Yakın arkadaşımın benden gizlenen Bride to be'si

Ben olsam düğüne gitmem ama yarın partiye giden arkadaşıma çeyreği veririm ve ona takmasını ve benim düğününe katılmayacağımı bu yüzden takıyı gönderdiğimi söylemesini isterim. Kudursun. Yani 25 kişiyi çağırıyor da sizi mi çağırmıyor? Resmen ibnelik kusura bakma. Böylesine ben de öyle yaparım.

Eşim de damadın arkadaşı belki eşim gider düğüne ben hiç gitmem. Arkadaşı mutlaka çağırır diye düşünüyoruz ama bakalım 2 hafta kaldı henüz davetiyemi yok

Ben de normalde lafımı esirgeyemem hiç söylerim böyle bir durumda ama şimdi söylersem iyi ki çağırmamışız çirkefe bak densin istemiyorum haklı iken haksız duruma düşmek istemem
Yakın arkadaşınız ise sebepsiz davet etmemezlik yapmaz bence. Konuşmanız gerekiyor, yanında olmak isterdim demek zor değil ama bu samimiyeti hak etmiyor diyorsan saçma bir bahane ile ben düğüne gitmezdim. Buarada yakın zamanda bride to be yapacaktım ve yakın bir arkadaşımı çağırmak içimden gelmedi bazen enerji bozuyor bazı insanlar ya yersiz eleştiriyordu vs. olabiliyor böyle şeyler.

Arkadaşım demişsin ama sanırım yakın değilmiş…

Bu iletişimsizlikler bana çok çocukça geliyor. Bir insana ben kötü biri miyim, bir hata mı yaptım niye böyle oldu diye düşündürtmektense "seni çağırmadım çünkü sınava çalışıyorsun gelemezsin diye düşündüm" bu benim düşündüğüm en masum bahane. Ama yine de bu sebeple olsa da o tercihi bana tanıması gerekirdi.

Ay kesin çağırmazlar bak demedi deme. Allah bilir neye kıl oldular. İnsanlar çok kötü olmuş yaa
Damadı eşim yolda görmüş demiş bak neye ihtiyacın varsa söyle ben seni anlarım yeni evlendim demiş, damat sarılmış eşime iyi ki varsın demiş problemi çözemedik.

İlişkilerinizi yüzeysel yaşayın
Kırılıyorsunuz yıne tabi, kırılmamak mumkun degıl ama kolay kestirip atıyorsunuz en azından

Yakın arkadaş değilmiş demek ki. Benim kızıp düğününe gitmediğim arkadaşım oldu çünkü ben her daim onun yanında olup halini hatrını sormuşken o hep kendisini düşünür ilgi ister asla nasıl olduğumu merak etmezdi ki başlarda böyle değildi. Bu demek oluyor ki arkadaşlığımız maalesef bitmiş o zaman görüşmenin, düğüne gitmenin bi manası da yok. Ha ben küsmem kimseye yine konuşurum yolda görsem ama görüşmem.

Herkes takısını yolla demıs o sıze ne taktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…