Yakın arkadaşıma bebek görmeye giderken ne almalıyım ?

Beyazcicekkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2022
300
187
53
Erkek bebegi olucak ne alsam ? Altın almaya illa gerek var mı? Yakın arkadaşım ama şuan çalışmıyorum altını alamam. Onun dışında bebek kıyafeti filan mı alsam ebebek var aklımda takım mı alsam yoksa tek tek mi ne yapsam

Erkek bebegi olucak ne alsam ? Altın almaya illa gerek var mı? Yakın arkadaşım ama şuan çalışmıyorum altını alamam. Onun dışında bebek kıyafeti filan mı alsam ebebek var aklımda takım mı alsam yoksa tek tek mi ne yapsam
Merhaba arkadaşınızın ihtiyaçlarını biliyorsanız ona göre alabilirsiniz.alt üst zıbın takımı olabilir,tulum olabilir,battaniye tarzı birşeye ihtiyacı varsa öyle birşey olabilir,alt açma takımı olabilir,yaz ayına uygun ayına uygun kot slopet tarzı birşeyler olabilir,hediyenin her türlüsü makbuldür 😍 eminim aldığınız hediyeyi çok begenecektir. Bu arada e bebekte güzel ürünler var 🥰

Merhaba arkadaşınızın ihtiyaçlarını biliyorsanız ona göre alabilirsiniz.alt üst zıbın takımı olabilir,tulum olabilir,battaniye tarzı birşeye ihtiyacı varsa öyle birşey olabilir,alt açma takımı olabilir,yaz ayına uygun ayına uygun kot slopet tarzı birşeyler olabilir,hediyenin her türlüsü makbuldür 😍 eminim aldığınız hediyeyi çok begenecektir. Bu arada e bebekte güzel ürünler var 🥰
Teşekkür ederim ya aslında ihtiyaçlarını çoktan almıştır herşeyini dogdu bebek dogacak o yüzden bebek görmeye gittigimde hediyeyle birlikte gitmek istemiyorum ams bir çok çeşit var hangisini alsam bilemedim o saydıgınız şeyler filan dolu vardır çeşit çeşit almışlardır ailesiyle 😊

Teşekkür ederim ya aslında ihtiyaçlarını çoktan almıştır herşeyini dogdu bebek dogacak o yüzden bebek görmeye gittigimde hediyeyle birlikte gitmek istemiyorum ams bir çok çeşit var hangisini alsam bilemedim o saydıgınız şeyler filan dolu vardır çeşit çeşit almışlardır ailesiyle 😊
Anladım.sizin aldığınızin yeri bambaşka olur.❤️o zaman yapabiliyorsaniz dolar yapabilirsiniz ? İstedikleri gibi değerlendirebilirler.😍🥰

Anladım.sizin aldığınızin yeri bambaşka olur.❤️o zaman yapabiliyorsaniz dolar yapabilirsiniz ? İstedikleri gibi değerlendirebilirler.😍🥰
Yok o kadarda degil dolar filan 😅 zaten çalışmıyorum. O bir önceki yazdıgım mesajdada hediyeyle birlikte gitmek istemiyorum yazmışım ama istiyorum olucaktı 😊

Yurtdışında bebek bekleyenler ihtiyaç listesi hazırlıyor. Herkes bütçesine göre bir hediye seçebiliyor. Böylece gereksiz bir şey alınmamış oluyor. Bir şeye ihtiyacı olup olmadığını sorabilirsiniz, yoksa hediye kartı.

Ben e bebekten kart götürdüm birine

Dıgerine
bunun daha şık olanı vardı ona bebegın ismini ve dogum tarihini yaptırmıstım renk yazı sekli sekıller fılan eklenebılıyor

Cok yakın da olsa altın goturmuyorum

Bence oyuncak alın, oyuncaklar genelde sonraya bırakılıyor.değiştirme kartı da koyarsınız içine. Fotoğrafını paylaştığım oyuncak olabilir fiyatı uygun. Ya da ilk arabam diye bir şey var fiyatı uygun oluyor, az gelirse içine bez kitap ya da sesli kitap veya carioca nın boyalarından ekleyebilirsiniz. Bence kıyafet almayın gerçekten çok oluyor.illa kıyafet alacaksanız da bir yaş için falan alın. Ya da hediyenin yanına anne için güzel bir krem ya da banyo köpüğü falan alabilirsiniz. Not yazarsınız için bu taze anne keyif yapsın diye gibi. Krem ,banyo köpüğü, maskeden oluşan set almıştı arkadaşım bana.

Eklentiler

• Screenshot_20230717_232700_Chrome.webp
    Screenshot_20230717_232700_Chrome.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 72
Biraz bütçeye bağlı tabi. Normalde yakın arkadaşa altın. Ama o olmuyorsa ben olsam ihtiyacını sorar alırım.

Gram altının yarısı veya gram altının çeyreği? Zaten e bebekten takım alsan yakin arkadaşın çocuğuna yine gramın çeyreği kadar tutar bence. En azından kendisi istediği bir ihtiyacini alır bence.

Maddi durumunuz yoksa elbetteki altın takamazsiniz dedginiz gibi takım alabilirsiniz yada çok samimiyseniz valla sorar eksiğini alırdım ben 😅

Ben yakin arkadasima dogumunda 5li hastane cikisi, organik zibin, corap, bide suslu citcitli bodyler oluyor ya ondan almistim

O yüzden bende 10 dolar yapabilirsiniz demek istedim 🙈 hediyeye de herseyleri var diyince aklıma gelen çözüm yöntemi dolar oldu 🙈
Bende bu fikre katılıyorum doğum günlernde falan çda artık böyle 10-20 dolar veriyorum tatlı bir kutlama zarfına koyup. Bebeklerin kıyafet oyuncak zaten bir sürü oluyor hediye gelenler fazlanın fazlası oluyor. Birde öyle oyuncak giysi falanda ucuz değilki

Ayy bişey almayın münkünse 😀 ya altın verin yada para verin yeni doğum yapmış insana en güzel hediye bu. Ben bana gelen hediyelerin hepsini değiştirdim yada dolapta sattım😀 bu devirde en hora geçicek şey para çünkü herkesin zevkleri bir olmuyor

Hediye kartı bence de çok mantıklı. Ya para verin miktarını kendiniz belirleyin ya da kart bence. Çünkü her şeyi almıştır dediğiniz gibi. Bebekle birlikte masraf artıyor ve en çok paraya ihtiyaç oluyor.

Hediye kartı bence de çok mantıklı. Ya para verin miktarını kendiniz belirleyin ya da kart bence. Çünkü her şeyi almıştır dediğiniz gibi. Bebekle birlikte masraf artıyor ve en çok paraya ihtiyaç oluyor.
Durumları aslında o yüzden. Birde ben anı da kalsın istiyorum yani hediye oldugu için hep saklasın filan. Birde kışlık alsam olur mu belki hep yaz kıyafetleri almışlardır 6 aylık filan alsam abes olur mu?

Durumları aslında o yüzden. Birde ben anı da kalsın istiyorum yani hediye oldugu için hep saklasın filan. Birde kışlık alsam olur mu belki hep yaz kıyafetleri almışlardır 6 aylık filan alsam abes olur mu?

Bir sürü yenidoğan, 0-3 aylık kıyafetler alınmıştır. Siz ilerisine yatırım yapın, 6-9 ay gibi, 9-12 ay gibi. Bebekler çok çabuk büyüyor zaten =)

Back
X