• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın arkadaşımın benden gizlenen Bride to be'si

Ayrıca verdi derken nasıl ayrıca?Nasil bi tutum sergiledi ki ayrıca diye bi kelime kullandin?

Alındığını belli etmemen bence çok iyi olmuş.
Yani birime bir davetiye bana da ismimin yazdığı ayrı davetiye. Aslında ben o ara telefonla konuşuyordum ne oldu bitti anlamadım elime verdi hayırlı olsun dedim, hepinizi bekliyorum dedi ben de gülerek inşallah dedim. Bu kadar.

ya hiç ponçiklik taslayamayacağım şimdi
benim yakın arkadaşımsa ağzına ederim sen neden beni çağırmadın hayırdır diye
mazereti kafama uymazsa da hadi güle güle derim
ama benim yakın arkadaşlarım gerçekten yakın 40 yılllık 20 yıllık falan,o hesabı sorma hakkım var
diğerlerinin de çağırıp çağırmamasını zaten önemsemem

ama benim yakın arkadaşlarım gerçekten yakın 40 yılllık 20 yıllık falan,o hesabı sorma hakkım var
Birsey yokmuş gibi davranıp düğüne cok az uğramak ya da gitmemek de pasif agresiflik en sevmediğim davranış şekli. En güzeli açık açık sormak.

Bizim hukukumuz 2 yıllık, ben de o yüzden çok üzerine düşmedim.

Birsey yokmuş gibi davranıp düğüne cok az uğramak ya da gitmemek de pasif agresiflik en sevmediğim davranış şekli. En güzeli açık açık sormak.
Ben de açıkşıktan yanayım ama bana açık olunmayan durumda benim açık olmam ne kadar doğru? Neden çağırmadın kırıldım dediğimde bin tane sebep sunabilir mevzu bu değil ki. Sebebi olsa dahi keşke bunu bana söyleseydi ben lanetler okuyup saçını başını yollayacaktım elbette.

Ben de açıkşıktan yanayım ama bana açık olunmayan durumda benim açık olmam ne kadar doğru? Neden çağırmadın kırıldım dediğimde bin tane sebep sunabilir mevzu bu değil ki. Sebebi olsa dahi keşke bunu bana söyleseydi ben lanetler okuyup saçını başını yollayacaktım elbette.
Sen de haklisin aslinda onunki de bi taraftan pasif agresiflik senden ötürü yapmışsa yani. Belki en doğrusu boyle davranmaktir bi bakıma da.

Yani birime bir davetiye bana da ismimin yazdığı ayrı davetiye. Aslında ben o ara telefonla konuşuyordum ne oldu bitti anlamadım elime verdi hayırlı olsun dedim, hepinizi bekliyorum dedi ben de gülerek inşallah dedim. Bu kadar.
Gitme eline tutuştur takısını

Güncelleme: Kınaya gitmedim dediğim gibi, düğüne gittim ve hiçbir şey olmamış gibi davrandım. Güler yüzle tebriğimi ilettim, halayımı çekip fotoğraf çekinip döndüm.

Bu süreçte pek çok şeyi sorguladım, ben ipleri anında kesip atan bir insanım. Baktım ki karşısındaki ona yanlış yapsa bile bunu belli etmeyen insanların çevresinde bir sürü insan varken benim çevremde adamakıllı insan kalmamış. Bazı şeyleri sineye çekmenin daha doğru olduğunu fark ettim. Böylelikle bir hayat dersinin daha sonuna geldik, daim olması dileğiyle.

Güncelleme: Kınaya gitmedim dediğim gibi, düğüne gittim ve hiçbir şey olmamış gibi davrandım. Güler yüzle tebriğimi ilettim, halayımı çekip fotoğraf çekinip döndüm.

Bu süreçte pek çok şeyi sorguladım, ben ipleri anında kesip atan bir insanım. Baktım ki karşısındaki ona yanlış yapsa bile bunu belli etmeyen insanların çevresinde bir sürü insan varken benim çevremde adamakıllı insan kalmamış. Bazı şeyleri sineye çekmenin daha doğru olduğunu fark ettim. Böylelikle bir hayat dersinin daha sonuna geldik, daim olması dileğiyle.

Saygisizligi veya ilgisizligi sineye cekmek asıl insani yılanların arasinda yalnizlastiriyor. Kalitesiz kalabaliktansa kaliteli.yalnizligi tercih ederim her zaman.

Saygisizligi veya ilgisizligi sineye cekmek asıl insani yılanların arasinda yalnizlastiriyor. Kalitesiz kalabaliktansa kaliteli.yalnizligi tercih ederim her zaman.
Doğrudur ama bakıyorum birbirinin arkasından konuşup sarmaş dolaş insanlara bir de kendi yalnızlığıma. Üzülüyorum, ne hata yaptım da böyle oldu diye kendimi yiyorum çok rahatsız ediyor. O yüzden bazen önemsememek lazım diye düşünüyorum.

Doğrudur ama bakıyorum birbirinin arkasından konuşup sarmaş dolaş insanlara bir de kendi yalnızlığıma. Üzülüyorum, ne hata yaptım da böyle oldu diye kendimi yiyorum çok rahatsız ediyor. O yüzden bazen önemsememek lazım diye düşünüyorum.
Sahte samimiyetlerdense onurlu yalnizlik tercihimdir şahsen
Yalakalik falan da tarzim olmadigi icin hic o tarz iliskilere arkadasliklara ozenmem
Ben olsam 10 dk ugrar takisini takar cikardim
Halaydi foto cekinmeydi ugrasmazdim
Neyse hayirli olsun

En köşedeki masaya oturur, zarfa 200kağıt sıkıştırır tebrik eder 10dk sonra dönerim. Halay çekmeniz ona gore buzların erıdıgını gosterır. Olan olmus bundan sonra uzak durun

Sahte samimiyetlerdense onurlu yalnizlik tercihimdir şahsen
Yalakalik falan da tarzim olmadigi icin hic o tarz iliskilere arkadasliklara ozenmem
Ben olsam 10 dk ugrar takisini takar cikardim
Halaydi foto cekinmeydi ugrasmazdim
Neyse hayirli olsun
Yoo zaten bundan sonra mesafeli olurum eskisi gibi olmaz her şey ama nefret ettiğim kategorisine almadım. İçimde de öyle hissediyorum 'bana kötülük yaptın ama umrumda değil' fazla tepki gösterince haksız konumuna düşüyorsun.
Mesela kınaya gelmediğimi fark etmiş dedi düğüne gelsin demek erkek tarafıyım diyorsun. O an tatsızlık çıkmasın diye güldüm geçtim. Kendimi çekerim bundan sonra da, davet eder bazen icabe ederim bazen etmem. Arkadaşlık seviyesini düşürdüm, kestirip atmadım yani.

Yoo zaten bundan sonra mesafeli olurum eskisi gibi olmaz her şey ama nefret ettiğim kategorisine almadım. İçimde de öyle hissediyorum 'bana kötülük yaptın ama umrumda değil' fazla tepki gösterince haksız konumuna düşüyorsun.
Mesela kınaya gelmediğimi fark etmiş dedi düğüne gelsin demek erkek tarafıyım diyorsun. O an tatsızlık çıkmasın diye güldüm geçtim. Kendimi çekerim bundan sonra da, davet eder bazen icabe ederim bazen etmem. Arkadaşlık seviyesini düşürdüm, kestirip atmadım yani.
Verilmesi gereken mesajı çok nezaketli bir şekilde vermişsiniz. Olabildiğince bu aralar gözlemde olun nacizane. Çünkü baya bir gaza-dolduruşa gelmiş bu arkadaş kişisi. Sizi bride a çağırmamanın altı çok dolu ki düğüne gelişinize bile “erkek tarafı ya “gibi kendince iğnelemede bulunmuş. En güzel tepki tepkisizlik işte; sizin bu nezaketiniz onları epey bir yükseltmiş olmalı.

Evet erkek tarafıyım.Kiz tarafı Bride to be ye katılmıştı diye ekleseydin cümlenin sonuna .

Merhaba hanımlar,

Yakın zamanda bir arkadaşım evlenecek, ortak bir arkadaşımızdan yarın Bride etkinliği olduğunu öğrendim ancak ben davet edilmedim. Son zamanlarda sınava hazırlandığım için iletişimimiz sürekli değildi ama gördüğüm yerde bir şeye ihtiyacı olup olmadığını sorardım, hazırlıklar nasıl gidiyor sorar kolaylık dilerdim. Açıkçası kırıldım ve nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Bir hata mı yaptım diye sorguluyorum ama daha iki gün önce karşılaştık sarıldık gayet iyi konuştuk. Düğüne gitmek bile zulüm oldu bana çok kırıldım, nasıl davranmalıyım?

Güncelleme 5.sayfa

Güncelleme 2: 8.sayfa
Dugunune gitmeyin ortak bi hediye alinirsa katilirsiniz.
O sizi sizin onu gordugunuz kadar yakin gormemis demekki

Iki yillik arkadasa yirmi yillik gibi hesap mi soracaktiniz?
Insan iki yilda da arkadasiyla samimiyet gelistirir tabi de, bu sizin yazdiklarinizdan yakin bir arkadas degil yakin olma kategorisi oluyor. Siz iyi niyet gostermissiniz evet hazirlik surecinde ama arkadasliginiz boyunca o sizin icin siz onun icin bircok fedakarlik, iyilik vb. yaptiniz mi ki bunu yakin arkadas kategorisine koyacaksiniz

Ben karşı taraf haksızken üzerine özür de dilemediyse bir şey olmamış gibi davranamıyorum. Benim çevrem de azalıyor 2 ucu da ... değnek

O an hiç aklıma gelmedi gelse de söylemezdim. Düğün günü gerek yok, derlerdi bu sefer düğünde bana bunu bunu dedi yeri miydi falan.
Haklısın canım ama düğün günü dememiş kendisi laf sokmuş aklı sıra.Bi misillemeyi kesinlikle haketmiş.

Back
X