Yakın arkadaşıma bebek görmeye giderken ne almalıyım ?

3 aylık yada 6 aylık olacağı mevsime uygun bi takım alabilirsiniz.Ailesi elbet almıştır herşeyini ama çeşit olur sizin aldığınız da.Bebek bezi alın malum en cok ona ihtiyaç duyuluyor 🤣

Erkek bebegi olucak ne alsam ? Altın almaya illa gerek var mı? Yakın arkadaşım ama şuan çalışmıyorum altını alamam. Onun dışında bebek kıyafeti filan mı alsam ebebek var aklımda takım mı alsam yoksa tek tek mi ne yapsam
Altın veya bi bebek mağazasından o altının değerinde hediye çeki alabilirsiniz. Kendi ihtiyaçlarına göre kullansınlar.
Ben bebeğim olduğunda gelen giysileri hiç giydirememiştim. İnsanın zevki başka oluyor veya bebekten hiç anlamayan biri alakasız bi eşya alıyor filan. Anne-babanın hiç işine yaramadığı gibi, boşuna masraf oluyor.

Şimdi aklıma geldi, Pınar Sibirsky diye bi uyku uzmanı var. Onun sitesinden "hediye uyku eğitimi" kartlarından alabilirsiniz.
4. aydan itibaren uyku zorlukları başlar, illa ki bi noktada ihtiyaç duyacaktır.

Durumları aslında o yüzden. Birde ben anı da kalsın istiyorum yani hediye oldugu için hep saklasın filan. Birde kışlık alsam olur mu belki hep yaz kıyafetleri almışlardır 6 aylık filan alsam abes olur mu?
O aylarda kaç aylık olacağını hesaplayarak alabilirsiniz tabii ki. Eğer vaktiniz varsa kadife ipten basit bir battaniye de görebilirsiniz çok yakınsanız. Hem ip kalın olduğu için hemen bitiveriyor hem de kışın çok kullanışlı tatlı oluyor

Back
X