Yakın arkadaşımın eşi beni facede dürtüyor..

ay bide eşiyle dürtmüş yine :S bi tuhaflık var ya da onlar bu dürtme olayını farklı algılıyolar ailecek ne biliyimm ay çözemedim :26:

Eşininin haberi yoksa ve kurcalar da bunu görürse size çok kızacaktır neden bilgim yok diye.
Ben olsam ben de kızardım.

eşiyle bir dürttüğüne göre bunlar dürtmeyi oyuncak yapmış,
hayır ekleme talebi fln yollasalar neyse
koca koca insanların aa dur şunu dürtiyim diye uğraşmaları çok komik geliyor bana.
ben olsam ikisini birden engellerdim.
engellemek için arkadaş olmanıza gerek yok
o kişinin sayfasına girin sol altta bu kişiyi şikayet et/engelle diye bir sütun var ona tıklarsanız sizin hiçbişeyinizi göremez
ortak arkadaşlarınıza yorum yapsanız bile göremez, siz de onları görmezsiniz.
bir de ne olur ne olmaz eşinize çıtlatsanız iyi olur bu durumu.

güler misin ağlar mısın

ama ben şuna güldüm;Ben dürtmediğim halde ısrarla dürtüp duruyor

engelleyiver eşini olsun bitsin.arkadaşına gidip soracak değil beni engellemiş neden diye herhalde

Engellersen sorun kalmayacaktır, ayrıca bunu arkadaşına bildirmek boynuna borçtur.

Engellersen sorun kalmayacaktır, ayrıca bunu arkadaşına bildirmek boynuna borçtur.

iyi de, bildirse dert bildirmese dert. bildirirse olay çıkabilir, adam diyebilir konu sahibine sen beni yanlış anladın, fesatsın falan diye. sonra bu olay kocasının kulağına gider falan filan. sonuçta konu sahibi suçlu olur onlara göre. ayy neler okuyoruz burda, boşanmaya kadar bile gidebilir olay Allah korusun. söylemezse de, bu sefer insan vicdan yapabilir, ola ki benim eşim böyle bişey yapsa ve yakın arkadaşım bana haber vermezse ben ne düşünürdüm diye...bilemiyorum hangisi en doğrusu konu sahibi karar verecek artık...

Arkadaşına rahatsız olduğunu söylesin ne demek yani sessiz mi kalsın bu duruma? Kendi eşiyle arası bozulursa? Daha mı iyi olurdu?

Arkadaşım kırılmasın dediğine göre,hesabı ortak kullanıyorlar.Arkadaşına ayrı bir hesap açmasını söyle,eşim çok kıskanç,listemde erkek olmasını istemiyor ama ben seni eklemek istiyorum,ayrı bir hesap aç diyebilirsinArkadaşın ayrı hesap açıncada kocasını engellersin

Bence adam dürtmüyor arkadaşın kocasının hesabından dürtüyor. Bu dürtme olayı ne komik ne anlama geliyor bu dürtme, dürtünce ne oluyor çok saçma ya.

iyi de dürtmeye karsilik vermezseniz, diger taraf yeniden dürtmeye kalktiginda bunu yapamamz, uyari mesaji alir

"son iletinizi almamistir bekleyin" gibi biseydi...

yaniiii karsilik vermeyin. bilabila sizi dürttü iletisinin üzerine gelince carpi cikar, ona tiklayip yok sayin...

ben karşılık vermiyorum çarpıdan dürtmeyi kaldırdığım için tekrar dürtebiliyor!
kaldırmazsam eşim görebilir.

Hesapları ayrı ortak kullanmıyorlar

o kişiyi niye engellemiyorsun

ben de gerçekten dürtüyor zannettim
bir an hayal ettimde (töbestağfirullah)

cnm bence faceni dondur.. çokta önemli değil zaten bu tür sosyal paylaşım yerlerinde bulunmak.. iletişime geçtiğin kişilerle teldede görüşebilirsin.. başına bela alma derim.. eşine de bahsetme olayı büyümesin bence..

En son eşiyle beraber dürttüler ve dürtmeleri kaldırmadım duruyorlar şimdilik böyle bekliyorum
Eşim görürse kızmaz sanıyorum çünkü ikisi beraber dürttü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…