Yakın arkadaşım eski hoşlandığım çocukla çıkmaya başladı

30 yaşımı doldurmak üzereyim, hayatımda asla kimsenin hoşlandığı çocuğa yan gözle bakmadım. Arkadaşımız basit bir hoşlantı gibi de anlatsa o kişi benim için enişte adayı olur, ya da tasvip etmiyorsam kusurlarını söylerim, ama yine konuşmam. O kişi benim önceden arkadaşımsa da arkadaşım kalır. Arkadaşınızı iyi niyetli olsaydı ama yüz vermezdi, adam ona ilgisini belli edince sizi arar, böyle böyle benden hoşlanıyor haberin olsun derdi. Bu kız tamamen sinsice konuşup sevgili olmuş ondan sonra söylüyor. Ben olsam güvenmem.

Burada o arkadaş o çocukla ilk iletişime geçtiğinde açık yüreklilikle durumu anlatsa, kabul edilebilir bir durum olarak belki görülebilir ama sevgili olana kadar birşey söylememesi gerçekten irite edici. İş flörtte kalsa ruhunuz bile duymayacaktı. Ben olsam bir daha güvenemezdim.

Yukarıda aynı yorumu yazdım, eski cevaplarda kendimin ki gibi cevap arıyordum. Kimi arkadaşlar sevgili değilmişsiniz, olabilir demişler, bana ters ama saygı duyarım. Ancak bu söylememe konusu hiç güvenilir değil.

Arkadaşlar çıkmaza düştüğüm bir konu var sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum,
sekiz senedir tanıdığım kız arkadaşım iki yıl önce hoşlandığım çocukla sevgili oldu. Bunuda kendisi arayıp bana anlattı benden duymanı istedim insan kimi seveceğini seçemiyor. Sana karşı mahçubum ama senin arkadaşlığını kaybetmek istemem dedi. Bende biraz düşünüp sağlıklı karar vermek istediğimi benimde onu kaybetmek istemediğimi ama bu olayın zor bir durum olduğunu söyledim. Sonra ben kendimce görüşmemenin daha doğru olacağı kanısına vardım her iki taraf içinde ve bu insanı hiç aramadım. 15 gün sonra kız arkadaşım beni tekrar aradı ve ben seni özledim arkadaşım lütfen benimle görüşmeyi kesme gibilerinden konuştu . Bende gerçek düşüncelerimi ona açıkça anlattım ama o ısrarcı davrandı ve tekrar düşünmemi istedi. Düşündüğümde bir taraftan bu insan bana 8 sene boyunca hiçbir yanlışta bulunmadı diyorum, bir taraftanda benim o insandan hoşlandığımı biliyordu bunu nasıl yapar diyorum, bir taraftanda ama ben bu çocukla zaten bi ilişki yaşamadım zaten üstünden 2 sene geçmiş diyorum. Arkadaşımın böyle bişey yapmış olması biraz beni ona karşı soğuttu ama insan kimi seveceğini de seçemiyor açıkçası karar veremiyorum doğry olan ne görüşmemmi yoksa görüşmeyi kesmekmi.
arkadaşınız bu insandan hoşlandığınızı biliyormuydu ? bu önemli bence eğer biliyorsa ve bunu bile bile onunla birlikte olmuşsa ben olsam görüşmem birdaha o arkadaşla erkek kıtlığımı geldide gidip onu buldu

Gorus bence.
Cunku soyle dusun, erkekler bu tarz konularda bir kiz icin arkadasligini bozmaz sen neden sevgilin bile olmayan bir erkek icin arkadasligini bozuyorsun ? Bosver zaten cocukla aranda birsey gecmemis
VALLA bozuyo erkekler..
Benim yüzümden konusmayan böyle 3-4 erkek var birbiriyle. Ben sebebi yillar sora ögrendim yani..
ve cevremden de böyle hikayeler cok duydum, kiz mevzusu diyip geciyolar..
benim basima bi kez geldi butip bi olay, olay geceli 18 sene oldu kizi hala affedemedim, cocugu affettim. 32 yasindayim siz dusunun...

Zor bir durum gerçekten, eğer hala o kişiye karşı hisleriniz varsa ve arkadaşınız da bunu bilmesine rağmen konuşmaya başladıysa çok yanlış yapmış. Kaç yıllık arkadaşınız gün gelicek ikisiyle aynı ortamda bulunmak zorunda kalıcaksınız, gerçekten kötü bi durum. Ama şayet sizin o beyfendiye karşı artık hisleriniz yoksa, umursamayacaksanız onları bir arada görmekten, arkadaşınızı harcmayın bence. Ha bu durumda da bana kalırsa arkadaşınızın davranışı yanlış ama, artık tercih size kalıyor.

Arkadaşlar çıkmaza düştüğüm bir konu var sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum,
sekiz senedir tanıdığım kız arkadaşım iki yıl önce hoşlandığım çocukla sevgili oldu. Bunuda kendisi arayıp bana anlattı benden duymanı istedim insan kimi seveceğini seçemiyor. Sana karşı mahçubum ama senin arkadaşlığını kaybetmek istemem dedi. Bende biraz düşünüp sağlıklı karar vermek istediğimi benimde onu kaybetmek istemediğimi ama bu olayın zor bir durum olduğunu söyledim. Sonra ben kendimce görüşmemenin daha doğru olacağı kanısına vardım her iki taraf içinde ve bu insanı hiç aramadım. 15 gün sonra kız arkadaşım beni tekrar aradı ve ben seni özledim arkadaşım lütfen benimle görüşmeyi kesme gibilerinden konuştu . Bende gerçek düşüncelerimi ona açıkça anlattım ama o ısrarcı davrandı ve tekrar düşünmemi istedi. Düşündüğümde bir taraftan bu insan bana 8 sene boyunca hiçbir yanlışta bulunmadı diyorum, bir taraftanda benim o insandan hoşlandığımı biliyordu bunu nasıl yapar diyorum, bir taraftanda ama ben bu çocukla zaten bi ilişki yaşamadım zaten üstünden 2 sene geçmiş diyorum. Arkadaşımın böyle bişey yapmış olması biraz beni ona karşı soğuttu ama insan kimi seveceğini de seçemiyor açıkçası karar veremiyorum doğry olan ne görüşmemmi yoksa görüşmeyi kesmekmi.

Görüşmezdim net
Nedenine gelince, biraraya gelince, aynı ortama girince, karşılaşınca ister istemez hissettirecek sana zamanında ondan hoşlandığını, belki kıskançlık yapacak, istemeden de olsa aranızda her zaman bir gerilim olacak, sen sürekli o çocukla ilgilenmediğini ispata mecbur hissedeceksin kendini ne gerek var bunlara

Yukarıda aynı yorumu yazdım, eski cevaplarda kendimin ki gibi cevap arıyordum. Kimi arkadaşlar sevgili değilmişsiniz, olabilir demişler, bana ters ama saygı duyarım. Ancak bu söylememe konusu hiç güvenilir değil.
Yani ben olayı bazı arkadaşların gördüğü gibi olay adamı rezerve mi ettin, nasıl olsa birşey yaşamamışsın bunun için insan 8 yıllık atkadaşını bırakır mı olayı değil. Bir insan benim 8 yıllık dostumsa o adamla ilk iletişime geçtiğinde benimle konuşmalı anlatmalıydı. Orada o kızın yaptığı sadece kendini aklayıp iyi arkadaş pozu kesmek, sonuçta bunlar bir günde konuşmaya başlayıp hadi sevgili olalım demediler. Yani buda olay erkek değil güven olayı ben arkamdan iş çeviren bir arkadaşıma güvenmezdim. Ayrıca ne demek dışarda görüşürüz , orada o kız konu sahibine mi yoksa sevgilisine mi güvenmiyor. Erkek arkadaşı ile aynı ortama sokmak istemediği bir insanla neden illa görüşelim kafası. Muhtemelen konu sahibinin ortak başka yakın arkadaşları da biliyor onlara karşı zor durumda kalmamak için bu kadar ısrar bence. Yanlış anlaşılmasın bu duruma karşı değilim ama başından itibaren şeffaf olunsaydı iyi niyetli bulurdum ama sevgiliyi garantiye aldıktan sonra gösterilen dürüstlük bana gerçek gelmedi.

Bana ters bir durum...

Lise son da staj yaptığımız yerde bir sürü stajer vardı. Oraya bir genç de iş için ara ara geliyordu. Bakışıyorduk hep, ilk aşk gibi birşey. Kalpler kelebek edası :KK66:

Orada benim gibi staj yapan bir kız vardı. Ben bu gence aşık oldum diyince ben kendimi geri çekmiştim. Kızla 3 aydır oradaydık henüz.

Genç bana baktıkça ben bakmıyordum. Şakayla karışık bana takılıyordu. Bense uzak durdum devamlı. Çocuk da istenmediğini anlayınca yaklaşmadı bana.

Sonra ne mi oldu. Bu staj yapan kızın meğer asker de sevgilisi varmış. Bakıştığım gençden ışık göremedi tabi, sonra başka birine tutuldu. Aradan yıllar geçti o asker çıktığıyla evlenmiş.

Yıllar önce olmuştu bu gençlik işte :KK66:

8 yıllık bir arkadaşlık söz konusu olsa, başımı çevirip bakmazdım..... Yani yine ters bir durum olarak görüyorum bu yaşımda. :KK66:
Verdiğiniz örnekten sonra nasıl ters bir durum olduğunu düşünüyorsunuz ki

Sekiz senelik bir dost madem nasıl sizin hoşlandığınız birine aşık olup bir yolunu bulup onunla sevgili olabiliyor? Nasıl sizin sevdiğiniz birine o gözle bakabiliyor?
Siz hiç mi ona hoşlandığınız zaman o çocuk hakkında konuşmadınız aşkınızı anlatmadınız? Bence arkanıza bile bakmadan kaçın nasıl bir insanlık bu anlamıyorum.

Aranızda birşey gecmediyse bence sorun olmaz. E hala hoşlanti vs varsa orası ayrı tabi. Ama kız sana karşı açık olmuş ve bence bu çok güzel bir hareket

Bana ters bir durum...

Lise son da staj yaptığımız yerde bir sürü stajer vardı. Oraya bir genç de iş için ara ara geliyordu. Bakışıyorduk hep, ilk aşk gibi birşey. Kalpler kelebek edası ;)

Orada benim gibi staj yapan bir kız vardı. Ben bu gence aşık oldum diyince ben kendimi geri çekmiştim. Kızla 3 aydır oradaydık henüz.

Genç bana baktıkça ben bakmıyordum. Şakayla karışık bana takılıyordu. Bense uzak durdum devamlı. Çocuk da istenmediğini anlayınca yaklaşmadı bana.

Sonra ne mi oldu. Bu staj yapan kızın meğer asker de sevgilisi varmış. Bakıştığım gençden ışık göremedi tabi, sonra başka birine tutuldu. Aradan yıllar geçti o asker çıktığıyla evlenmiş.

Yıllar önce olmuştu bu gençlik işte ;)

8 yıllık bir arkadaşlık söz konusu olsa, başımı çevirip bakmazdım..... Yani yine ters bir durum olarak görüyorum bu yaşımda. ;)
Sfsfa

Verdiğiniz örnekten sonra nasıl ters bir durum olduğunu düşünüyorsunuz ki
Ters işte. Daha üç aylık tanıdığım bir kız benden önce davranıp ben ondan hoşlanıyorum dediği an kendimi geri çektim. Çocuğun bana ilgisi varken ben iteledim. Sırf kıza ayıp olmasın diye. Neyini anlamadınız ki?

Yaa biz genciz. Her an herkes herkesten hoşlanabilir. Bu coook normal degil mi?
Kalbin hizli pompalandigi yaslar. Bugun hoslanirsin, yolunu gozlersin. Yarin gorunce 'ayy zevkime s.cayim' dersin.
Benim de üni yillarinda hoslandigim bir cocuk vardi. Hatta arkadas cevreme de anlatmistim. Onun icin bir şarki nakarati yazmistim (sarkastik bir sarkiydi) Flort ediyor gibiydik ama oyle aramizda birsey olmamamisti
Sonuc olarak aradan gecen 8-10 yilda o gunleri,hislerimi hatirlamiyorum bile. Ailecek cektigi fotoları likelıyorum :)) gerçekten ona karsi tüy kadar hissim kalmadi, gecmis yillarda birlikte zaman gecirdigim , eglenceli bir arkadas sadece
Eminim kiz arkadasin onla cikmasa bir 8-10 yil sonra adini bile hatirlamazdin. Simdi baskasi alinca degere binmis gibi geldi.
Bence bosu bosuna abartiyorsun. Belki de ilk basta icten ice hoslanan o arkadasindi,sen dile getirdiğin icin sessiz kaldi.
Hepimizin sevgilisi-kocasi birilerinin eski hoslandigi çocuk degil mi neticede :))

Ters işte. Daha üç aylık tanıdığım bir kız benden önce davranıp ben ondan hoşlanıyorum dediği an kendimi geri çektim. Çocuğun bana ilgisi varken ben iteledim. Sırf kıza ayıp olmasın diye. Neyini anlamadınız ki?
İşte hata etmişsiniz 3 aylık tanıdığınız kızın umrunda bile olmamış. Bazen fazla duyar bizim mutluluğumuzu engeller hiç gerek yok

İşte hata etmişsiniz 3 aylık tanıdığınız kızın umrunda bile olmamış. Bazen fazla duyar bizim mutluluğumuzu engeller hiç gerek yok
Ama benim yapım bu. Bak o zaman lise 3 e gidiyordum. Şimdi 38 yaşındayım yine bu şekilde düşünüyorum. Başkasının aşık olduğu kişi, beni ilgilendirmezdi.

Ama benim yapım bu. Bak o zaman lise 3 e gidiyordum. Şimdi 38 yaşındayım yine bu şekilde düşünüyorum. Başkasının aşık olduğu kişi, beni ilgilendirmezdi.
Bende konu sahibi yanlış etkilenmesin diye alıntıladım yoksa herkesin yapısı farklı tabii ki. Bana da aşık olan insanlar var bu mantıkla kimsenin bana yaklaşmaması gerekiyor ya da sevgilime aşık olan insanlar vardı yapacak bi şey yok bir insanı 1000 kişi ister 1 kişi alır

Back
X