• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın arkadaşımın benden gizlenen Bride to be'si

en yakin arkadasin oldugu icin cagirmamissin ki. kendi sehrinden arkadaslarin zaten o sehre geldi diye bu düğüne katilmamis. bu sehirde de yapayalnizsin.
kiz da allah razi olsun gelmis surecin en basindan beri - en yardima ihtiyacin olan gunde yaninda olmus. sanki deger verdiginden cagirdin nedimen yaptın. tam tersi kadin sana deger verdiginden senin nedimen olmus.
ben de eskiden bekarken nedime secenin deger verdiğini sanırdım. Hani gelin nedime secmis deger vermis dostuna vs. ne zaman ki kendi dugunumu yaptim nedime diye sectigim arkadaslarim benim ayakkabimi bile giydirdi, herseyime kostu, ailemin son saniiye çıkan islerini halletti, makyajimi yaptilar, stresimde güldürdüler, düğünde birsey yedikten sonra gelin odasinda ben iple misvakla dişlerimin arasindan yemegi temizlerken bana ayna tuttular😂😂 anladim ki hayir ya nedimelik kesinlikle arkadasin verdigi degeri gosteren birseyi.
sen onu cagirdin ama belli ki mecburiyetten cagirdin. o gelmeseydi düğünde cok daha yalniz kalacaktin
bence bakis acini degistir
ayrica mekan 25 kisilikmis. e kiz da elemis ne yapsin yani bu insanlar. o alınmasın bu gucenmesin diye yedi duveli mi çağırsın? valla nefret ediyorum bu alinganliktan. Ben de nikahtan sonra kucuk bir kokteyl istiyordum basit cekirdek kadroyla en yakinlar ve aile dostlari. gelin damat dahil 40 kisi. sonra annem basladi xi çağırıp yi cagirmazsam ayip yyi cagirip z gelmezse küser, vazgectim ben de. x y derken benim amca teyze sayim zaten 12 . kuzen sayim kirka yakin:) ne kadar gelebilir ki herkes
oyle yani, bence alinma gucenme
bunda kizacak birsey yok.
seni cagirsa baska yakin arkadasi gelmeyecekti sayıdan bu sefer de o kusecekti.
yani zaten stresli zamanlar ne gerek var cidden boyle alinmaya kusmeye?
ayrica bekarliga vedayi benim bildigim arkadaşlar organize eder. kimse aksiyon alip yapmasa da benim arkadaşlarım soylemisti ayarlayalim bekarliga vedani ayarlayalim vs vs diye.
yani organizasyon, insta fotosu meraklisi insanlar kendileri yaparlar belki ama normalinde yakin arkadaslar ayarlarlar.
keske nedime olarak cagiracaginiz yakinlikta arkadaşınıza bekarliga veda kutlaması yapsaydiniz kucuk de olsa
Kız senin haberin yok mu ki? Bu tarz bekarlığa veda hamam eğlence muhabbetine çağırdığun kişiler kendi masrafını ödüyor. Sen sadece gelim olarak 1 kişilik ödüyorsun. Diğerleri de kişi başı ne düşüyorsa. Yani öyle keyfi çağırmamış bu kişiyi. Bi de sen de boşa o kadar masraf yapma herkes öyle yapıyor sen de öyle yap derim 😅

Hahahhahahah şaka mı yaptınız yoksa ciddi ciddi anlamadınız mı bilmiyorum ama güldüm :ddddd
allah hep güldürsün. konuyu okuyunca anlaşılır da canım türkçemize ne olmuş da bu terimler kullanılıyor. dateye çıkmak (sanki tarıhe çıkıyorlar) birite tobe bilmem ne ne gerek var ya. :KK70::KK70::KK70:

allah hep güldürsün. konuyu okuyunca anlaşılır da canım türkçemize ne olmuş da bu terimler kullanılıyor. dateye çıkmak (sanki tarıhe çıkıyorlar) birite tobe bilmem ne ne gerek var ya. :KK70::KK70::KK70:
Evet dogru yeni kusaklar türkce konuşurken aralara ingilizce kelimeler serpistiriyor artık. Daha havalı olduklarını sanıyorlar oyle:D

Evet dogru yeni kusaklar türkce konuşurken aralara ingilizce kelimeler serpistiriyor artık. Daha havalı olduklarını sanıyorlar oyle:D
eeee ama biz 40 ve üstü genç kızlar nasıl anlayacağız.
yok havalı değil aksine çok eğreti duruyor çok özenti duruyor. :KK12::KK12::KK12:

Ne saçma yorum yapıyorsunuz. Neden hayatından çıkarsın, engellesin. Sanki eski sevgilisi. Olgunca davranışlar değil bunlar.
Ya belki çağırmak istememiştir fazla kalabalık oluyordur daha samimi arkadaşları ile kutlamak istemiştir. Neden her yere davet edilebileceğinizi düşünüyorsunuz konu sahibi? Son zamanlarda fazla görüşmüyorduk demişsiniz zaten, böyle bir beklentiye gerek yok bence. Düğüne gitmemekte aşırı tepki olur. O gelmiş hediyesini takısını takmıştır size. Sizde aynısını yapıp mesafeli davranabilirsiniz. Yani düğüne sadece uğrayarak takınızı takarak uzak durabilirsiniz.
Öyle yapmayı düşünüyorum. Neden çağırmadığına dair bir sürü acaba şu yüzden mi bu yüzden diye bir sürü fikir yürütürüm ama o söylemeden hiçbir fikrim bir önemi yok.

Mevzu sebebinin olmaması değil, bunu dürüstçe ve açıkça bana söylememesi, kısaca beni açıklama yapmaya bile değer görmemesi. (bence zaten düğüne ya da kınaya gitmesem ay neden gelmedi diye takacağını da düşünmüyorum)

İnsanlar seni çağırmak zorunda mı gibi bir argümanla yaklaşmış, problem neden çağırmadığı değil ki.
Bundan sonra nasıl davranmalıyım nasıl bir yaklaşım izlemeliyim bunu sormak için açtım konuyu.

Ay onla alakası yok da sanki maalesef kalıplaşmış bir şey Bride etkinliği diye 🤣 gelin tacı, sünnet bebesi gibi çapraz askı falan hepsinde Bride yazıyor, peçeteye selpak dememiz gibi 🤣
kapitalizm.

şu bride to be yeni çıktı ha:d eskiden yoktu böyle bi şey son 3-4 yılın modası herhalde. önceden yapanlar varsa tek tük. isteme söz nişan bride kına düğün öeeeh yani. yakın 4 arkadaşı olsa insanın ve hepsine tek tek çağırılsa ölüm gibi bi şey. 2 arkadaşımın her şeyine katıldım istemesinden tut brideına kadar ve kendim evlensem daha az yorulurdum. beni çağırmasalar çok da alınmazdım:d bi de yakın olunca beklentiler de artıyor yani tüm bu organizasyonlara katılmak da yetmiyor ortada oynayacaksın, neşeli olacaksın, gelinin ihtiyaçları var mı koşturacaksın falan. benim arkadaşlarımı daha azı kesmiyordu. az bir soluklanayım desem hadi hadi nerdesin aa nereye gittin falan diyorlardı bunalmıştım biraz. instada bir içerik üreticisi neden düğünden sonra arkadaşlarıyla görüşmeyi kestiğini anlatıyordu. düğünde diğer arkadaşları foto çekinmişler kendisiyle(gelinle) ilgilenmemişler falan da filan. ben bekarım ve düğün detaylarından hiç anlamam o yollardan geçmedim. organizasyoncular ve erkek/kız tarafı ilgileniyor zaten o işlerle ama gel de insanlara anlat yani. yalandan da olsa ilgileniyormuş gibi yapmak gerekiyor yoksa ara bozuluyor. çok şükür biz atlattık o süreçleri bir küslük olmadan. ama evlenen 1 yoruluyorsa bazen çevresi 10 yoruluyor.

Madem seni incitti bu durum açıkça sor. Burda ne denirse denilsin herkes kendi bakış açısıyla bakıyor. Gerçeği öğren arkadaşından.

Bence düğüne git takısı kalmasın yarım saat bir saat oturur kalkarsın hiç gitmemek de bariz tepki olur en iyisi en az olaylı şekilde üstünden atmak bu süreci
Niye olaysız olsun ki alttan almak zorunda değil davet etmezse gitmesin yapacak bir şey yok

Niye olaysız olsun ki alttan almak zorunda değil davet etmezse gitmesin yapacak bir şey yok
Ama takısı var üstünde vermesi gerekir bide bişe olmaz ha alttan almak değil de şimdi sorsa tepki koysa gitmese fazla hesaba almak gibi olur konu sahibini küçültür bu olayin tantanası zaten aynı iş yerindeler boyle bi konu yüzünden gerginligi uzatacak biri gibi değil yazar daha hassas biri. Bu yaşanmasaydı düğüne gidecekti şimdi de minimum düzeyde yapması yeterli olur ki bide nedimelik geçmişi var.

Ama takısı var üstünde vermesi gerekir bide bişe olmaz ha alttan almak değil de şimdi sorsa tepki koysa gitmese fazla hesaba almak gibi olur konu sahibini küçültür bu olayin tantanası zaten aynı iş yerindeler boyle bi konu yüzünden gerginligi uzatacak biri gibi değil yazar daha hassas biri. Bu yaşanmasaydı düğüne gidecekti şimdi de minimum düzeyde yapması yeterli olur ki bide nedimelik geçmişi var.
Ama davet etmemiş

Halleyyyyyyyyy Halleyyyyyyyyy adını göre göre
Hıc alışkanlığım olmamasına ragmen gıdıp halley aldım kendime 😬 thanks
Ben çocukken çok severdim🤣🤣 aslında çokomeli daha çok severim, o nicki alamadım ben de halley yaptım🤣🤣
Bundan önce ki nicki muhasebeciydi malesef ifşa olmuştum😢 direksiyon hocası hk konu açmıştım, sonra ki derste direksiyon hocası bana “ sen muhasebecisin değil mi?” Dedi🙄😱
Nasıl bocaladım o an🤣🤣
Sonra o nicki değiştireyim dedim.
Bende aklıma ilk gelenleri yazdım. İşte halleyin doğuşu böyle oldu.😅

Madem seni incitti bu durum açıkça sor. Burda ne denirse denilsin herkes kendi bakış açısıyla bakıyor. Gerçeği öğren arkadaşından.
Bu süreçte sormak istemiyorum. Belki daha sonradan sana o an kırılmıştım diyebilirim ama şimdilik böyle bir planım yok.

Bence düğüne git takısı kalmasın yarım saat bir saat oturur kalkarsın hiç gitmemek de bariz tepki olur en iyisi en az olaylı şekilde üstünden atmak bu süreci
Şimdi etkinliğine çağırmamış, hani dedim vicdan azabı hisseder de hikayesini gizleyebilir onu da yapmamış. Yani kız tamamen beni gözden çıkarmış kırılmam bile umrunda dğeil. O sebeple düğüne gidip gitmememi de böyle önemsemez diye düşünüyorum. Eğer davet ederse sonuna doğru gider takımı veririm. Hiç oynamam etmem.

Ben çocukken çok severdim🤣🤣 aslında çokomeli daha çok severim, o nicki alamadım ben de halley yaptım🤣🤣
Bundan önce ki nicki muhasebeciydi malesef ifşa olmuştum😢 direksiyon hocası hk konu açmıştım, sonra ki derste direksiyon hocası bana “ sen muhasebecisin değil mi?” Dedi🙄😱
Nasıl bocaladım o an🤣🤣
Sonra o nicki değiştireyim dedim.
Bende aklıma ilk gelenleri yazdım. İşte halleyin doğuşu böyle oldu.😅
Ya Sımdı bunu da okursa😅

Back
X