- 17 Ağustos 2011
- 26.158
- 166.547
- 798
Ben kendi düğünümde kuaföre bile çağırdım, nedimeydi yani. İnsan verdiği kadar değer görmeyince kırılıyor ne diyeyim.
en yakin arkadasin oldugu icin cagirmamissin ki. kendi sehrinden arkadaslarin zaten o sehre geldi diye bu düğüne katilmamis. bu sehirde de yapayalnizsin.İki düğünüm oldu, memur olarak geldiğim eşimin şehrinde de düğün yaptık. O sebeple ikinci düğünümde arkadaşım olarak sadece o ve ortak arkadaşımız vardı. İkisi de nedimemdi.
kiz da allah razi olsun gelmis surecin en basindan beri - en yardima ihtiyacin olan gunde yaninda olmus. sanki deger verdiginden cagirdin nedimen yaptın. tam tersi kadin sana deger verdiginden senin nedimen olmus.
ben de eskiden bekarken nedime secenin deger verdiğini sanırdım. Hani gelin nedime secmis deger vermis dostuna vs. ne zaman ki kendi dugunumu yaptim nedime diye sectigim arkadaslarim benim ayakkabimi bile giydirdi, herseyime kostu, ailemin son saniiye çıkan islerini halletti, makyajimi yaptilar, stresimde güldürdüler, düğünde birsey yedikten sonra gelin odasinda ben iple misvakla dişlerimin arasindan yemegi temizlerken bana ayna tuttular

sen onu cagirdin ama belli ki mecburiyetten cagirdin. o gelmeseydi düğünde cok daha yalniz kalacaktin
bence bakis acini degistir
ayrica mekan 25 kisilikmis. e kiz da elemis ne yapsin yani bu insanlar. o alınmasın bu gucenmesin diye yedi duveli mi çağırsın? valla nefret ediyorum bu alinganliktan. Ben de nikahtan sonra kucuk bir kokteyl istiyordum basit cekirdek kadroyla en yakinlar ve aile dostlari. gelin damat dahil 40 kisi. sonra annem basladi xi çağırıp yi cagirmazsam ayip yyi cagirip z gelmezse küser, vazgectim ben de. x y derken benim amca teyze sayim zaten 12 . kuzen sayim kirka yakin:) ne kadar gelebilir ki herkes
oyle yani, bence alinma gucenme
bunda kizacak birsey yok.
seni cagirsa baska yakin arkadasi gelmeyecekti sayıdan bu sefer de o kusecekti.
yani zaten stresli zamanlar ne gerek var cidden boyle alinmaya kusmeye?
ayrica bekarliga vedayi benim bildigim arkadaşlar organize eder. kimse aksiyon alip yapmasa da benim arkadaşlarım soylemisti ayarlayalim bekarliga vedani ayarlayalim vs vs diye.
yani organizasyon, insta fotosu meraklisi insanlar kendileri yaparlar belki ama normalinde yakin arkadaslar ayarlarlar.
keske nedime olarak cagiracaginiz yakinlikta arkadaşınıza bekarliga veda kutlaması yapsaydiniz kucuk de olsa