- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Anlatmamam gerekir tabiki o an çok moralim bozulduE ama sende kasinmissin derler. Bu anlatılır mi hiç ne münasebet? Ay adamı șutlaman gerekirken üstüne başkalarına da konuyu anlatıyorsun. Yarın o da başkalarına anlatırsa ne olacak?
erkek arkadaşını tarif etmenden tanıdım seni.eski konularına da baktım da bence arkadaşında bir sorun yokMerhaba erkek arkadaşım cinsellik konusunda biraz düşkün her seferinde daha ileriye gitmek istiyor ama ben istemediğimi söylüyorum ona göre normalmiş iki senelik bir ilişkide neyse yine bir gün bu nedenle canım sıkkın erkek arkadaşımla görüştükten sonra yakın arkadaş sandığım kızı aradım durumu anlattım normalde anlatmam doldum biraz o gün arkadaşımda aman boşver ver gitsin dedi bana nasıl salak gibi hissettim anlatamam beni anlamadıysa arkadaş diyemem artık ona aklıma geliyor sinirlerim alt üst oluyor üstelik şakası bile kötü rencide eden bir söz sizce böyle arkadaş olur mu
Bende aramıyorum artık arasada açmamKimse anlamamış ama ben sizi anladım. Derdimi anlattığım insanın, "Aman boşver takma kafana" gibi baştan savma laflar söylemesini hiç sevmem. Mucizeler yaratmasını beklemiyorum elbette ama arkadaş dediğin en azından derdinle ilgilenir. Ben şahsen böyle insanlarla arkadaşlık yapmıyorum.
Merhaba erkek arkadaşım cinsellik konusunda biraz düşkün her seferinde daha ileriye gitmek istiyor ama ben istemediğimi söylüyorum ona göre normalmiş iki senelik bir ilişkide neyse yine bir gün bu nedenle canım sıkkın erkek arkadaşımla görüştükten sonra yakın arkadaş sandığım kızı aradım durumu anlattım normalde anlatmam doldum biraz o gün arkadaşımda aman boşver ver gitsin dedi bana nasıl salak gibi hissettim anlatamam beni anlamadıysa arkadaş diyemem artık ona aklıma geliyor sinirlerim alt üst oluyor üstelik şakası bile kötü rencide eden bir söz sizce böyle arkadaş olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?