• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın arkadaşımın olduğunu zannedip olmaması

arrow123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2021
34
17
3
31
Merhaba, Yıllardır yakın arkadaşım olan, her sıkıntısında yanına koşturduğum arkadaşımla son 1,5 senedir neredeyse hiç görüşmedik. Ben işimden dolayı bu süreçte çok vakit ayıramamış olabilirim fakat aynı şekilde onda da o yakınlığı göremiyorum eskisi gibi. Nişanıma kardeşinin düğün yemeği sebebi ile gelmedi. Hazırlık sürecimde de desteğe ihtiyacın var mı diye sormadı bile. Sadece bir arkadaşım dışında kimse gelmedi ve bu durum çevremdekilerle ilişkimi sorgulamama sebep oldu artık. Farkettim ki yakın arkadaşım dediğim kişiler ile de normal zamanda çok sık görüşmüyoruz veya onlarla konuşurken rahat olmadığım konular var. Bu durum beni rahatsız etmeye ve mutsuz etmeye başladı. Sosyal hayatımda girişken biriyim, iş hayatında da aranan elamanım; insan ilişkilerinde de iş konularında da. Fakat en basitinden hadi tatile gidelim hadi buluşalım motivasyonunda çevremde dostum yok. Tüm arkadaşlarım sosyallik noktasında çok içine dönükler. İnsanları bir araya getirmeye çalışmaktan yorulduğumu ve tek kalmaktan mutsuz olduğumu hissediyorum. Nişanlım dışında hemcinsim olan hadi gidelim dediğimde benimle gelecek, sosyal olarak da kariyer olarak da birbirimizi motive edebileceğimiz birinin varlığına ihtiyacımın olduğunu hissediyorum. Bu durumu yakın zamanda annem de dile getirdi. Fakat böyle bir insanı bulmakta zorluk yaşıyorum..

Kızımda acaip sosyal insan 2 defa nedimelik yaptı yapma dediğim halde 1. Çocukluk arkadaşı o ne istemede ne de nişanda nede en son düğününe gelebildi sebebi de hamile oluşu , ki onların yanında hep destekledi diğeri ise evli ve çok uzakta olduğundan , yakın arkadaşları hiç biri yanında bulunmadı

Benimde çevremde dostum diyebileceğim çok insan yok bir çoğunun nişanına düğünününe çocuğuna gittim ama hepsi statü olarak benden yüksek insanları bulunca ortadan kayboldular onlarla arkadaşlık etmeye başladılar beni sattılar geçenlerde bi tanesinin daha düğünü vardı uzun zamandır yüz yüze görüşmemiştik bende gitmedim çünkü ne vaktimi nede takımı hak etmiyor... Bu zamanda gerçek dost bulmak çok zor inşallah sizin gibi iyi niyetli ve dostluk edebileceğiniz biri çıkar karşınıza... 🙏🏻😊

Back
X