçen hafta sözlendiğini, bir ay sonra da nişanı olacağını söyledi. Biz bu arkadaşımla çok yakındık, hani en ufak bir şeyi birbirimize anlatır haber verirdik. Fakat; neredeyse bir yıldır bir sevgilisi olduğunu ve onunla sözlendiğini yeni öğrendim. 1 yıldır bana söyleme gereği bile hissetmemiş.
Tabi ben de bunları duyunca oldukça kırıldım. Ben en ufak bir şeyi bile onunla konuşurken,anlatırken; kendimi aldatılmış hissettim. Bana neden güvenmediğini ve kırıldığımı ona belirttim ancak kırılmaya hakkım var mı onu bile bilmiyorum. Sonuçta özel hayatı bana anlatmak zorunda değil ama insanın tek yakın arkadaşının böyle bir konuyu saklaması da insanı üzüyormuş

Şimdi size sorum ne yapmalıyım arkadaşlar; tepkimi belli etmeli miyim, kırıldığımı açıkça söylemeli miyim, araya biraz mesafe koymalı mıyım? (Daha doğrusu arkadaşım böyle bir şey yaptığı için ona kırılma hakkım var mı?) Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar; şimdiden teşekkürler:)