Engellersen sorun kalmayacaktır, ayrıca bunu arkadaşına bildirmek boynuna borçtur.
iyi de, bildirse dert bildirmese dert. bildirirse olay çıkabilir, adam diyebilir konu sahibine sen beni yanlış anladın, fesatsın falan diye. sonra bu olay kocasının kulağına gider falan filan. sonuçta konu sahibi suçlu olur onlara göre. ayy neler okuyoruz burda, boşanmaya kadar bile gidebilir olay Allah korusun. söylemezse de, bu sefer insan vicdan yapabilir, ola ki benim eşim böyle bişey yapsa ve yakın arkadaşım bana haber vermezse ben ne düşünürdüm diye...bilemiyorum hangisi en doğrusu konu sahibi karar verecek artık...
Bazı arkadaşlar profilini gizle demiş profilim zaten gizli aramalarda da çıkmıyor ama o adamla ortak arkadaşlarımız olduğundan arkadaş listelerinde çıkabiliyorum ve onu gizleyemiyoorum
Bi de dürtmeyi kapat demişler dürtmeyi kapatma gibi bir ayar yok malesef
Bi arkadaş çocuğu yapıyordur demiş adam 10 aylık evli nasıl çocuğu olabilir?
Bi arkadaşta listenizden silin demiş zaten ekli değil bunu ilk mesajda yazdım zaten
Bu gece eşiyle beraber dürtmüşler yine hey Allahım yaa
iyi de dürtmeye karsilik vermezseniz, diger taraf yeniden dürtmeye kalktiginda bunu yapamamz, uyari mesaji alir
"son iletinizi almamistir bekleyin" gibi biseydi...
yaniiii karsilik vermeyin. bilabila sizi dürttü iletisinin üzerine gelince carpi cikar, ona tiklayip yok sayin...
Arkadaşım kırılmasın dediğine göre,hesabı ortak kullanıyorlar.Arkadaşına ayrı bir hesap açmasını söyle,eşim çok kıskanç,listemde erkek olmasını istemiyor ama ben seni eklemek istiyorum,ayrı bir hesap aç diyebilirsinArkadaşın ayrı hesap açıncada kocasını engellersin
Hesapları ayrı ortak kullanmıyorlar
ben de gerçekten dürtüyor zannettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?