Yakın arkadaşım

Ben de oyleyim evde ne varsa ortaya dokerim neredeyse cigerimi cikarip pisiricem. Ama daha da yetersiz gibi gelir dönup dönüp bir isteginiz var mi derim karsidakiler memnun olsun isterim. Bence rahatsizlik duyma o rahatsiz olsa o kadar yiyecek hazirlamaz zaten. Hosuna gidiyordur. Sen de cok zahmet verdigimden gelmek istemiyorum de belki azaltir.

Çok büyük derdiniz gerçekten:) değer veriyor size bundan dolayı memnun olun eminim karşılığını beklemiyordur bana çok iyi niyetli ve zevk alarak hazırlık yapıyor gibi geldi:)

Bencede iyi niyetli kimi insan oyle oluyor benim kuzenimde oyle bugun oradaydik onumuzden sofra kalkmadi yapmadigi sey kalmamis yemekten catladik diyebilirim

Aniden gitsek bile oyledir zevk alıyorum yapmaktan diyor yedirmekten cok hoslaniyor o bizlere gelirken bile yapar getirir birde ordan eve dönerken posetlere saklama kaplarına koyar bize verir

Seni cagirabilir de eşini niye davet ediyor anlamadım.bayan olarak siz birbirinize gidin ama eşlerinden gelmesi oturmaya falan hiç bana göre değil benim fikrim.

En sevmediğim şey bu olay. Ya yapma arkadaş bi çay koy
bi kek yapacaksan yap yeter yani. Mantı açmak nedir ya?
Bence uzun bir süre gitme ve neden gitmediğini de söyle açık açık. Bu kadar abartmaya da gerek yok her gittiğinde yemeğe de kalmak zorunda bırakmamalı. Emrivaki gibi bişey oluyor tamam sevdiğinden yapıyor olabilir ama abartmanın lüzümü yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…