- 11 Şubat 2018
- 536
- 848
- 23
- Konu Sahibi nedesembilemedimsimdi
-
Ortada hoş olmayan bir durum var.
Peş peşe 1000 kere bakmanin anlami yokki
Hem ekli de degil...
Bi süre hiç söz konusu etmeyin. Tamamen unutmuş gibi yapın. Ama bu arada çaktırmadan kontrollere devam edin. Isterseniz arkadaşınızla tekrar bir araya getirin. Bakışlarını tavırlarını gözlemleyin. O şekilde karar verin
Ne yapabilirim peki caktirmadan bu olay hakkinda sizce
Evet hoş olmayan seyler var. Sevgilin normalde merakli biri mi? Yoksa kimseyle ilgilenmeyip arkadasina mi bu merak?
Bi süre hiç söz konusu etmeyin. Tamamen unutmuş gibi yapın. Ama bu arada çaktırmadan kontrollere devam etsin. Isterseniz arkadaşınızla tekrar bir araya getirin. Bakışlarını tavırlarını gözlemleyin. O şekilde karar verin
Hayır asla.Peki arkadasima soylemeli miyim bu suphemi?
Ben olsam kıyameti koparırdım. Neden çünkü eşimin instagramı tamamen futbol üzerine. Onu bunu stalklamıyorken bir arkadaşımı özel olarak stalklaması telefonu parçalamam için yeterli sebep.
Allahtan eşin değil canım, yol vermek daha kolay olur. Hiç hoş değil yaptığı. Ne amaçla bakıyor neyi görmeyi hedefliyor kafam sorular.Ya bi onceki mesajda yazdim ben de. Benim sevgilimin de son aramalari genelde futbolcular ya da takim sayfalari falan olur. Hatta son haftalarda beni bile aratmamis sadece arkadasimi aratmis tek kadin oydu. Direkt inkar edince ustune dusmedim takinti yaptigimi anlamasin diye. Caktirmadan kontrol edicem ve tekrar 3lu bulusma ayarlicam sanirim
Hayır. Arkadaşın bilmemeli. Çünkü kız rahat edemez rahat davranamaz yanında. Bilmesi için bir sebep yok. En azından şimdilik yok.Evet bu mantikli. O gun hic suphelenmedigim icin aklima gelmedi sevgilim nasil konusuyor nasil bakiyor diye kontrol etmek. Sanirim tekrar 3lu bulusma ayarlayip caktirmadan tavirlarini incelemeliyim. Peki arkadasima soylemeli miyim bu suphemi?
Allahtan eşin değil canım, yol vermek daha kolay olur. Hiç hoş değil yaptığı. Ne amaçla bakıyor neyi görmeyi hedefliyor kafam sorular.
Bence de bir araya getirmek mantıklı ama arkadaşınıza bunu söylemeyin ve ondan eminseniz ona bir şey hissettirmeyin. Benim arkadaşım benimle ilgili böyle bir konuda şüphe etse çok üzülürdüm. Şuan bir sorun varsa bu erkek arkadaşınızdan kaynaklanıyor sonuçta.
Hayır. Arkadaşın bilmemeli. Çünkü kız rahat edemez rahat davranamaz yanında. Bilmesi için bir sebep yok. En azından şimdilik yok.
Bence de şüpheli bir durum söz konusu. Bir kere gördüğü birini farklı sosyal mecrâlardan bir kaç kere aratmasi normal değil. Arkadaşınızı beğenmiş olma ihtimali var ne yazık kiikisine de bir şey soylemeden gozlemleyin biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?