Yakın arkadaşımın benden gizlenen Bride to be'si

Ktrmtm

Değişik bir psikoloji, bir felsefe idiotloji.
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
3.838
7.276
158
28
Merhaba hanımlar,

Yakın zamanda bir arkadaşım evlenecek, ortak bir arkadaşımızdan yarın Bride etkinliği olduğunu öğrendim ancak ben davet edilmedim. Son zamanlarda sınava hazırlandığım için iletişimimiz sürekli değildi ama gördüğüm yerde bir şeye ihtiyacı olup olmadığını sorardım, hazırlıklar nasıl gidiyor sorar kolaylık dilerdim. Açıkçası kırıldım ve nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Bir hata mı yaptım diye sorguluyorum ama daha iki gün önce karşılaştık sarıldık gayet iyi konuştuk. Düğüne gitmek bile zulüm oldu bana çok kırıldım, nasıl davranmalıyım?

Güncelleme 5.sayfa

Son düzenleme:
Kınaya kesin gitmeyeceğim, düğüne de şahsen davet ederse sonlarına doğru gitmeyi düşünüyorum. Çünkü aynı kurumdayız ben ona şahsen davetiye verdim.

Demek ki düşündüğün kadar yakın değilmişsiniz. Bundan sonra ona göre davranırsın. Ben bi arkadaşımın böyle birkaç şeyine göz yumup yine de devam ediyordum arkadaşlığıma yıllarca. Sonra yaş 35 olunca bana bi aydınlanma geldi Artık bana bir kere bile bu tarz bisey yapan hiçbir arkadaşımi yakınimda tutmuyorum. 'arkadas' kategorisinden 'tanidik' kategorisine geçiriyorum. İlla tartışma yaşayıp yüzgöz olmaya gerek yok. İçimde kategorisini değiştirip ona göre davranıyorum. Tavsiye ederim...

Ya burada sürekli yapmak zorunda değil falan yazanlar oluyor da ben hic katılmıyorum. Bence hoş değil. Ha çağırmak istemeyebilir ona lafım yok ama düğüne de ben gitmem o zaman. Biri olsun biri olmasin kısmı yakin arkadaşlıkta yürümüyor. Akraba olunca baska tabii herkes kendi yakin çevresiyle bride ya da after yapsın denebilir ama yakın arkadaş neye batıyor da çağrılmıyorsa düğüne de çağırmasın.

Başlıkta yakın arkadaşım yazmışsınız konuda arkadaşım.. Sanırım okadar da yakın değildiniz üzgünüm ama. Hayalkırıklığınız çok normal. Ben de olsam üzülürdüm.
Aslında şöyle yakın sandığım arkadaşım yazmalıydım

Nasıl bir etkinlik olduğu çok önemli, az kişiyle sadece 3 5 10 kişi ile yapılacak bir etkinlikse bence sadece gördüğümde konuştuğum birini neden çağırayım. Düğün zaten çok masrafli birsey 1 kişinin masrafı bile bazen zorlayabilir. En yakınları ile olmak istemiş olabilir.

Düğüne gitmezdim. Neden davet etmemiş ki çok ayıp
Ben de bilmiyorum belki kusura bakma şu yüzden davet etmedim ama yarın Bride etkinliğim var dese bu kadar kırılmazdım, tamam sebebi var derdim. Anlardım yani.

Tabi ki düğüne gitmeyin

Ortak arkadaş 25 kişilik bir whatsapp grubuna eklendiğini, herkesin bir pasta börek yapıp getireceğini söyledi.

Gitme tabii ki seni bekarlığa vedaya bile çağırmayan kızın düğününe gidip bi de takı mı yapcan salla gitsin

Yani her arkadasini etkinlige cagirmak zor, o zaman dugunden farki kalmaz zaten. Az kisili en yakinlariyla yapacagi bir kutlamaysa cagirmamasi normal. Eger can ciğer, cok yakin arkadas degilseniz sadece en yakinlarini çağırmıştir.
Ama yedigi ictigi ayri gitmeyen bir arkadasinizsa ve kalabalik, sizden daha uzak arkadaslarinin oldugu bir kutlamaysa haklisiniz.

Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen biri değil ancak ortak arkadaşımla da yediği içtiği ayrı gitmeyen biri değil. Yani onu çağırırken beni çağırmamasını anlayamadım. Eğer bir problem varsa bride'ı öğrenmeden 2 gün önce görüp sohbet ettiğimizde güler yüz göstermeyip, sarılmayıp keşke sana şu yüzden kırıldım deseydi. 25 kişi çağırmış halihazırda zaten ama 26'ncıya yer kalmamış

Kırılman çok normal düğününe de kınasına da gitme tavrını koy

Kurumdan arkadaslarınız gıdıyor mu? Onlar gıderken sızı davet etmemısse ayıp etmıs. Bazıları cok yakın arkadasları ve akrabalarıyla yapıyor belkı oyle olabılır. Herkes pasta borek getırecekse ne gıbı yukunuz olabılır, Ayıp etmıs bence. Şahsi olarak davet etmezse gıtme. Gordugunde de merhabadan oteye gecme

Bilmiyorum storylerde görücem yarın. Gerçi benden gizlemezlerse.

Belki ortak arkadaşınızı daha çok seviyor ve önemsiyor sizinle ise iş yeri yakınlığı gibi birşey hani sosyal ilişkiler konuşmak zorundasın sahte sarılır da yani insanlar iktirecek halı yok elbet .İşin gerçeği etkinliğe sevdiği ve kendine yakın olduklarını davet etmiş ortak arkadaşınızla ilerde samimiyeti arttırabilir demekki sizi sadece düğüne çağırmak yeterli kategorisinde görüyor ben böyle şeylere bozulmuyorum öyleyse öyledir zaten bende onu o kategoride tutuyor olurdum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…