Yakın arkadaş sandığım kişi hk

erkek arkadaşını tarif etmenden tanıdım seni.eski konularına da baktım da bence arkadaşında bir sorun yok normalde anlatmam deyip duruyorsun da işyerindeki çaycı abla bile benimki de öyle işte deyip geçiştiriyor artık.hatta onun da cevaplarına takılmıştın konu açıp.sevgilinle ilgili de sürekli bir şeylere takıksın konu açıyorsun.ya artık şu adamdan ayrıl, ya da psikologa bir uğra.arkadaşın da kötü bir şey yapmamış bu kadar alınmana gerek yok.

Kimse anlamamış ama ben sizi anladım. Derdimi anlattığım insanın, "Aman boşver takma kafana" gibi baştan savma laflar söylemesini hiç sevmem. Mucizeler yaratmasını beklemiyorum elbette ama arkadaş dediğin en azından derdinle ilgilenir. Ben şahsen böyle insanlarla arkadaşlık yapmıyorum.

Bende aramıyorum artık arasada açmam

Arkadaşınızın bu tavrından rahatsız olduysanız verin gitsin.
Yani “yol verin” demek istedim

Ahahahha valla bana yakın arkadaşım böle dese , aman ölümlü dünya boşver anın tadını çıkar ,hamile kalma yeter derdim :)

Abarttıgını düsünmüstür muhtemelen, taktığı şeye bak diye düsünmüstür. Ben de aynını düsünüyorum. Belli bi yere kadar tamam sonrası mı ayıp günah yani nesi rencide edici, cinsellik sizin için rencide ediciyse hiç başlamayın belli bi yerden sonra mı rencide edici. Ya hep ya hiç bence. Ayrıca başkasının cinsel hayatını dinlemekten ben de pek hoşlanmam yani bana ne. Muhtemelen öyle düsünmüstür ya da sürekli şikayet ediyosanız bi şeylerden sıkıntı basmıs bile olabilir

kafana yatmayan istemediğin şeyler varsa ayrılırsın sevgilinden olur biter . Arkadaşında sıkıldıysa bu durumdan başından savmak için böyle bir şey söylemiş olabilir veya şaka yapmıştır sen ciddiye almışsındır veyahut bu konuları kafasına takan bir insan değildir canın ne istiyorsa yap demeye getirmiştir. Bunu söylemesi arkadaşını kötü biri yapmaz , sürekli ileri gitmek isteyen sevgilin kötü niyetli bilmem anlatabiliyormuyum. Ayrıca senin gibi bir arkadaşım vardı sürekli sevgilisinin dertlerini anlatırdı ayrıl diyorum yok , konuş diyorum yok , en son ne halin varsa gör diyerek kızla aramı bozdum. Sen kendinde bazı şeyleri hatalı görmeyebilirsin ama bir de kıza sormamız lazım dört dörtlük müsün ?

fikrini sormuşsun söylemiş yani sana göre zor olan birşey ona göre sıradan olabilir.sevgilinize takacağınıza gelip dürüstçe fikrini söyleyen "yakın" arkadaşa takmanız tuhaf.rencide olacağın konuda kimsenin fikrini sorma o zaman.belliki kendi fikriniz için onaylama erkek arkadaş baskısı içinde kızdan ah vah beklediniz olmayınca kız tüh kaka.

Ceylinimdeceylinim biz yakın arkadaş değilmişiz haberin olsun

Arkadasiniz cok eglenceli birisine benziyor. Keske benim de oyle arkadaslarim olsa. Sizin gibi espriden anlamayan hayati asiri ciddiye alan sikici birisiyle hala arkadaslik kurdugu icin opup basiniza koymaniz lazim onu. Bence arkadasliginizin bitmesi sadece sizin icin kayip olacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…