Eşim de damadın arkadaşı belki eşim gider düğüne ben hiç gitmem. Arkadaşı mutlaka çağırır diye düşünüyoruz ama bakalım 2 hafta kaldı henüz davetiyemi yokBen olsam düğüne gitmem ama yarın partiye giden arkadaşıma çeyreği veririm ve ona takmasını ve benim düğününe katılmayacağımı bu yüzden takıyı gönderdiğimi söylemesini isterim. Kudursun. Yani 25 kişiyi çağırıyor da sizi mi çağırmıyor? Resmen ibnelik kusura bakma. Böylesine ben de öyle yaparım.
Yakın arkadaşınız ise sebepsiz davet etmemezlik yapmaz bence. Konuşmanız gerekiyor, yanında olmak isterdim demek zor değil ama bu samimiyeti hak etmiyor diyorsan saçma bir bahane ile ben düğüne gitmezdim. Buarada yakın zamanda bride to be yapacaktım ve yakın bir arkadaşımı çağırmak içimden gelmedi bazen enerji bozuyor bazı insanlar ya yersiz eleştiriyordu vs. olabiliyor böyle şeyler.Ben de normalde lafımı esirgeyemem hiç söylerim böyle bir durumda ama şimdi söylersem iyi ki çağırmamışız çirkefe bak densin istemiyorumhaklı iken haksız duruma düşmek istemem
Son zamanlarda arkadaşlık ilişkileri mi bir bozuldu ben anlamıyorum ama ayak da uyduramıyorum. Bir de başka şehirdeyim en sevdiklerim yanımda yok. Yalnızlığı dibine kadar hissediyorum.
Arkadaşım demişsin ama sanırım yakın değilmiş…Merhaba hanımlar,
Yakın zamanda bir arkadaşım evlenecek, ortak bir arkadaşımızdan yarın Bride etkinliği olduğunu öğrendim ancak ben davet edilmedim. Son zamanlarda sınava hazırlandığım için iletişimimiz sürekli değildi ama gördüğüm yerde bir şeye ihtiyacı olup olmadığını sorardım, hazırlıklar nasıl gidiyor sorar kolaylık dilerdim. Açıkçası kırıldım ve nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Bir hata mı yaptım diye sorguluyorum ama daha iki gün önce karşılaştık sarıldık gayet iyi konuştuk. Düğüne gitmek bile zulüm oldu bana çok kırıldım, nasıl davranmalıyım?
Canım dediklerim, canımı aldı. Gönül sarayımı yıkıp gittiler...Arkadaşım demişsin ama sanırım yakın değilmiş…
Ay kesin çağırmazlar bak demedi deme. Allah bilir neye kıl oldular. İnsanlar çok kötü olmuş yaaEşim de damadın arkadaşı belki eşim gider düğüne ben hiç gitmem. Arkadaşı mutlaka çağırır diye düşünüyoruz ama bakalım 2 hafta kaldı henüz davetiyemi yok
Bu iletişimsizlikler bana çok çocukça geliyor. Bir insana ben kötü biri miyim, bir hata mı yaptım niye böyle oldu diye düşündürtmektense "seni çağırmadım çünkü sınava çalışıyorsun gelemezsin diye düşündüm" bu benim düşündüğüm en masum bahane. Ama yine de bu sebeple olsa da o tercihi bana tanıması gerekirdi.Yakın arkadaşınız ise sebepsiz davet etmemezlik yapmaz bence. Konuşmanız gerekiyor, yanında olmak isterdim demek zor değil ama bu samimiyeti hak etmiyor diyorsan saçma bir bahane ile ben düğüne gitmezdim. Buarada yakın zamanda bride to be yapacaktım ve yakın bir arkadaşımı çağırmak içimden gelmedi bazen enerji bozuyor bazı insanlar ya yersiz eleştiriyordu vs. olabiliyor böyle şeyler.
Damadı eşim yolda görmüş demiş bak neye ihtiyacın varsa söyle ben seni anlarım yeni evlendim demiş, damat sarılmış eşime iyi ki varsın demişAy kesin çağırmazlar bak demedi deme. Allah bilir neye kıl oldular. İnsanlar çok kötü olmuş yaa
İlişkilerinizi yüzeysel yaşayınMerhaba hanımlar,
Yakın zamanda bir arkadaşım evlenecek, ortak bir arkadaşımızdan yarın Bride etkinliği olduğunu öğrendim ancak ben davet edilmedim. Son zamanlarda sınava hazırlandığım için iletişimimiz sürekli değildi ama gördüğüm yerde bir şeye ihtiyacı olup olmadığını sorardım, hazırlıklar nasıl gidiyor sorar kolaylık dilerdim. Açıkçası kırıldım ve nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Bir hata mı yaptım diye sorguluyorum ama daha iki gün önce karşılaştık sarıldık gayet iyi konuştuk. Düğüne gitmek bile zulüm oldu bana çok kırıldım, nasıl davranmalıyım?
Yok artık, çarmıha gererim oyle yapanıOrtak arkadaş 25 kişilik bir whatsapp grubuna eklendiğini, herkesin bir pasta börek yapıp getireceğini söyledi.
Ortak arkadaş 25 kişilik bir whatsapp grubuna eklendiğini, herkesin bir pasta börek yapıp getireceğini söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?