- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Anlattıklarınıza bakılınca daha çok arkadaşınız sizi başından atmış gibi hissediyorum.
Ne halin varsa gör bana ne misaliYani önemsememiş
Ona normal geliyordur belki. Ver gitsin kızım ya nolcak manasında kızlar arasında muhabbet olur zatenÇok takılmayın.
Belkide yoldan geçmiş bana söylemiyorBelki arkadaşınız sizin geçtiğiniz yoldan çoktan geçmiş
Tepkisi amannnn ne abartı buda diyordur oda kendi kendine
insanların lafları konusunda biraz takıntılıyım evetKız arkadaşınız böyle dedi diye sinirleriniz bozuluyorsa sizde sorun var bence. Herşeyi böyle sorun yapıp ciddiye mi alıyorsunuz?
Sizde istemiyorsanız ayrılın.Kiz arkadaşınizin ne demesi sizi rahatlatırdı ?o an moralimi düzeltmek için destek olabilirdi anlık Bi söz insana iyi geliyor
Kim bilebilirBelkide yoldan geçmiş bana söylemiyor
E ama sende kasinmissin derler. Bu anlatılır mi hiç ne münasebet? Ay adamı șutlaman gerekirken üstüne başkalarına da konuyu anlatıyorsun. Yarın o da başkalarına anlatırsa ne olacak?Merhaba erkek arkadaşım cinsellik konusunda biraz düşkün her seferinde daha ileriye gitmek istiyor ama ben istemediğimi söylüyorum ona göre normalmiş iki senelik bir ilişkide neyse yine bir gün bu nedenle canım sıkkın erkek arkadaşımla görüştükten sonra yakın arkadaş sandığım kızı aradım durumu anlattım normalde anlatmam doldum biraz o gün arkadaşımda aman boşver ver gitsin dedi bana nasıl salak gibi hissettim anlatamam beni anlamadıysa arkadaş diyemem artık ona aklıma geliyor sinirlerim alt üst oluyor üstelik şakası bile kötü rencide eden bir söz sizce böyle arkadaş olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?