- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
18 gibi yazıyorsun. Yasından emin olmadan yazmak istemedim oyuzden sordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18 gibi yazıyorsun. Yasından emin olmadan yazmak istemedim oyuzden sordum
Evet buda doğru , birde görüşmediğimizi duyarsa o çocuk kendisini bişey sanıp havaya giricekGorus bence.
Cunku soyle dusun, erkekler bu tarz konularda bir kiz icin arkadasligini bozmaz sen neden sevgilin bile olmayan bir erkek icin arkadasligini bozuyorsun ? Bosver zaten cocukla aranda birsey gecmemis
aman kuzum bosver ya sen arkadasligini kimse icin bozma yasin kac bilmiyorum ama ilerde bunu daha iyi anlicaksinEvet buda doğru , birde görüşmediğimizi duyarsa o çocuk kendisini bişey sanıp havaya giricek
Neden böyle düşündünüz18 gibi yazıyorsun. Yasından emin olmadan yazmak istemedim oyuzden sordum
28 yaşındayımaman kuzum bosver ya sen arkadasligini kimse icin bozma yasin kac bilmiyorum ama ilerde bunu daha iyi anlicaksin
Kızın vicdan azabı cektıgını dusunmen, ileride dısarda gorusecek olmanız Facebook a Instagram a foto atmaz o öyle biri değil demenNeden böyle düşündünüz
Gurursuz görünürmüyüm pekiArada kaldım emin olamadım. Ama 2 sene önce sadece bir hoşlantı. 8 yıllık dostluk bitmemeli
Eğer bu adama karşı hisleriniz varsa kesinlikle gorsmeyin. Ayrıca sanırım ben de olsam gorusmezdim arkadaşıma karşı herhangi bi nefret vs duymazdim ama hissizlesirdim. Gorusmeyelim vs demezdim belki ama zamanla tamamen kopardim. Ben hiç bi şeye büyük tepkiler veren bi insan değilim buna da çok büyük bi tepki vermezdim . Neticede çocukla bi yasanmisligim yok hatta onun haberi bile yok çok üstünde bdurmazdim ama dediğim gibi uzaklasirkmArkadaşlar çıkmaza düştüğüm bir konu var sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum,
sekiz senedir tanıdığım kız arkadaşım iki yıl önce hoşlandığım çocukla sevgili oldu. Bunuda kendisi arayıp bana anlattı benden duymanı istedim insan kimi seveceğini seçemiyor. Sana karşı mahçubum ama senin arkadaşlığını kaybetmek istemem dedi. Bende biraz düşünüp sağlıklı karar vermek istediğimi benimde onu kaybetmek istemediğimi ama bu olayın zor bir durum olduğunu söyledim. Sonra ben kendimce görüşmemenin daha doğru olacağı kanısına vardım her iki taraf içinde ve bu insanı hiç aramadım. 15 gün sonra kız arkadaşım beni tekrar aradı ve ben seni özledim arkadaşım lütfen benimle görüşmeyi kesme gibilerinden konuştu . Bende gerçek düşüncelerimi ona açıkça anlattım ama o ısrarcı davrandı ve tekrar düşünmemi istedi. Düşündüğümde bir taraftan bu insan bana 8 sene boyunca hiçbir yanlışta bulunmadı diyorum, bir taraftanda benim o insandan hoşlandığımı biliyordu bunu nasıl yapar diyorum, bir taraftanda ama ben bu çocukla zaten bi ilişki yaşamadım zaten üstünden 2 sene geçmiş diyorum. Arkadaşımın böyle bişey yapmış olması biraz beni ona karşı soğuttu ama insan kimi seveceğini de seçemiyor açıkçası karar veremiyorum doğry olan ne görüşmemmi yoksa görüşmeyi kesmekmi.
Amacım fikir almaktı çünkü insan kendi başına gelen bir olaya sağlıklı bakamıyor bu sebepten 3. Kişilerden fikir almak istedim ama siz bunu yanlış anlayıp benim amacımı sorgulamaya başladınız. Bende sizi anlayamadım şuanKızın vicdan azabı cektıgını dusunmen, ileride dısarda gorusecek olmanız Facebook a Instagram a foto atmaz o öyle biri değil demen
Arkadasın serefsızmıs daha acıgı. Neti bu yani.
Senin amacın ne suan?
Hislerim yok kesinlikle , ama arkadaşıma karşı kırıldım sadeceEğer bu adama karşı hisleriniz varsa kesinlikle gorsmeyin. Ayrıca sanırım ben de olsam gorusmezdim arkadaşıma karşı herhangi bi nefret vs duymazdim ama hissizlesirdim. Gorusmeyelim vs demezdim belki ama zamanla tamamen kopardim. Ben hiç bi şeye büyük tepkiler veren bi insan değilim buna da çok büyük bi tepki vermezdim . Neticede çocukla bi yasanmisligim yok hatta onun haberi bile yok çok üstünde bdurmazdim ama dediğim gibi uzaklasirkm
Bence bırak gitsinler hayatındanHislerim yok kesinlikle , ama arkadaşıma karşı kırıldım sadece
Zaten eskisi gibi olamaz heralde arkadaşlığımızBence bırak gitsinler hayatından
Arkadaşlar çıkmaza düştüğüm bir konu var sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum,
sekiz senedir tanıdığım kız arkadaşım iki yıl önce hoşlandığım çocukla sevgili oldu. Bunuda kendisi arayıp bana anlattı benden duymanı istedim insan kimi seveceğini seçemiyor. Sana karşı mahçubum ama senin arkadaşlığını kaybetmek istemem dedi. Bende biraz düşünüp sağlıklı karar vermek istediğimi benimde onu kaybetmek istemediğimi ama bu olayın zor bir durum olduğunu söyledim. Sonra ben kendimce görüşmemenin daha doğru olacağı kanısına vardım her iki taraf içinde ve bu insanı hiç aramadım. 15 gün sonra kız arkadaşım beni tekrar aradı ve ben seni özledim arkadaşım lütfen benimle görüşmeyi kesme gibilerinden konuştu . Bende gerçek düşüncelerimi ona açıkça anlattım ama o ısrarcı davrandı ve tekrar düşünmemi istedi. Düşündüğümde bir taraftan bu insan bana 8 sene boyunca hiçbir yanlışta bulunmadı diyorum, bir taraftanda benim o insandan hoşlandığımı biliyordu bunu nasıl yapar diyorum, bir taraftanda ama ben bu çocukla zaten bi ilişki yaşamadım zaten üstünden 2 sene geçmiş diyorum. Arkadaşımın böyle bişey yapmış olması biraz beni ona karşı soğuttu ama insan kimi seveceğini de seçemiyor açıkçası karar veremiyorum doğry olan ne görüşmemmi yoksa görüşmeyi kesmekmi.
Üniversitede benim arkadaşımla görüşmek isteyen sınıf arkadasım, 2 sene Sonra bu sefer benle görüşmek istedi. Arkadasım çocuğu istemedi ama buna rağmen ben de çocukla görüşmedim.. Cünkü doğru bulmadım. Görüsmüs olsaydım belki de evliydik simdi cünkü çocuk ciddiydi. Dediğim gibi ben de olsam görüşmezdim arkadaslaArkadaşlar çıkmaza düştüğüm bir konu var sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum,