Yakın arkadaşım eski hoşlandığım çocukla çıkmaya başladı

Neden her konu açıldığında konu sahibine illa atarlanan kişiler oluyor gerçekten anlamış değilim. Konuya gelecek olursak ben olsam güvenemezdim bir daha arkadaşıma,evlenmiş olsam eşimle bile görüşmesini istemezdim.Soğurdum fazlasıyla ve eskisi gibi olmazdı.

Yakın arkadaşınız, sandığınız kadar da yakın değilmiş size. Arkadaşlığınızı devam ettirirseniz size onunla olan ilişkisinden bahsetmeye başlayacak ve ne kadar da sadece hoşlanma olmuş olsada canını acıtacak bu durum sizin. Boşverin.

Arkadaşlar çıkmaza düştüğüm bir konu var sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum,
sekiz senedir tanıdığım kız arkadaşım iki yıl önce hoşlandığım çocukla sevgili oldu. Bunuda kendisi arayıp bana anlattı benden duymanı istedim insan kimi seveceğini seçemiyor. Sana karşı mahçubum ama senin arkadaşlığını kaybetmek istemem dedi. Bende biraz düşünüp sağlıklı karar vermek istediğimi benimde onu kaybetmek istemediğimi ama bu olayın zor bir durum olduğunu söyledim. Sonra ben kendimce görüşmemenin daha doğru olacağı kanısına vardım her iki taraf içinde ve bu insanı hiç aramadım. 15 gün sonra kız arkadaşım beni tekrar aradı ve ben seni özledim arkadaşım lütfen benimle görüşmeyi kesme gibilerinden konuştu . Bende gerçek düşüncelerimi ona açıkça anlattım ama o ısrarcı davrandı ve tekrar düşünmemi istedi. Düşündüğümde bir taraftan bu insan bana 8 sene boyunca hiçbir yanlışta bulunmadı diyorum, bir taraftanda benim o insandan hoşlandığımı biliyordu bunu nasıl yapar diyorum, bir taraftanda ama ben bu çocukla zaten bi ilişki yaşamadım zaten üstünden 2 sene geçmiş diyorum. Arkadaşımın böyle bişey yapmış olması biraz beni ona karşı soğuttu ama insan kimi seveceğini de seçemiyor açıkçası karar veremiyorum doğry olan ne görüşmemmi yoksa görüşmeyi kesmekmi.
bende aynı durumdayım ama fark hoşlanan en yakın arkadaşım vefat etti. sonra biz sevgili olduk. ve zaman zaman vicdan yapıyorum doğru mu bu die.

Bana ters boyle seyler. Ben arkadasligimi keserdim. Dunyada erkek mi bitti de sizin oncesinde hoslanip, hatta hakkinda arkadasinizla zamaninda birseyler paylastiginiz adami secmis. En bastan hic konusmayip, bu durumu ilerletmemeliydi.
Zaten daha da ilerlerse onlarin iliskisi, sizin arkadasliginiz yine saglikli bir levelde kalmayacak bence. Birseyler senin zoruna gidebilir 'neden bunlari benimle yasamamisti, neden benle olmamisti' gibi. Bir yandanda arkadasin kiskanclik nobetlerine girebilir. Zaten sen onu hayatindan cikarmasan, bir sure sonra o seni adamla iliskisinin sagligi icin hayatindan cikarir

Ve onla iliskisi bitse bile belki sizin next iliskinize de goz diker, ilerideki kocaniza da, bosansaniz, ayrilsaniz o adamlara da. Bir kez yapan yine yapar

Insan 2 seneye eski kocasinin ruhuna fatiha okur, hoslanilan gencin adini hatirlamaz.
Buna arkadaslik bitirilir mi, yaziktir.

Karşılaşınca merhaba merhabadan öteye geçmezdim sanırım
Hepten yüzüme bakmayacak kadar ilişkiyi koparmayı bir erkek -ya da kız fark etmez- için gereksiz bulurdum sanırım

Bir de hoşlanmanın deresi de önemli öyle bir uğradı geçti tarzında hoşlanmaysa umursamaz arkadaşlığımı devam ettirirdim
Ama sağlam aşıktıysam yukarı da yazdığım gibi yapardım

Bana normal geldi. Aranizda bir şey de gecmemis çocukla, neden birlikte olmasınlar ki?
Bi de 2 sene olmuş yani ne bu takinti, aranızda bisry geçse bile 2 seneye unutulurdu

Arkadaşlar çıkmaza düştüğüm bir konu var sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum,
sekiz senedir tanıdığım kız arkadaşım iki yıl önce hoşlandığım çocukla sevgili oldu. Bunuda kendisi arayıp bana anlattı benden duymanı istedim insan kimi seveceğini seçemiyor. Sana karşı mahçubum ama senin arkadaşlığını kaybetmek istemem dedi. Bende biraz düşünüp sağlıklı karar vermek istediğimi benimde onu kaybetmek istemediğimi ama bu olayın zor bir durum olduğunu söyledim. Sonra ben kendimce görüşmemenin daha doğru olacağı kanısına vardım her iki taraf içinde ve bu insanı hiç aramadım. 15 gün sonra kız arkadaşım beni tekrar aradı ve ben seni özledim arkadaşım lütfen benimle görüşmeyi kesme gibilerinden konuştu . Bende gerçek düşüncelerimi ona açıkça anlattım ama o ısrarcı davrandı ve tekrar düşünmemi istedi. Düşündüğümde bir taraftan bu insan bana 8 sene boyunca hiçbir yanlışta bulunmadı diyorum, bir taraftanda benim o insandan hoşlandığımı biliyordu bunu nasıl yapar diyorum, bir taraftanda ama ben bu çocukla zaten bi ilişki yaşamadım zaten üstünden 2 sene geçmiş diyorum. Arkadaşımın böyle bişey yapmış olması biraz beni ona karşı soğuttu ama insan kimi seveceğini de seçemiyor açıkçası karar veremiyorum doğry olan ne görüşmemmi yoksa görüşmeyi kesmekmi.

Ayyy nekadar dramayı seviyorsunuz.
İki sene geçmiş, aranızda hiçbirşey olmamış.
Bence görüşmeyin kızla, kızada yazık.

Aranızda ilişki yaşansa neysede yaşanmamış bence gerek yok bitirmeye ama o sizin bir zamanlar hissettiğiniz duyguları bildiğine göre belki o zamanla rahatsız olur bitirir.

Insan 2 seneye eski kocasinin ruhuna fatiha okur, hoslanilan gencin adini hatirlamaz.
Buna arkadaslik bitirilir mi, yaziktir.
nasil ya, en yakin dediginiz arkadasiniz 2 sene once bosandiginiz esinizle beraber olup guzel bir iliski yasamaya baslasa ne yaparsiniz yani, hic etkilenmez misiniz? Anlayamadim yorumu

Ben bu kafayı anlamıyorum. Eskiden birinden hoşlanmışsınız eeee artık adam dokunulmaz mı çevrenizdeki insalar için, damgaladınız mı adamı tapuladınız mı? Bu nasıl bir kıskançlık? Bir de eski eşiniz sevgiliniz olsa belki neyse dicem ama arada bişey bile geçmemiş, bence siz onunla bir şey yaşayamadınız ama arkadaşınız karşılık aldı diye kıskanıyorsunuz. Adam sizin değil sonuçta ve bu durumda isteyen onunla ilişkisini yaşar burda yapacağınız max şey belki o adamla sizin hiç Yanyana gelecek ortama girmemek. Ama arkadaşınızın suçu yok mide bulanacak soğunacak vs

Back
X