- 21 Haziran 2018
- 181
- 184
- 18
- Konu Sahibi nedesembilemedimsimdi
-
Arkadaşınıza birşey belli etmeyin. Kim bilir belki de bi dolapları çevirmeyi düşünüyorlar, siz bu şüphelerinizi söylerseniz sizin arkanızdan gülerek yaa böyle dedi vs diyip dalga bile geçer insanlar böyle olabiliyor. Tabi ben en kötü senaryoyu söylüyorum hiç birşey olmayacak da olabilirEvet bu mantikli. O gun hic suphelenmedigim icin aklima gelmedi sevgilim nasil konusuyor nasil bakiyor diye kontrol etmek. Sanirim tekrar 3lu bulusma ayarlayip caktirmadan tavirlarini incelemeliyim. Peki arkadasima soylemeli miyim bu suphemi?
Sevgilinizi en iyi tanıyan sizsiniz, burda herkes kendine göre yorum yapıyor . Eğer ki güveniyorsanız üstüne düşmeyin. Ben açıkçası sorardım sen neden arattin ki diye içimde tutamam öyle şeyleri.Yorumlariniz icin tesekkur ederim tek tek arkadaslar. Olay biraz degisti. sevgilime "biz D ile sinemaya gidicez cikista gel istersen hem bi kahve iceriz" dedim. Ben ikimiz cikariz diye dusunmustum neden d ile cikiyosun iptal et diye tutturdu! Hic aksam cikma planimiz yoktu ve d ile cikma diye tutturmasi beni cok gerdi cunku normalde asla planimi bozdurmaya calisan biri degill ilk defa boyle cocuk gibi davraniyo. Biz seninle plan yapmamistik ki nerden cikti bu dedim ben dusunmustum sana aksam soylucektim dedi. Bana inandirici gelmiyo garip gelen bi seyler var....
Arkadasiniz onu hatrlamamis mi peki acaba..yani bi iletisimleri olmus mu ki gecmisteOlayin asli astari şimdi çıktı arkadaslar. Senin D ile derdin ne yaa önce instagramda aratmana rağmen aratmadım diyosun şimdi de benim kızla buluşmama engel oluyosun hayırdır dedim
Meğer daha biz tanışmadan önce sevgilim swarmdan arkadasimi eklemiş. Ayni yerde checkin yapmişlar. Buluşunca da arkadaşım çok tanıdık geldiği için instagramına falan bakmış nerden tanıdığını hatirlamak için. Şimdi de o yüzden tekrar D ile yüzyüze gelmek istemiyormuş olur da D hatirlarsa mahçup olurmuş. Durum buymuş yani.
Swarmına actım baktım en son 2016da checkin yapmış yani bu olay 2016dan önce oluyor muhtemelen. Swarm Foursquare ile bağlantılı bi uygulama olduğu için foursquaredan da herkese acık bi şekilde kimin kimi eklediği gorulebiliyor. Açtım baktım gerçekten sevgilim arkadaşımı takip ediyor gözüküyor orda. Ama arkadaşım takip etmiyor şeklinde duruyor. (swarmda ekleme talebi gönderince foursquareda otomatik takip listesine alıyormuş. Arkadasım kabul etmedigi için arkadaşımın takip ettiklerinde sevgilim çıkmıyor ama sevgilimin foursquareinda arkadaşım takip ediliyor gözüküyor)
Sevgilim diyorum ama yaklaşık 10dk önce ayrıldigım için sanırım eski sevgilim yazmam gerekiyordu. Ellerim titriyor sinirden ağlamamak için zor duruyorum.
Bende eşimin arkadaşlarını stalklıyorum,ne var ne yok nasıl tipler diye. Ama o stalklasa işin rengi değişir sanırım sert tepkiler verirdim. Ki stalklancak tek bir tane bile arkadaşımı bırakmadığı için böyle birşey yapamaz.
Eski sevgilinde bayağı terbiyesizmiş,kız yüz vermediği için seninle çıkmıştır. İyiki ayrılmışsın boşver adam değilmiş.(Artık eski) sevgilim daha önce arkadasimi begendigi icin swarmdan eklemis. Ben tanistirinca hatirlamis kim oldugunu. Benden once arkadasimi gorup hoslanmis yani..Ayrildim ve cok uzgunum su an
Kendisi acik acik dedimi hoslandim ettim diye ya(Artık eski) sevgilim daha önce arkadasimi begendigi icin swarmdan eklemis. Ben tanistirinca hatirlamis kim oldugunu. Benden once arkadasimi gorup hoslanmis yani..Ayrildim ve cok uzgunum su an
Kendisi acik acik dedimi hoslandim ettim diye ya
kusura bakmayın ama ben neden ayrildığınızı çok anlayamadım(Artık eski) sevgilim daha önce arkadasimi begendigi icin swarmdan eklemis. Ben tanistirinca hatirlamis kim oldugunu. Benden once arkadasimi gorup hoslanmis yani..Ayrildim ve cok uzgunum su an
kusura bakmayın ama ben neden ayrildığınızı çok anlayamadım
arkadaşınızdan şuan hoşlanıyor mu?
bundan sonra o arkadasinizla gorusmelerinizde rahatsız olursunuz diye mi ayrıldınız ?
yada ona ilgisi olma ihtimaline karşı mı?
sizi sevmediğini mi düşünüyorsunuz
Yalnız çok fevri hareket ediyorsunuz.sonuçta onunla sizden önce bir münasebeti olmamış. Bir ilişki falan yaşamış değil. Kötü bir tesadüf olmuş ne yazık ki.swarmda insanlar tanışmak ,kiz ya da erkek arkadaş edinmek istiyorlar.bu sizinle çıktıktan sonra yaptığı bir şey olsa tamam olmazdı. Ama öncesinde olmuş.sevgilinizle sanırım başka aklınıza yatmayan şeyler de var ki,bu da tuzu biberi olmuş gibi.
biraz tuhaf ve can sıkıcı bir durum olduğunu kabul ediyorumBenden önce arkadaşımı beğenip hoşlanması benim ömür boyu aklımı kurcalar. Cünkü ben bu ocakta yüksek lisansı bitiriyorum ve sözlenmeyi planlıyorduk. Evlendiğimi düşünün, arkadaşım ve eşim sık sık aynı ortamda bulunacak ve benn esimin daha önce arkadasimi begendigini biliyorum. Surekli hala begeniyor mu, ona nasil bakiyor, nasil davraniyor diye kontrol edicem istemsiz olarak.
Kendi hayatimi zehir etmemek icin yolun basinda ayrilmaya kararverdim. Cok uzgunum ama omur boyu uzulmek istemiyorum.
Bir de ben arkadasimin bu konuyu hatirladigini dahi sanmiuorum ama sevgilim yillar sonra bile arkadasimi gorunce hatirlamis instadam stalklamis... baya etkilenmis olsa gerek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?