Yakın arkadaşımın sırrı ne yapmaliyim

Sekerkizads

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2018
785
429
23
Kizlar mrb.yapi gereği çok sessiz ve insanlari kiramayan ya da kendi isteklerimi diyemeyen biriyim!! Bundan dolayı sürekli kirila uzule biliyorum..her neyse konuya gelelim.üniversite den arkadasim var 2 yillik evli ve 7 aylik birfr bebeği var..geçenlerde beni aradi ve bunu anca sana söyleyebilirim dedi..asla kimseye söylemeyeceğimi ve anlayışlı bu konuda elestirmeyecegimi bildiğini dedi..anlatti
Eskiden 3 yıllık bi sevgilisi olmuştu .iş bulamayinca polis okuluna gitti çocuk okula gidince arkadaşıma karşı ilgisiz davranmaya onu istememeyr başlamıştı.sanırım artik meslegimde var yeni bi hayata bakmak istiyordu.arkadasim ailesiyle tanismak istedi tanıştirmadi çocuk..nişan vb. Hep erteledi oyaladi yani daha sonra arkadaslarimin tlfnlarina cevap vermemeye başlamıştı..sonra ayrıldılar tabiki arkadasima görücü geldi..arkadasim yapi itibari ile biraz nasil anlatılır hemen hersey olsun evlenim amaciydi aman yaşım gecmesin cok aceleci davranip gelen görücüye evet dedi..nisanliyken bu eski sevgilisine msj atmış eger bana dönersen nişanı atarim diye..çocuk tabiki istememis arkadasimi..neyse bu diğer görücü ile evlendi çocukları oldu..bana dedi ki eşim evde yokken eski sevgilime msj attim ..ben çok üzüldüm ama ne tepki verecegimi bilemedim yanlış olduğunu söylemeye çalıştım fakat kirilmasindanda korktum çünkü surekli beni sakin yanlis anlama normal konuştuk falan dedi..anlattigina gore normal konuşmuşlar çocuğun sevgilisi varmis onu anlatmis falan..bende bi daha atma bosver falan dedim ama arkadasim dan gene msj atmasini bekliyorum açıkçası sizce ni daha böyle bisey yaparsa onu kirmadan nasil diyebilirim yaptigi cok yanlis sonucta

hayatından çıkar arkadaşım da olsan silerim seni de..
yaptığı yanlış ötesi..
arkadaş bizim d eeşimiz dostumuz eniştemiz babamız var eski sevgili ile görüşmek nedir? bi de bir şeyleri sindirmeden başka bir evlilik yapmı.. eski sevgiliden hiç bir normallik beklemeyin.. böyle biri ile siz de görüşmeyin.. benim d ebaşıma geldi..vallahi direk sildim.. yok arkadaş kendine yapılmasını istemediğin hiç bir şeyi sen de yapma.. o kadar net. iyi arkadaş iyiye kötü kötüye yönlendirir.

karısmayın kendi hayatı

karışmaması için arkadaşlığını da bitirmeli.. gelip kendisi ile paylaşınca karışmamak olmaz... bir dost olarak iyiye yönlendirmeli .. yoksa arasındaki arkadaşlığı dostluğu bitirmeli.. bu iğrençliğin içinde olmamalı.. iğrençlik diyoru çünkü bu kadın eski sevgiliden ufacık bir karşılık görse gözü kapalı dalar vallahi..

Akli ondaymis madem, esinin basini ne demeye yakmis..

Kac kez reddedilmis, hala pesinde.
Yerinizde olsam uzak dururdum o kisiden
Acikca soiyleyin bunda kirilicak bisi yok..

Ben arkadasligimi bitirirdim.
Kisa animi anlatiyim
Bi kiz arkadasim vardi evli cocugu var
Bide bunun ust komsussu..
Ust komsusu kizin kocasi aldatiyor sanip fake profil acip kocasiyla konusmaya baslamis tabi esi kadini yakaladi..
Arkadasimin ustune atmis onun fikriydi diye..
Uyardim kes arkadasligini evliligini kurtarmak icin iftira atiyorsa sana daha da ileriye gider dedim
Arkadasim bana : evliligimi kurtarnak icin bende böyle bi yalan atardim diyince usulca ben kontagimi kestim..

Demek istedigim sey sen kesmezsen arkadasligini x in sevgilisi falan dicek senin ustune de kalabilir hersey kendisini korumak evliligini kurtarmak icin.

Direk söyle suratina sebebini görusme karisma da ..

Öncelikle ben böyle birisi ile asla arkadaşlığımı devam ettirmem. Bu kişiler genelde etrafında ki herkesi çok kolay harcarlar. size tavsiyem koşarak uzaklaşın o arkadaşınızdan.. Allah ıslah etsin.
Eşine böyle bisey yapmasına cok üzüldüm ama kötü seyler konuşmadım onunda zaten sevgilisi var onu anlatti dedi ama bahanesi tabiki olamaz

bu tarz seylere karısılmamalı sonra suclu sen olursun kendi hayatı kendi iğrencliği
konu sahıbı ne derse desin karsı tarafın karakteri ucuz belli ki vazgecmez

bu tarz seylere karısılmamalı sonra suclu sen olursun kendi hayatı kendi iğrencliği
konu sahıbı ne derse desin karsı tarafın karakteri ucuz belli ki vazgecmez

o bakımdan arkadaşlığını bitirsin diyorum bende.. bitirirse karışacak bir durumu da olmaz işte .

Ben karışmazdım. O onun özel hayatı ben arkadaşıyım uyarımı yaparım dinleyip dinlememesi kendi problemi.
Ha senden mesaj atayım vs dese izin vermem.

Normal normal konuşurken bi bakmışsın anormale dönmüş.

Zaten niyeti de o gibi görünüyor.Aklından çıkaramamış.

Yazık çocuk da var.

Açık açık söyle yalnış olduğunu.Dost acı söyler.Kırılırsa da kırılsın.

Kırmadan söylemeye çalışmazdım söyleyeceklerim tokat gibi yapışırdı suratına zaten arkadaşının ayılmak için sağlam bir tokata ihtiyacı var

Ya bınun normali felan Yok ki hangimizin eski sevgilisi olmadı kimler atıyor mesaj. Sonuçta mesaj atmasının sebebi unutamadığından Emin’im adam normal konuşmuştur arkadaşınızın niyeti pek masumca değil ki yaptığı alalen aldatmadır normal konuşması masumu felan Yok. Birimizin kocası eski sevgilisine mesaj atsa ne düşünürüz yıkılırız değil mi ? erkek için de aynısı geçerli çok normal konuşma ise eşine söylesin bir zahmet.
Kesin böyle biriyle arkadaşlığı direk yüzüne söyleyin normal konuştuk ama derse o zaman eşine söyle o karar versin deyin normal mi değil mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…